RUST IN VREDE

Sandra Bullock strooit as overleden partner uit op beloofde plek

4 maanden geleden / Aangepast: 4 maanden geleden / Beeld © Getty Images
Sandra Bullock strooit as overleden partner uit op beloofde plek

RUST IN VREDE

Sandra Bullock strooit as overleden partner uit op beloofde plek

4 maanden geleden / Aangepast: 4 maanden geleden / Beeld © Getty ImagesGeschreven door RTL Boulevard
Geschreven door RTL Boulevard

Sandra Bullock (59) heeft de as van haar overleden partner Bryan Randall uitgestrooid in de Snake River in Jackson Hole, Wyoming. Dat deelt Gesine Bullock-Prado (59), de zus van de actrice, op Instagram.

"Sandy heeft je naar de rivier gebracht, precies zoals ze beloofd had"

'Gelukkige verjaardag, Bry', schrijft Gesine onder een video van het zonnige landschap in Jackson Hole. 'Sandy heeft je naar de rivier gebracht, precies zoals ze beloofd had.'

Bryan overleed afgelopen jaar op 57-jarige leeftijd aan de gevolgen van de ziekte ALS. 'Met groot verdriet delen we mee dat Bryan Randall op 5 augustus vredig is overleden na een strijd van drie jaar tegen ALS', verklaarde de familie van de fotograaf. 'Bryan koos ervoor om zijn reis met ALS privé te houden, en degenen onder ons die voor hem zorgden deden hun best om aan zijn verzoek te voldoen', aldus de familie.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Na zijn overlijden eerde de zus van Sandra Bullock Bryan met een foto van hem op Instagram, waarbij ze schreef dat haar zus een van zijn beste 'verzorgers' was.

Sandra en Bryan ontmoetten elkaar toen hij in januari 2015 foto's maakte van haar zoon Louis. Een klein jaar later maakten zij hun relatie openbaar door samen op de bruiloft van Jennifer Aniston en Justin Theroux te verschijnen. Eind 2021 sprak de actrice over haar relatie tijdens een optreden in talkshow Red Table Talk, waarin ze haar partner een 'heilige' noemde.

RTL Boulevard
Sandra Bullock