De hartverscheurende getuigenis van vaccinatietest-slachtoffer Brianne Dressen

1

In november 2021 hield de Amerikaanse senator Ron Johnson een paneldiscussie in Washington D.C., met artsen en medische onderzoekers die verwondingen door het COVID-19-vaccin behandelen, samen met patiënten die bijwerkingen hebben ondervonden als gevolg van het COVID-19-vaccin.

Dit was mijn getuigenis gegeven in de Amerikaanse Senaat op 2 november 2021, zegt Brianne Dressen.

Ik heb een deel vertaald, tot minuut 2:20 (hieronder), maar het wordt daarna nog veel erger …

KIJK:

Als deelnemer aan een klinische proef werd ik voortdurend gerustgesteld dat als er iets mis zou gaan, er grondige en nauwgezet ontwikkelde protocollen zouden zijn die een vangnet zouden bieden waarbinnen de gegevens zouden worden verzameld en dat zowel de voordelen als de risico’s zouden worden gecompenseerd. beoordeeld en openbaar gemaakt.

Advertisement

Ik heb nooit problemen gehad met vaccins, dus ik dacht dat dit een soepele, gemakkelijke rit zou worden, geen probleem. Voorafgaand aan mijn betrokkenheid stemde het farmaceutische bedrijf ermee in om alle medische kosten te betalen als gevolg van een mogelijk letsel. Helaas hebben we door een gebrek aan steun van hun kant ons huis moeten herfinancieren om onze medische kosten te betalen.

Net als Maddies proef hadden we een tracking-app. Net als de proef van Maddie had onze tracking-app vooraf aangewezen symptomen in een lijst met opsommingen, zonder vrije vorm om andere symptomen toe te voegen. Dus zoiets als een tintelende tremor, toevallen, paresthesieën, hartproblemen, zwakte van ledematen, er was geen manier voor ons om dat via de app bij te houden.

Het klinische onderzoeksrapport gepubliceerd door de New England Journal of Medicine zegt dat de tweede dosis nodig is om door te gaan in een onderzoek. Omdat mijn reactie zo hevig was, vertelde Astrazeneca mij dat ik de tweede dosis niet mocht krijgen.

Ik werd uit de proefperiode verwijderd, mijn gegevens gingen verloren, ik werd uitgesloten van de proefresultaten en mijn toegang tot de proefapp werd verwijderd. Dit is anders dan wat er in het rapport staat, waarin staat dat deze personen er zelf voor kozen af te zien van de tweede dosis.

In het klinische onderzoeksrapport staat ook dat ernstige bijwerkingen zullen worden geregistreerd vanaf het moment van ondertekende geïnformeerde toestemming tot en met dag 730. Ik heb voor het laatst van ze gehoord op dag 60.

Mocht de twitter-video afsterven staat HIER het grootste deel op Rumle en HIER op Bitchute.

Besef dat het bij de proeven al helemaal misging, dat verdonkeremaand is, en ze toch miljarden mensen ingespoten hebben met die troep en er tot de dag van vandaag mee door willen gaan.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


12 jaar oude Maddie lijdt aan ernstig geheugenverlies en zit nu in rolstoel na Pfizer COVID-19 vaccin


Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lee
Lee
3 maanden geleden

Veilig, goed getest en effectief aldus H. de J.