"Populariteit Trump bereikt nieuw dieptepunt" (demorgen.be)


De populariteit van de Amerikaanse president Donald Trump heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Volgens een peiling van Gallup van afgelopen weekend ... ...

door Kiki in Buitenland  ·  223 Reacties

  • 15
  • 2319x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@191 "Trump is de beste president van alle presidenten na Kennedy! Hij schrijft zijn speeches zelf en net als Kennedy heeft Trump reële macht en kan hij eigenmachtig decreten uitschrijven zonder daarvoor eerst de lobby en maffia om permissie te vragen. Alle andere presidenten sinds Nixon waren puppets van de lobby, het financieel-juridisch-militair-technologisch-wetenschappelijk complex en de maffia"

Neem er nog 1tje zou ik zeggen, rofl!

6
201 tripomatic

Niet heel gek. Die man is totaal seniel. Liegen/bedriegen en fake nieuws roepen via twitter is hij zo gewend dat hij feiten en fictie niet meer van elkaar kan onderscheiden. Die man is 1 grote aanfluiting als president en menig Amerikaan bedenkt zich hoe desastreus dit is voor het land (voorlopig alleen nog beperkt tot het imago, maar wie weet).

1
202 AdmiraalKabaal

@199
Ja. Ik heb 2 persoonlijkheden. De ene post hier. De andere vraagt zich af waarom in hemelsnaam. Die ziet daar het nut totaal niet van in. Hoe schizofreen wilt u het hebben "?

1
203 De Vliegende Brabander

@191 en @192 : question nah..in deze geluksweek is het ook nog eens een mooi feestje zijn in je hoofd zo te lezen, geniet ervan pik! question

1
204 A+++energiebewust

@191 Oh, is dat gereutel uit zijn mond een speech.... weer wat geleerd.

Ik ken mensen die beter speechen.

2
205 TedjeR

@35 : Jezus Leeft! question

1
206 A+++energiebewust

Zijn dagen zijn geteld als president.

3
207 Violier

@207 Inderdaad, gauw uitgerekend nog zo'n 1400.

11
208 JackKropotkin

@191
"hij eigenmachtig decreten uitschrijven zonder daarvoor eerst de lobby en maffia om permissie te vragen"

Een decreet schrijven is niet moeilijk
Maar Trump heeft wel moeite met de grondwet, rechters houden zijn decreet tegen

Daarnaast, zodra iets geld kost, moet het langs huis en senaat
Dus ook Trump heeft 'de lobby en maffia' nodig

3
209 LGK

* Verwijderd door de redactie *

210 Pxf7+

@198 "...Of het moet zijn dat de VS grotendeels zijn leidende rol in de wereld verspeeld heeft in een aantal jaren....."

Klopt, kon Bush nog onbelemmerd en onder valse voorwendselen een illegale oorlog in Irak beginnen en Clinton de job ternauwernood afmaken in Libië met haar vreugdedansje over de liquidatie van de laatste Indiaan Khadaffi; "We came, we saw, he died!......"
.....maar Obama kon niet eens zijn grote verkiezingsbelofte (sluiten Guantánamo Bay) waar maken en liet zich in Syrië compromitteren met zijn steun aan jihadisten tegen de seculiere gematigde regering Assad....waarna 'aartsvijand' Rusland er met de overwinning en buit vandoor kon gaan ....en dus (en dat is het ergste voor de westerse kliek!) geschiedenis ging schrijven in Syrië.....

13
211 CoolMemories

Trump heeft eigenmachtig een onnavolgbare en fantastische prestatie geleverd...! Hij heeft twee belegen en machtige partijbolwerken tegen elkaar uitgespeeld, heeft daardoor het gehele oude politieke establishment bij de ballen en de politieke energie op haast erotische wijze in zijn voordeel weten om te keren.....dàt is pas een een potentiëring van het politieke spectrum......een radicalisering........ontsteltenis bij de politiek-correcten!

Het enige wat de left-overs nu nog kunnen doen is Trump afzwakken door dissuatie, zijn kracht verdoezelen, zijn zwakheden uitvergroten....entropie.... en middels een constante stroom aan insinuaties het beeld van 'een foute president' prenten in het collectieve bewustzijn....zo ver reikt de linkse haat tegen geslaagde en machtige figuren uit de eigen kringen....!
Vooral Nederland staat bekend om zijn haat tegen uitblinkers die boven het maaiveld uitsteken....

