Paolo P
Volledig scherm
Paolo P © X / ANP / ANP

‘Soeverein’ Paolo wil niet langer bij Nederland horen, maar wil wel in huurwoning blijven (met korting)

wanbetalerEen bewoner die niet langer onderdeel wil uitmaken van de Nederlandse maatschappij heeft bij de rechter het deksel op de neus gekregen. Paolo P. uit Utrecht moet duizenden euro’s aan huurachterstand betalen en moest binnen veertien dagen vertrekken uit zijn huurwoning, blijkt uit een deze week gepubliceerd vonnis.

108 reacties

  • Theo Tieken

    3 maanden geleden
    met zulke lieden?? is geen reavtie mogelijk.. en kan je alleen je schouders bij ophalen en verder niet op reageren... zonde van je tijd😱
  • albert hoogendoorn

    3 maanden geleden
    Albert Hoogendoorn Alsje je niet aan de regels houd,het land uitgooien. I kwam aan op Schiphol 22-12-2023 huurde een auto en de. Volgende dag een bekeuring . 5 km te hard aan de Eisenhower Weg richting Heren weg. A,phen a/d Rijn.boete 49 Euro,s. Was er 12dagen en verwacht een paar meer.Eerste all betaald. Ben nu in St Maarten small eiland met ongeveer 6 km files. Kan geen bekeuring krijgen. Zo dat zijn de regels in zNL .als je er niet van houd rot op naar je eigen land. Happy New Year.
  • Hanneke Meer

    3 maanden geleden
    HB Bakker zegt:"De maatschappij zijn wij". Het is maar wie je onder 'wij' verstaat. Daar begint het erbij kunnen, willen of mogen horen. De PVV is het politiek eindelijk gelukt mede 'ons' beleid te bepalen en komt mogelijk onze grondwet in gevaar.
  • Schaffenhausen

    3 maanden geleden
    Jammer dat er zoveel bezuinigd is op oa ggz, ipv het overheidsapparaat goedkoper te maken hebben we nu dit soort zaken waar het geld aan op gaat. Het is voor veel mensen alleen maar ingewikkelder geworden waardoor ze ook niet meer mee kunnen. De afstand wordt steeds groter, Weet trouwens niet of dit op deze man van toepassing is.
  • G.J.M. Poels

    3 maanden geleden
    @el chico, de koning is niet soeverein, de Kroon staat voor de soevereiniteit van de Nederlandse Staat.
  1. Van 128 naar 100 liter water per persoon per dag: spoel de vaat niet schoon en leg een fles in de stortbak
    PREMIUM
    164

    Van 128 naar 100 liter water per persoon per dag: spoel de vaat niet schoon en leg een fles in de stortbak

    Water, een luxe die we voor lief nemen, maar we lopen op dun ijs. Besparingen in én om het huis zijn noodzakelijk, want Nederland stevent volgens waterbedrijven af op een drinkwatertekort. Waterexpert Jos Peters: ,,Ik ben ervan overtuigd dat we makkelijk naar 100 liter waterverbruik per persoon per dag kunnen. Misschien wel minder.” Met deze (bijna gratis) toepassingen in de keuken, wc en badkamer bespaar je zo liters water per dag.