“Dat is mijn dochter! Ze betekent alles voor mij!” – Vader spoort lafaard op die zijn kind op brute wijze heeft aangevallen en schiet hem neer

2

Een vader uit Illinois nam vorige week het heft in eigen handen nadat hij hoorde dat zijn dochter was aangevallen door een gewelddadige dader, meldt TGP.

Patch Illinois onthulde dat politieagenten in Wood River dinsdag rond 2:30 uur een melding kregen van een huiselijk geweld bij een woning aan Mildred Street. Zoals KTVI meldde, ging een zwaar mishandelde vrouw naar het huis van haar ouders en onthulde aan hen en de politie wie verantwoordelijk was voor de mishandeling.

De politie ging naar het adres van haar ouders, maar ontdekte dat de vrouw naar het huis in Mildred Street was gegaan om agenten te ontmoeten. De vader van de vrouw had ook zijn huis verlaten.

De vader van het vrouwtje was naar buiten gegaan en was erin geslaagd de persoon op te sporen die haar pijn had gedaan. Vervolgens schoot hij de schurk midden op straat op North 6th neer.

Hier is het videoverslag van KTVI over het incident:

KTVI sprak uitsluitend met buren die getuige waren van de schietpartij. Een buurman onthulde dat hij, nadat hij een schot had gehoord, naar buiten stapte en de vader van de vrouw over een jongere man heen zag staan ​​en een pistool op hem richtte.

Hij hoorde de jongere man de vader smeken hem niet neer te schieten. De oudere man schreeuwde als antwoord: ‘Dat is mijn dochter! Ze betekent alles voor mij!”

Advertisement

Volgens de buurman schoot de vader vervolgens de misdadiger neer en wachtte tot de politie arriveerde. De buurman zei dat hij de jongere man hoorde schreeuwen van hevige pijn, terwijl de vader er niet ernstig gewond uitzag.

De politie bevestigt dat beide mannen schotwonden hebben opgelopen. Eén werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, de ander per helikopter.

De meeste bewoners waarmee KTVI sprak, namen het de vader niet kwalijk dat hij zijn dochter verdedigde.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

Vergeet niet de bevestigingsmail te openen om de nieuwsbrief te activeren (check je spambox als je hem niet ziet)


Vader liet pedo die zijn dochter misbruikte zijn eigen graf graven en vermoordde hem daarna

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stephan
Stephan
3 maanden geleden

Diep respect voor dit soort vaders.

Vilseledd
Vilseledd
3 maanden geleden

Misschien wel handig om erbij te vermelden, dat de dochter volwassen is en ergens anders woont dan de ouders. Het is op deze manier lastig om er een touw aan vast te knopen.