Deze week kwam er wéér een envelop met daarin zelfs 1000 euro.
Volledig scherm
Deze week kwam er wéér een envelop met daarin zelfs 1000 euro. © ANP / ANP XTRA

Politie tast in duister: vrouw ontvangt steeds brieven met honderden euro's erin, maar van wie?

updateMeerdere brieven in de bus krijgen met daarin honderden euro's. Het is een vrouw in Rotterdam nu al een paar keer overkomen, zonder dat ze erom vraagt. Al drie enveloppen met 250, 600 en vervolgens zelfs 1000 euro lagen er de afgelopen tijd op haar deurmat. Maar wie de gulle gever is? Niemand die het weet.

  1. Huizen bomvol katten en honderd slangen in Ikeadozen: het zullen je buren maar zijn
    PREMIUM

    Huizen bomvol katten en honderd slangen in Ikeadozen: het zullen je buren maar zijn

    Vervuilde woningen, honderd slangen in Ikeadozen met muizenkwekerijen of huurders die het hele portiek laten meegenieten van hun ‘slaapkamergeluiden’. De tijd dat woningcorporaties zich alleen bezighouden met de verhuur van woningen is voorbij. Sociaal beheerders proberen problemen van bewoners al achter de voordeur te signaleren én dat is hard nodig. ,,De kattenurine zat tot over de plinten.’’
    Rotterdam
  2. Dealen, inbreken en vechten: Rodney zat in zijn jeugd jaren vast, nu runt hij een succesvol koffie-imperium
    PREMIUM

    Dealen, inbreken en vechten: Rodney zat in zijn jeugd jaren vast, nu runt hij een succesvol kof­fie-imperium

    Ex-gedetineerden die een kopje koffie serveren en hun zaak die iedere dag weer vol zit. Het succes van een Rotterdamse koffietent - nota bene gevestigd in een oud politiebureau - wordt alleen maar groter en groter. Zeker nu hun koffie ook nog eens in de supermarkt komt te liggen én ze uitbreiden naar een volgende grote stad. ,,Wij zijn geen gesubsidieerde sukkels die maar wat aankloten.”
    Rotterdam