Knettergek WEF wil 'vertrouwen' terug winnen van publiek: 'Het is geen complot wat wij doen!'

Mediajan 15 , 12:00
Het World Economic Forum heeft dit jaar weer eens een bijeenkomst. Het begint vandaag en duurt tot en met 19 januari, dus dat is aankomende vrijdag. Het thema van dit jaar? "De fundamentele principes van transparantie, consistentie en verantwoordelijkheid onder leiders versterken." Waarom? Omdat het WEF graag het vertrouwen van gewone mensen wil terug winnen. Ofzo.
In het verleden had het WEF heel andere doelen. Een paar jaar geleden hadden ze het bijvoorbeeld over de Great Reset. Dat werd gepusht door WEF-voorman Klaus Schwab en houdt in dat onze hele manier van leven anders moet. Zogenaamd vanwege het klimaat, maar ook vanwege 'virussen.' Het grote bedrijfsleven en overheden zouden moeten samenwerken om die nieuwe wereld te creëren. Nee, dat is geen complottheorie, dat is letterlijk wat Schwabster wil, zei, en schreef in zijn boek 'The Great Reset.'
Maar ja, de afgelopen jaren is de kritiek op het WEF sterk toegenomen. Mensen zijn klaar met deze bijeenkomst van globalisten die lak hebben aan het democratische proces. En dus start het WEF dit jaar een pr-offensief.
Het thema van dit jaar sluit daarbij aan. "De fundamentele principes van transparantie, consistentie en verantwoordelijkheid onder leiders versterken." Daar gaat het om. Zogenaamd dan. Want wij mogen natuurlijk niet bij de alle kleine gesprekjes zijn die ze met elkaar hebben achter de schermen.
Om dat grote doel te bereiken wordt er natuurlijk samengewerkt met media-organisaties. Zoals Nu.nl Die website heeft vandaag een artikel geplaatst waarin het WEF verdedigd wordt - en waarin critici weggezet worden als knettergekke complotwappies.
"De organisatie doet haar best het vertrouwen van het publiek terug te winnen, aangezien het WEF al jaren het onderwerp van complottheorieën is," aldus NOS. Complottheorieën? Hallo! Schwab heeft boeken geschreven waarin hij voor de Great Reset pleit én voor de Fourth Industrial Revolution. In die boeken legt hij uit dat we naar een toekomst toe moeten waarin, niet schrikken, we op een andere manier leven en waar privacy feitelijk is afgeschaft.
Vervolgens stelt de website: "Ook wordt de bijeenkomst niet georganiseerd vanuit politieke instituties, maar door een organisatie die daarbuiten staat. Daardoor denken veel mensen dat het een geheimzinnige samenkomst van rijke, hooggeplaatste mensen is, die samen plannen maken om de wereld opnieuw in te richten. Maar er is geen bewijs voor die complottheorieën."
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met het WEF en alle media die deze knettergekke organisatie van globalisten beschermen. Jij ook? Steun ons dan! Want het WEF en haar propagandisten doen er alles aan om websites als DDS te slopen. Doneer aan DDS via BackMe en help ons het WEF te exposen én te bestrijden!
Daar is geen bewijs voor? Ze publiceren er letterlijk boeken over! Sterker nog, ze zetten zélf video's online waarin ze dat doen! Je hoeft alleen maar hun YouTube-kanaal te bekijken. Kijk dan! Ze plaatsen daar heel trots video's van "rijke, hooggeplaatste mensen" die heel blij uitleggen hoe ze "de wereld opnieuw willen inrichten."
Denken het WEF én Nu.nl werkelijk dat wij zo dom zijn dat we onze eigen ogen en oren niet geloven? Bizar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten