Rellende migrantenjongeren maken straten onveilig bij jaarwisseling

(Door: “NieuwRechts”)

De jaarwisseling is bijzonder onrustig verlopen in sommige delen van het land. Gebivakmutste jongeren, meestal met een migratieachtergrond, zochten expres de confrontatie op met de politie door (zwaar) vuurwerk naar hen af te steken. Hierdoor zijn tientallen agenten gewond geraakt. Ook elders in Europa ging het fout: zo waren er in Brussel en Berlijn honderden aanhoudingen. 

Een dag na de jaarwisseling spreekt de politie van ‘drukke nacht met heftige incidenten’, meldt De Telegraaf. Agenten werden bekogeld met zwaar vuurwerk door jongeren met bivakmutsen. In totaal raakten hierdoor tientallen agenten gewond, zoals gehoorschade en brandwonden. Ook ambulancepersoneel, boa’s en brandweerpersoneel liepen verwondingen op.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Rellende migrantenjongeren maken straten onveilig bij jaarwisseling

  1. karton zegt:

    Ik begrijp er niks meer van.
    Een gewapende agent hoort plots links of rechts van hem een harde knal, ik zou an denken : “ Potverdorie, ik word beschoten van zéér nabij, maar gelukkig mis”.
    Ik zou meteen m’n van dienstwege verstrekt pistool trekken en gaan schieten op m’n belager. “Helaas”, de belager is morsdood geschoten, maar voorlopig kan hij mij niet meer belagen.
    Als meerdere agenten dit eens zouden doen, misschien ontketent men dan wél een escalatie van geweld, maar we hebben óók nog militairen, al dan niet zwaar bewapend ?
    Zoals er nu wordt “opgetreden” maakt men geen einde aan dit (hoofdzakelijk) allochtonen-geweld.

    Geliked door 2 people

    • Harry zegt:

      Denk ook dat het de enige manier is om van dat gezwel af te komen , maar dan wel grootschalig , schieten door leger en politie .
      Je ziet het in Gaza , het halve land is haast in puin geschoten en nóg blijven die soepjurken terroriseren . Leren doen ze er niet van .
      Hier hebben we er ook zo’n twee miljoen van die ongewenste allahtisten , stel je voor dat je die allemaal moet begraven !
      Dan is de hele Nederlandse bodem verziekt , het grondwater en niemand eet meer groente en fruit van eigen bodem .
      Verbranden is ook geen optie , dan raakt heel D 66 in de stress . ( Stikstof ) .
      En al die “reddingsschepen” in de Middellandse zee vorderen , wellicht kunnen die de lijken dan terugbrengen naar Afrika en dergelijke .

      Geliked door 3 people

      • karton zegt:

        @ Harry op 2-1-2024 om 16.00 u.
        Ik verwacht niet veel verandering inzake het “optreden” van de politie tegen relschoppers van buitenlandse herkomst. Wat ……. ik hoorde gisteravond dat er een nieuwe “baas” van de Nederlandse Politiebond is aangesteld, zij is een vrouwmens van SP-huize, heeft ooit in de Kamer gezeten, dit voorspelt dus niks goeds, hoewel óók zij meteen hoog van de toren ging blazen, door te zeggen dat “het zo niet verder kon”; hierna verdween zij snel uit beeld.

        Geliked door 2 people

  2. Alphons Mantel zegt:

    de gevolgen van de chronische import van moslims worden duidelijk

    Geliked door 3 people

    • karton zegt:

      @ Alphons M. op 2-1-2024 om 12.00 u.
      Klopt wat je zegt maar ………. dat was toch reeds heel lang bekend, ik bedoel het gevolg van die chronische import import van dat islamitische schorem ?
      Óók buiten het vieren van de jaarwisseling maken zij hun aanwezigheid kenbaar, op misselijk makende wijze !

