Entertainment

Gordon niet welkom bij RTL: ‘Eerst naar psychiater’

gordon

Angela de Jong heeft zich uitgelaten in het AD over het interview van Gordon bij Beau van Erven Dorens. Ook op de kritiekloze vragen Beau heeft ze volkomen terechte kritiek. Er wordt zelfs verwacht zelfs dat Gordon de komende tijd niet welkom is bij RTL.

Interview

Gordon kreeg de ideale gelegenheid om zijn tv-carrière nieuw leven in te blazen na maanden van afwezigheid. Hij kwam alleen helemaal niet positief uit het interview in Casa di Beau. Tv-columniste Angela de Jong was erg kritisch op Gordon en het interview van Beau. “Gordon, onze nationale troetelnarcist die van Beau van Erven Dorens alle ruimte kreeg om leeg te lopen over het ‘zwartste jaar van zijn leven’ waarin hij na een relatie van drie fantastische dagen ten huwelijk werd gevraagd.”

Ook was ze niet te spreken over de manier waarop Gordon zijn ex Gavin Rozario afschilderde als schizofreen. “En daarna zegt hij twee zelfmoordpogingen hebben gedaan. Arme Gordon. Ondertussen zette hij zijn ex fijntjes weg als schizofreen en dan had hij ook nog de brutaliteit om te beweren dat er juist op hém karaktermoord was gepleegd.”

Ook Beau van Erven Dorens krijgt de wind van voren van Angela. Ze is niet te spreken over liefkozende, kritiekloze vragen. “Dat is prima bij gasten als Kees van der Spek. Maar niet bij Gordon. Er zijn grenzen aan wat je de kijker aan l*lkoek kunt voorschotelen en er zijn grenzen aan waar je je als programmamaker voor leent, zeker iemand met de statuur van Beau.”

Gordon niet welkom bij RTL: ‘Eerst naar psychiater’

Joling & Gordon over de Vloer, waar de afgelopen weken met enige regelmaat over is gespeculeerd, kan hij volgens Rob Goossens nu wel helemáál op zijn buik schrijven. “Ik denk dat RTL én Gerard Joling allebei giga geschrokken zijn van de uitzending van gisteravond en allebei zoiets hadden van: voordat Gordon volledig genezen verklaard is door een psychiater, gaan we even niet met hem samenwerken”, aldus Rob Goossens.

 

3 reacties

Gérard Zolink

Denkt die narcist nou werkelijk dat iemand in NL hem nog gelooft ? Het zou hem sieren als hij voorgoed en subiet naar Dubai terugkeert en voor eeuwig uit het Hollandse gezichtsveld blijft. Hele enge man !

Sjon de Mel

Deze Angela is net de vrouwelijke Gordon, met dezelfde nare trekjes. Ze kan beter haar mond met zeep gaan wassen en wat minder snoepen. Dat mens heeft een kont jonge, wanneer die een witte broek aan heeft, kun je er een speelfilm op afspelen.

Peter G

Hij is zelfs bij ons op de parken niet welkom