Nordrhein-Westfalen: Islamitische jongeren willen de sharia op school invoeren

Bron:
deutschlandkurier.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nordrhein-Westfalen: Islamitische jongeren willen de sharia op school invoeren

  1. E.J. Bron zegt:

    Maar er is absoluut geen sprake van islamisering . . .

    Geliked door 3 people

  2. karton zegt:

    Dit speelt al langere tijd, het is per ongeluk naar buiten gekomen door gelekte politie gegevens; ware dit niet gebeurd, dan was dit in de doofpot beland.

    Geliked door 2 people

  3. BosscheBol zegt:

    Dit is nog maar een voorproefje. Deze “jongeren” lopen een stukje voor de muziek uit. Hoewel ze op de betreffende scholen misschien al in de meerderheid zijn. Pas ergens rond 2060 zullen de mohammedanen in Europa in de meerderheid zijn, maar voor jonge leeftijden zal dat eerder zijn. Op steeds meer scholen zal de meerderheid van de leerlingen mohammedaans zijn.

    En ja, als zij de sharia willen, dan gehoorzamen “wij”. Althans: onze overheid en de leraren.

    Geliked door 4 people

    • scherpschutter1943 zegt:

      Bossche Bol, 2035 komt eerst. De asielstroom wast alleen maar aan, wordt niet minder. Dit alles zeer tot genoegen van staatssecretaris v.d.Burg, die als een echte nsb.er de orders van het WEF uitvoert. (de WEF.orders worden natuurlijk door rutte gegeven maar die is zo slim om zelf buiten schot te blijven en de zwarte piet van de publieke opinie bij v.d.Burg neer te leggen)

      Geliked door 3 people

  4. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Lijkt mij een STRAK plan. Hebben De Debielen zelf om gevraagd! DOEN!!!! Allahu Snackbar!!

    Like

  5. Willem zegt:

    Remigratie/deportatie ASAP!!!

    Like

  6. Ravian zegt:

    Yeah, het wordt tijd dat we de weg naar Constantinopel er weer een keertje mee decoreren, dan gaan we er daarna weer voor een paar eeuwen van verlost wezen.

    Like

  7. Niek zegt:

    Dat is een kwestie van tijd, helaas beseffen gemeentes nog niet wat het gevaar hiervan is. De andere is angst om iemand te kwetsen of gewoon bang zijn want vaak als iemand begint te schreeuwen krijgen zij hun zin. Eigenlijk zou de Koran verboden moeten worden, wat daarin staat is absoluut schandalig tov. mein Kampf want dat mag hier ook niet verkocht worden, dat zou een klein beetje helpen. Uiteindelijk wordt Europa democratisch Islamitisch en gebeurt er niets anders dan 5x per dag bidden, dit is slechts een voorbode van wat komen gaat. Zolang media meewerken het niet te benoemen blijft deze islamitische storm doorgaan. Neem nou de beelden van Edwin Wagensveld met zijn koran verbranding wat niet eens lukte, wie filmt die man die er met het boek vandoor gaat in zijn jurk? En holt met hem mee? Dat vertellen de media niet, en waarom worden de andere rebellerende die op afstand staan niet uitgebreid in beeld gebracht? Zomaar wat stomme vragen die ik vraag voor een vriend van mij.

    Geliked door 2 people

  8. stradivotsi zegt:

    belachelijk zelfs de moslim minderjarigen hebben inspraak in ons
    systeem, of dwingen het af.

    Like

  9. Marijke zegt:

    Geen probleem. In een islamitisch land. Daarom is het ook zo belangrijk dat we NEE blijven zeggen tegen de hoofddoekjes bij de uniforms; het gaat steeds een stapje verder!t

    Geliked door 2 people

  10. Marijke zegt:

    Dit bericht staat nu zelfs bij De Telegraaf! Men is wakker! Ik dacht eens kijken waar die school precies ligt; 1,5 uur rijden bij mij vandaan! Als je in Essen komt, waan je, je ook in Turkije.

    Like

  11. koddebeier zegt:

    Oppakken en gelijk op transport maar de zandbak !!

    Like

  12. de barbaar zegt:

    Zeer binnenkort ook in het nederiglandse theater……

    Like

Plaats een reactie