      Geliked door 2 people

  3. stradivotsi zegt:

    Is elk jaar zo. Zie de beelden. Zowat oorlogsgebied in delen van Berlijn

    Geliked door 1 persoon

  4. rasechte NLder zegt:

    Ambulancepersoneel en Brandweerpersoneel moet je met rust laten.
    Wat betreft haat op agenten kan ik me wel voorstellen (met uitzonderingen natuurlijk).
    Agenten rammen op mensen tijdens corona demonstraties maar doen dat niet op die wegklevers van de klimaat kneuzen.
    Daardoor is er weinig respect voor Agenten.

    Geliked door 3 people

  5. Rini Stegeman zegt:

    Oppakken en het land uut flikkeren! weg er mee met dit GAJES!

    Geliked door 3 people

  6. #heelNLisnaardekloten zegt:

    Dit los op door de SHARIA in te voeren!! Heeft de bevolking van West-Europa stilzwijgend en apatisch om gevraagd. Ik heb ook geen medelijden met de hulpverleners. Doen het zichzelf aan. Al een demo gezien, gehoord?? De verantwoordelijken voor al deze ellende, we kennen al hun namen, mogen van mij…………. Hierbij nog de Beste Wensen voor 2024 en Wilders op naar de 75 zetels!!

    Geliked door 2 people

  7. Hans van Straaten zegt:

    Ik had me nog zo voorgenomen me niet te druk te maken om dit soort zaken, jammer, niet gelukt.

    Geliked door 1 persoon

  8. Beschimmeld Kaasje zegt:

    Gouda
    Jongen ernstig gewond nadat vuurwerk op hem wordt gegooid .
    Gezocht 3 licht getinte jongeren . (Murken)
    https://112hm.nl/2024/01/01/jongen-ernstig-gewond-nadat-vuurwerk-op-hem-wordt-gegooid/

    De tyfuszooi voor hun Zelf hebben Ze met volle verstand voor en op gestemd PvdA i.s.m. VVD .
    Daaaaaaaaag Hoor.

    Geliked door 1 persoon

  9. Hovawart zegt:

    Gelukkig zijn er onder de jonge feestvierders geen slachtoffers gevallen, niet door politiegeweld, want dan hadden we wekenlang weer getuigen kunnen zijn van de vieringen en zegeningen van de multiculturele verrijkingen….

    Geliked door 5 people

  10. jackholland zegt:

    Dit is toch zo simpel op te lossen . Laat boeren met tankwagens vol VARKENSGIER (helpt echt het beste)zich op verschillende plaatsen opstellen in de steden tijdens oudjaar.
    Is er een relschoppertje vervelend dan wegspuiten met varkensdrek .
    Krijg je het relschoppertje te pakken . dan varkensstrontspuit in de brievenbus bij papa en mama van de relschopper of de Golf gti audi a3 onder de stront spuiten .

    Er is mij ter ore gekomen dat bepaalde relschoppers echt een bloedhekel aan varkensgier hebben waarom weet ik ook niet.

    Ook ambulancepersoneel politie en brandweer moeten ze voorzien van spuitbusjes met varkensdrek met stofje (haramspray) die permanente verkleuring op lichaam achterlaat zodat vrienden familie neefjes weten dat hun neefje onder de varkensdrek heeft gezeten .

    Er is mij ter ore gekomen dat bepaalde groepen raddraaiers vanwege geloof of zo hier niet echt van gediend zijn omdat het dan zo gaat stinken in de moskee Weet het verder ook niet.

    Geliked door 3 people

    • Harry zegt:

      Nou , in de moskee stinkt het even wel !
      Al die vette reten in de lucht , ze zetten altijd de rook en gasmelder uit
      voor “de dienst “.
      Bij die debiele positie van het bidden lopen ze helemaal leeg qua gas .
      En wie weet wat nog meer .
      Als de milieudienst daar metingen zou verrichten werden die tuighokken meteen gesloten !

      Geliked door 2 people

  11. Willem zegt:

    Remigratie/deportatie ASAP!!!

    Geliked door 1 persoon

  12. koosv8 zegt:

    Romeos, waarschijnlijk. Schiet dan ook gericht op die klootzakken, gewoon alles toelaten, en JANKEN als het fout gaat. Schiet met scherp op de politie anders, is dat wat???? Je heb toch niks aan die lui!!

    Geliked door 1 persoon

  13. Julia zegt:

    Sorry maar ik begrijp de dienders niet als men toch aanvalt met vuurwerkbommen o.i.d. dan hebben zij toch een wapen en alle recht om op scherp te schieten. Uiteindelijk is het een aanslag. Voorbeelden stellen dan leert dat tuig het voor goed af want van justitie kunnen wij niets meer verwachten zelfs de gevangenissen zitten overvol en binnen het gevangeniswezen is alle macht al verloren https://www.telegraaf.nl/nieuws/358622936/veroordeelden-lopen-vrij-rond-noodklok-om-overvolle-gevangenissen-en-tbs-klinieken.

    Geliked door 2 people

    • scherpschutter1943 zegt:

      Bekogeling met een zwaar explosief staat gelijk aan een aanval met een vuurwapen. Uit zelfverdediging moet er dan door de agenten gericht op de daders worden terug geschoten. Waarom ze dat niet deden is mij een raadsel. Ik zou liever een levende bouwvakker zijn dan een dooie diender. De politieleiding (die zelf op het bureau blijft) zal wel strikte instructies hebben gegeven om in geen geval terug te schieten om escalatie te voorkomen. Komt de politiecommissaris bij de gesneuvelde agent Jansen aan de deur om het overlijdensbericht over te brengen. De commissaris” Bent u de weduwe jansen ?” mevr Jansen “Niet dat ik weet, is er iets met mijn man”? de commissaris “Ja, schil er vanavond maar een paar minder want agent jansen is niet meer, hij is gesneuveld voor de goede zaak van de vuurwerkindustrie. Had ik toch de goede persoon voor, u bent de weduwe Jansen”. Succes ermee mevr Jansen, ik zie het u bent even verdrietig maar kop op, het went wel zal ik maar zeggen.

      Geliked door 2 people

  14. Ravian zegt:

    Yeah, de ‘pliesie’ moet vooral nog wat gaan ‘iftarren’ met dat islamitische tuig.
    Prenten uitdelen aan mensen die vijf kilometer in het uur te hard hebben gereden op een plek waar dit totaal geen kwaad kan, en vreedzaam demonstrerende autochtone Nederlanders in elkaar rossen, dat kunnen ze, daar zijn ze goed in, maar de orde handhaven en de criminaliteit bestrijden dat kunnen ze niet.
    En ondertussen heulen ze dus met de vijanden van het Nederlandse volk, en hinderen ze dat volk bij de zelfverdediging.

    Deze faal-club is ooit een geweld monopolie verschaft, onder voorwaarde dat ze de Nederlandse bevolking tegen criminelen zou beschermen, maar gezien ze hun deel van de afspraak niet nakomen wordt het hoog tijd ze dat geweldmonopolie maar weer eens af te nemen (voor zover de criminelen dat nog niet gedaan hadden).
    De Nederlandse wapenwet moet eens dringend herzien worden, zodat de autochtone Nederlandse burgers, als justitie weer eens faalt, dit criminele allochtone tuig tenminste op gelijke voet tegemoet kunnen treden.

    Geliked door 6 people

  15. de barbaar zegt:

    Al die hulpverleners houden het geweld zelf in stand….gewoon thuis blijven en tegen je staatsbaas zeggen dat die de tering kan genieten en maar zelf met zijn links weflikkertjes gezin op pad kan op die dagen.
    gewoon eens leren NEE TE ZEGGEN
    ZEG GVD NOU GEWOON EENS NEE….NEE..NEE

    Like

Plaats een reactie