Nog blije gezichten in de rij bij oliebollenverkopers Gijs en Emmy in Zaltbommel. Totdat ze de klanten even later niks meer konden verkopen.
Volledig scherm
Nog blije gezichten in de rij bij oliebollenverkopers Gijs en Emmy in Zaltbommel. Totdat ze de klanten even later niks meer konden verkopen. © Emmy Duijts

Oliebollenkraam van familie Duijts onverwachts gesloten: ‘Ik sta hier al 45 jaar’

ZALTBOMMEL - Veel verdriet en onbegrip bij eigenaren Gijs en Emmy Duijts van de enige oliebollenkraam in Zaltbommel. Zondag rond 11.30 uur kwam handhaving aankondigen dat de kraam moest sluiten omdat het geen koopzondag is. En dat op Oudjaarsdag. ,,Ik sta hier al 45 jaar en nu moet ik dicht, dat is te gek voor woorden.”

  1. Esther kreeg net als Dieuwertje Blok een nieuwe neus: ‘Het heeft weken geduurd voor ik het durfde aan te raken’
    PREMIUM

    Esther kreeg net als Dieuwertje Blok een nieuwe neus: ‘Het heeft weken geduurd voor ik het durfde aan te raken’

    Binnenkort moet Esther van der Meulen naar het ziekenhuis voor een 'zomerneus’. Die is wat bruiner dan de prothese die ze nu draagt. Van der Meulen onderging dezelfde operatie als die presentatrice Dieuwertje Blok te wachten staat. Inmiddels is ze weer gelukkig, zónder en mét neus. En als ze ergens mee zit, is er altijd nog appgroep de Neuzenmaatjes. ,,Ja, het is heel ingrijpend. Maar het is niet het einde van je leven.”
    Loenen aan de Vecht
  2. Baby Julia overlijdt vlak nadat ze kankervrij is verklaard: ‘Net toen we dachten dat we haar terug hadden’
    PREMIUM

    Baby Julia overlijdt vlak nadat ze kankervrij is verklaard: ‘Net toen we dachten dat we haar terug hadden’

    Ze was amper negen maanden oud, maar ze vocht bijna haar hele, korte leventje tegen leukemie. Eind maart was er voor het eerst goed nieuws, toen de dokters baby Julia kankervrij verklaarden. Maar nog geen maand later werd een tot dan niet ontdekte hersentumor haar fataal. Haar ouders zijn kapot van verdriet. ,,We wilden niet aan het ergste denken. Want het ergste, dat hadden we toch al meegemaakt?”
    Sluis, Terneuzen