Laten wij nog slechts een nostalgische herinnering bewaren aan de oude, verleden en niets-meer-representerende links-liberale politiek en hun 19e eeuwse partijdoctrines....!

Obama, Clinton en de krijsende media.....schimmen uit het verleden.....

17
212 CoolMemories

@212
"Obama, Clinton en de krijsende media.....schimmen uit het verleden"

En toch heeft u het er elk van uw posts over

2
213 LGK

@211
"Obama kon niet eens zijn grote verkiezingsbelofte (sluiten Guantánamo Bay) waar maken"

En weer een leugen van CoolMemories

Het lag niet aan Obama, maar aan de republikeinse senaat die Obama tegenhield

3
214 LGK

@213 het is onnavolgbaar question


The home of the shit maken we er van.
Of een hoe een ziek land nooit weer beter werd.

5
215 Eastwood

@94 : Ah, dus daarom vliegt Trump heen en weer naar Mar A Lago: om banen te scheppen voor al die arme piloten van zijn prive-vliegtuigen!

1
216 Ongeregistreerd

Max 2 jaar

1
217 David

@216

Er schijnt nogal wat te doen te zijn over de staatskosten van zijn golfweekendjes, dus misschien vliegt hij in het presidentieel vliegtuig naar zijn luxe resort?

Ik vind het echt heel erg flauw dat er mensen zijn die hier moeilijk over doen. Trump is dermate onvermoeibaar in zijn gevecht tegen die akelige elite, gun de man wat ontspanning zeg!

7
218 MK2000

@218 Je bedoelt, tussen het tekenen van de, voor hem opgestelde, "executive orders" door, het kijken naar tekenfilms en een "lang weekend" golf spelen op zijn resort?

Onvermoeibaar.

1
219 Andre6687

@218 haha, mooie satire.

Het is een beetje hypocriet. Hij heeft Obama gefileerd omdat hij op staatskosten naar Hawaii vloog voor een vakantie. De totale kosten van Obama in acht jaar zijn z'n 100miljoen, als Trump zo doorgaat, dan zal na vier jaar de kosten zijn opgelopen tot 600miljoen. Het kost 10miljoen per weekend dat hij daar heengaat.

En voor die 600miljoen kan je heel veel doen voor de bevolking, ze hebben uitgerekend dat Trump een aantal sociale programma's open kan houden, als hij niet zijn eigen pleziertjes nastreeft, zoals programma voor dak-en thuislozen, werkgelegenheidshulp voor 55plussers, hulp bij opvang van kinderen van werkende ouders met een laag inkomen, dat soort zaken. Maar ja het golven elk weekend is belangrijker natuurlijk.

0
220 Dutchy

@218 Ik had liever gezien dat die man voldoende nachtrust zou nemen zodat hij overdag wat beter bij de les kon blijven en een indruk krijgen wat er mis is met zijn presidentiële stijl.

0
221 W. Anstalt

Ze zijn in amerika eerder afwachtend op het moment dan negatief zoals in europa ze gaan een hoop infra vernieuwen en het valt wel mee.

2
222 Crazy

@222 Daar moet Trump eerst nog maar eens budget voor krijgen, dat is aan het Republikeinse congres en die zijn niet zo happig op een grotere overheid. Ze hebben dit in 2011 tegengehouden, een mooi plan om uit de crisis te komen.

Als eerste staat dus op de agenda om de gezondheidszorg heel veel duurder te maken en 20miljoen Amerikanen verliezen weer een gezondheidszorgverzekering. En oh ja, hij krijgt zijn muurtje, althans hij zal wel die 4 miljard krijgen om een beginnetje mee te maken. En de militaire contractors krijgen ook nog 56 miljard extra volgens jaar.

0
223 Dutchy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@24 ja, blijkbaar snapt dat domme westerse naive volk het niet... die laten de grenzen open staan voor nog 1000den idioten die wellicht een stee...

zojuist geplaatst door maarten1234

duurendaal
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

De NPO heeft er groot financieel belang bij dat de formatie mislukt: 200 miljoen en een grote reorganisatie van de bestuurlijke functies. Een '...

4 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@74 "hier naartoe moet halen" Mwah ... die komen geheel op eigen gelegenheid, ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@73 Ach gut, en maar weer sneren? F.O. ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

21st Century Guy
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@67 Je kunt je ook afvragen waarom je mensen perse hier naartoe moet halen als er alternatieven zijn in meer nabijgelegen landen en ze ook nog w...

