“Opwarming”…

(Door: Drs. E.N. Schilder)

60 jaar geleden was dit een heel normaal weerbeeld, maar sinds 2018: Als het vriest komt dat door de klimaatverandering, als het warm is komt dat door de klimaatverandering, als het regent komt dat door de klimaatverandering, als het droog is komt dat door de klimaatverandering… en zogenaamd allemaal veroorzaakt door de mens die met 0,4 procent bijdrage aan de slechts 0,04% CO2 in de lucht de grootste bedreiging is en de zogenaamde reden om de de-populatie (middels lange-termijn gif-injecties en oorlogsgeweld) van de mens te ‘rechtvaardigen’.

Maar WÈL de bomen, bossen en hele oerwouden kappen om die op te stoken voor biomassa-energie. De bomen, de longen van de wereld (!) die CO2 juist òpnemen en omzettende naar zuurstof… kunt ú het allemaal nog volgen?

Dat is overigens dezelfde logica – door precies dezelfde mensen – als in heel Europa maar liefst meer dan 560 (!) dammen afbreken om ‘de natuur terug te geven’ en vervolgens dagelijks angst zaaien voor hoog water… in een gebied waar volgens deze ‘leiders’ het Tristar City-project met meer dan 30 miljoen mensen moet gaan komen…

Ze zijn knetter- en knettergek! Het zijn misdadigers tegen de mensheid en menselijkheid waardoor we ‘bestuurd’ worden, ALLEMAAL! en iedereen (politici, media, doorgesnoven en gewelddadige actiegroepen etc.) blijft daar maar in meegaan! Waar is in vredesnaam dat gezonde verstand gebleven?

Een prima reden om de NCTV, AIVD, MIVD, RIEC en het LIEC, ofwel de gewillige Stasi/Gestapo eenheden van deze gekken, te blijven overbelasten en op het verkeerde been te blijven zetten. Zij lezen namelijk alles mee en zijn net zo gek als hun baasjes.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Opwarming”…

  1. fredje zegt:

    Klimaat, corona, energie, etc. Al deze crisissen dienen enkel om de globalisten te dienen. Waar zijn de politici met gezond verstand?

    Geliked door 5 people

  2. SNM zegt:

    aan de slechts 4% CO2 in de lucht

    dit moet 0,04% CO2 zijn > dat is 400 ppm (=parts per million)
    menselijk bijdrage is 3% hiervan, oftewel 12 ppm CO2 in de lucht
    CO2 volgt de temperatuur, niet andersom
    oorzaak / gevolg wordt door de klimaatdrammers omgedraaid

    Geliked door 2 people

  3. Kanaloa01 zegt:

    Geachte heer Schilder, het percentage Co2 in de lucht is slechts 0,04%. Van die 0,04% is 95% veroorzaakt door de aarde zelf, o.a vulkaanuitbarstingen, Oceanen, moerassen, enz.

    Geliked door 5 people

    • karton zegt:

      @ Kanaloa01 op 3-1-2024 om 12.46 u.
      Ik weet niet of jouw bewering juist is, maar ’t beste lijkt mij dat onze onvolprezen minister “vliegende Jetje”, een wet indient waarin een verbod op Vulkanisme, Oceanisme én Moerasmisme wordt bepaald.
      Er zullen nog héél rare dingen gaan gebeuren, vrees ik @Kanalo01 !

      Like

  4. Kanaloa01 zegt:

    Geachte heer Schilder, het percentage Co2 in de lucht is slechts 0,04%. Van die 0,04% is 95% van natuurlijke oorsprong, zoals bijv. Vulkaanuitbarstingen, Moerassen en Oceanen, dus de bijdrage van de mens is marginaal. Zakt het percentage Co2 in de lucht naar 0,0175% dan zal al het leven op aarde verdwijnen. Zo belangrijk is Co2.

    Geliked door 4 people

  5. bobzelf zegt:

    om het jaar even MET EEN DIKKE GLIMLACH TE BEGINNEN ..

    DUS MAG DEZE TAXICHAUFFEUR EVEN ‘ZIJN STAD AMSTERDAM ”

    AAN U UITLEGGEN .. ???

    ALS IK HET ZO HOOR IS HIJ WEL FAN VAN FEMKE HALSEMA

    ONZE LIEVERD VAN GROEN LINKS .. WHAHAHAHAHAHAHA

    https://www.facebook.com/reel/1591107231695105

    OOM WHAHAHAHAHAA ,WIJ ZIJN NIET ALLEEN FAN WHAHAHAHAHA

    Geliked door 1 persoon

  6. stradivotsi zegt:

    Zo werden en worden we al vele jaren om de tuin geleid.

    Like

  7. ronjaspers zegt:

    De corona hoax met die dodelijke corona vaccinazi,s en de klimaat hoax heeft alles te maken.Met de depopulatie (genocide) agenda 21 en 2030 op de wereldbevolking.De satanische globalistische elite,zoals het vaticaan,de bilderberg groep,(WEF) Willen de aarde voor zichzelf alleen,daarvoor moet 90% van de mensheid uitgemoord worden.De overige 10% dient als slaven,en worden opgesloten in de 15 minuten steden,of tristate cities.

    Geliked door 1 persoon

  8. Ravian zegt:

    “De bomen, de longen van de wereld (!) die CO2 juist òpnemen en omzettende naar zuurstof…”

    Bomen zijn CO2 neutraal, wat ze tijdens hun leven opnemen geven ze na hun dood weer af, tenzij je er meubels van maakt natuurlijk, die nooit op de vuilnisbelt terecht komen.
    De zuurstof in onze atmosfeer is en wordt in de oceanen geproduceerd.
    Wat uiteraard niet wil zeggen dat we dan maar alle bomen moeten omkappen en opstoken natuurlijk, dat blijft waanzin.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie