Translate

donderdag 11 januari 2024

Goud en Bont aankoop evenementen in hotels en centra verspreid over heel Nederland: Ziet u zo'n advertentie over bontinkoop geef het door aan Bont voor Dieren

 


Regelmatig zien we opmerkelijke advertenties en flyers in lokale kranten waarbij ‘goud- en bontinkoop’ evenementen worden aangekondigd. De inkoop vindt over het algemeen plaats in gehuurde ruimtes van hotels en zalencentra. Particulieren wordt gevraagd hierheen te komen om hun bont te verkopen.

De verhuurders zijn vaak niet op de hoogte van wat er zich afspeelt in de zalen. Het afgelopen jaar hebben we 24 gelegenheden benaderd over het faciliteren van de bonthandelaren. Het gaat om hotels en centra verspreid over het hele land, van zelfstandigen tot grote ketens. Slechts 7 hotels hebben na het ontvangen van onze toelichting besloten niet meer mee te willen werken aan de schimmige prakijken.

Een van de hoteleigenaren reageerde: "Het betreffende bedrijf heeft bij ons ingecheckt voor de verhuur van een ruimte met als insteek een vergadering. Wij waren niet op de hoogte dat zij de ruimte als inkoop gingen gebruiken voor dierlijk bont. Dit is voorafgaand ook niet aan ons gemeld. Op de dag zelf zijn wij hier uiteraard achter gekomen en hebben wij de betreffende organisatie gevraagd het pand te verlaten, wat ook is gebeurd''.

We willen niet dat dierlijk bont opnieuw in de handel komt. Zie je een advertentie over bontinkoop, benader dan direct de betreffende horecagelegenheid en maak hen attent op de intenties van de huurder en vraag hen hier niet aan mee te werken. Geef het aan ons door, we zullen de locatie ook benaderen met het verzoek te stoppen met de verhuur van ruimtes aan deze handelaren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de opkopers helemaal nergens meer in Nederland terecht kunnen!

Met hartelijke groet,

Jute tas € 22,95
Hoodie € 54,95
Tasje € 7,95
FacebookFacebook
InstagramInstagram
LinkedInLinkedIn
YouTubeYouTube
TwitterTwitter
Volg ons via bontvoordieren.nl
Doneren kan hier of maak een gift over naar IBAN NL68TRIO0338625232

Bont voor Dieren
Panamalaan 110
1019 AZ Amsterdam
info@bontvoordieren.nl

Copyright 2024 © Bont voor Dieren


Geen opmerkingen:

Een reactie posten