12 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

progressiefliberaal
Producer van Europapa deelt vijf opmerkelijke feitjes over het nummer

Ik heb ook vijf 'feitjes' over die rommel:1. Het is troep.2. Het is niet om aan te horen.3. Het is troep.4. Natuurlijk kun je 18 versi...

14 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Uit het artikel:"Het gebrek aan zekerheid speelt volgens Mooren een belangrijke rol in de afweging van kiezers om op een populistische parti...

15 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

duurendaal
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Links was altijd fel gekant tegen het gevangen zetten van terreurverdachten in Guantánamo. Omdat niet duidelijk was of er daadwerkelijk aanklac...

16 minuten geleden geplaatst door duurendaal

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@71 Dat wrijf ik de IND toch ook aan? Of hoe lees jij wat schrijf? In het Arabisch? Of in het Tiginya?...

18 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@67 Ik neem het de overheid ook kwalijk.Alleen denk ik niet dat ze het in de gaten hebben. Die mensen lopen nou eenmaal niet met het hart op...

20 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Bengali New Sex StoryPay To Be Gay PornShared Drunk WifeAmber Lynn AnalAmber Hahn AnalDtella CoxKristina Rose AnalPorn Indian RealCelebrity Pron VideosMom CreampiedDominican OnlyfansChaterbateBig Tittie Red HeadMilf With An AttitudeEl Goblino DoorsWww Xxxindianporn ComMaxvr-137Nude Tits GifSexy Com BfMovies With VaginasErotic Stories FreePreity Zinta Sexy PicsSex Sexy Hindi VideoSexy Ass PornSleeping BlowjobpornLebian Lap DanceSexo Con Mi EsposaMia Khalifa JihabNearest EscortReallifecam RlcPormo AmadorFhilty FamilyNateli MarsTamil Lovers SexGandi Baat 2XxxdaceIndian Nude GirlsMz Booty BootyLucy ColletPorn For GirlsBiggest Dick In PornGay Anime SexPam Anderson Sex TapeKim CartaEveline Magic-plum XxxZaviel PornPissyspaceProstate PornAsian Street MeetVicki Chase NinfomanaHorny Black MomsEnema HentaiTransfixed.comPornsite SafeReddit ExtramilePorn DominicaButplug PornXxx Video HStep Milf Jupiter Jetson Shows Him Her Sweeter SideJena Ortega NudesIndia SexvidoWife Swapping GroupHookeranalSexy Videos FullhdPornstar GalireCzehvideoKatie Holmes NudaMovie XnnAshlil KahaniDoja Cat ToplesFull Hd Mom Sex VideoBhojpuri Porn ComSalma Hayek PornosHello Sex SexSuper HotbabesPornhub BelleSexo Gratis AmadorKrishna XxxRaashi Khanna SexySava.schultz Onlyfans LeakedKannada Sex Video BfWorlds Biggest VaginaSkylar ValentineNyaa SukebeSara Ali Khan SexySonali Bendre Sex PhotosCoco Nadia NudeAisan Hd PornMelhores Jogos 18Filme Pornô EróticosPutito PornRapeing AnimeBig Pussy ComPonestarNude Couple SexAnastasia Lux PornstarHot And Sexy Nude WomenNaughty AmericzCandyxxxAlex Adams VideosSopeachybabySex MoiAroplane PornBronwinaurora OnlyfansXxx GuwahatiHot Skirt PornThreesome Mom DaughterCelebrate NudesNude De MeufSexo Filme PornShakira BikiniSeks FilmpjesAnette HavenXxx Hd 93Dani Daniel ComXxx Gay HindiMissax Indecent Pt. 1The Golden Boy Porn GamePornografia De EcuadorMaa Ne Bete Ko ChodaXnx Kannada VideosBlack Porn 2023Chichi Dragonball Pornسکس محارم ایرانCentaur HentaiLucy WildepornBest Hd Porn For FreeVideos Desexo AmadorRoxxane Wolf R34Braazers ComWw Sex BpMelisadeblingLindsy Wagner NudeHindi Sex Full Movie DownloadSpyfamily PornPornobrasilPo Rn TiktokSexing From BehindKloe KaneDevyn Cole PornstarAlia Bhatt PornRoja Telugu Sex VideosJogos PornBreast Feeding PornGay Fat PornJapan School Bus SexMmsneeHot Village PornGay Live PornClassic Porn For Free