Entertainment

Zoon Glennis Grace heeft zich weer misdragen: ‘Meisje geslagen’

glennis grace zoon

De zoon van Glennis Grace heeft al eens een flinke deuk gemaakt in de carrière van zijn moeder, door zich in de Jumbo gigantisch te misdragen. Glennis stak daar een stokje voor en dat pakte voor haar niet goed uit, ze kreeg zelfs een taakstraf. Zij lijkt er in ieder geval van geleerd te hebben, haar zoon daarentegen niet.

Glennis Grace Jumbo

De Jumbo-rel waar Glennis Grace bij betrokken was, werd nationaal nieuws. Haar zoon had blijkbaar met een e-sigaret bij de Jumbo zitten roken en dat mocht niet. De medewerkers spraken hem hier op aan en zoontje ging klikken bij mama. Mama Glennis ontzettend boos en die besloot samen met een groep vrienden die Jumbo, maar eens eventjes op zijn kop te zetten. Medewerkers zijn uitgescholden en zelfs geslagen.

Glennis heeft haar straf hier ook voor gekregen. Ze kreeg een taakstraf die ze uiteindelijk heeft uitgevoerd en haar zoon moest verschijnen voor de kinderrechter. Toch heeft dit incident zoveel schade aangericht aan haar imago, dat deze bijna niet meer te redden valt. Ze lijkt er in ieder geval van geleerd te hebben, maar bij haar zoon lijkt dan toch heel anders. Er heeft namelijk weer een incident plaatsgevonden, wij hij een grote rol in heeft gespeeld.

Zoon Glennis Grace heeft zich weer misdragen: ‘Meisje geslagen’

De zoon van Glennis Grace was namelijk op Curaçao, waar hij zich wederom heeft misdragen. ‘Afgelopen zaterdag is er een hele commotie ontstaan, want een spion was bij Zanzi onderweg naar de wc en heeft daar gezien dat hij een meisje in haar gezicht heeft geslagen’, schrijft Yvonne Coldeweijer op Instagram. ‘Glenda liep daar ook rond en de spion hoorde al snel van security dat het om haar zoon zou gaan.’

Waarom hij het meisje precies heeft geslagen is niet bekend, maar blijkbaar had ze de hele dag door al ruzie met de zoon van Glennis. ‘Het meisje was helemaal overstuur en in paniek en kon niet eens reageren’, schrijft Yvonne. ‘Overdag was de zoon ook al weggestuurd van het strand omdat hij zich daar ook zou hebben misdragen en zich agressief had opgesteld.

 

13 reacties

D

Als het mijn dochter was had ik zijn handen en voeten bewerkt met een klauwhamer.

Choco Prince

Het is slechts een kwestie van tijd totdat Glennis ook weer haar ware aard laat zien. Je reinste vullis zijn moeders en zoonlief.

Sander Schimmelpennick

Vaderloos opgevoed kind. Het is wachten tot het fout gaat en hij voor jaren de bak in draait.

Maarten Rivier

Zag toevallig op Youtube een video van de Talkshow van Beau waarin Snapking door mevrouw Grace in de mangel werd genomen omdat hij iemand mishandelde in het OV. Daar sprak ze meneer toch streng toe, ‘… als mijn zoon…’ En nu is de dag gekomen, waarvan je wist dat die zou komen

Dtv

Kunnen jullie dit op instagram zetten?

Vader van Glenda

*ggrrllgllrgll*

Imam al Bafmi

Dat mag volgens zijn nieuwe religie.

Big booty latina

Kijk dit is een van de redenen dat die buitenlanders moeten oprotten uit ons land.
Nu kan zij de afwas niet meer doen

Jemoeder

Zit in de familie he, waarschijnlijk slaat ze ook haar eigen kind

Mohammed vanaf 't luxe cruiseschip

Wollah k’zeg je eerlijk broer, heb hier geen problemen mee! Een man is 2× zoveel waard als een vrouw. Je weet zelf a niffo!

Glenda Batta

Ja, hij is ondeugend, maar met een hartje van goud hoor luitjes!

Anton Mussert

In mijn tijd wisten we wel raad met dat soort types..

Bertus

Die zoon ziet er uit als een mietje, een wannabe. Ik wens hem een nacht vastgebonden en voorovergebogen bij Gordon in de kelder.