Meer duidelijkheid over onderhandelingen: Heerenveen krijgt bod van één miljoen

Meer duidelijkheid over onderhandelingen: Heerenveen krijgt bod van één miljoen

13 januari - 22:10 Laatste update: 22 januari - 18:57
17

Het eerste bod dat Como heeft gedaan op Thom Haye bedraagt één miljoen euro. Dat bevestigen bronnen aan VoetbalPrimeur. Het bod komt overeen met de vraagprijs die Heerenveen hanteert, maar de Friezen hebben nog meer voorwaarden voor een transfer.

Het is inmiddels geen geheim meer dat Como serieuze interesse heeft in Haye. De middenvelder beschikt over een aflopend contract bij Heerenveen, maar de Friezen willen hem niet zomaar laten gaan: vrijdag wist Omrop Fryslân te melden dat Heerenveen een vraagprijs van één miljoen euro hanteert. Dat is ook de hoogte van het eerste bod dat op tafel ligt, weet VoetbalPrimeur.

Wedden

Meer odds

Toch is de transfer nog niet in kannen en en kruiken. Heerenveen wil ook 'een adequate vervanger' aan kunnen trekken, voordat het instemt met een transfer van Haye. Dat liet technisch directeur Ferry de Haan recent weten.

Twee jaar geleden betaalde Heerenveen ongeveer zes ton aan NAC Breda om Haye aan te kunnen trekken. In het Abe Lenstra Stadion is aanstaand international van Indonesië uitgegroeid tot een bepalende kracht. Als Heerenveen nog wat wil verdienen aan Haye, zal het hem deze transferwindow van de hand moeten doen.