MVV Maastricht neemt één uitspraak van Maurice Steijn niet serieus en plaatst ludieke tweet

30 december 2023, 14:17
Foto: © Imago

Het X-account van MVV Maastricht heeft zaterdagmiddag spottend gereageerd op het interview van Maurice Steijn in De Telegraaf. De oefenmeester blikte openlijk terug op zijn roerige periode in Amsterdam, en deed onder meer zijn verhaal over de gang van zaken in de zomerse transferperiode.

Steijn gaf aan dat hij een aantal suggesties voordroeg aan de inmiddels vertrokken technisch directeur Sven Mislintat. De Hagenees kwam met de namen van Noa Lang, Nicolas Tagliafico, Nick Olij, Isco, Stefan de Vrij, Jerdy Schouten, Vangelis Pavlidis en Hakim Ziyech. Geen enkele optie kwam uiteindelijk naar Amsterdam.

Artikel gaat verder onder video

MVV speelde hierop in op X. Het Maastrichtse clubaccount post vaker ludieke berichten op het sociale platform. "Dat is toevallig: die stonden ook allemaal op ons lijstje", schreven de Limburgers. Een aantal Ajax-supporters vragen zich af of de namen die Steijn voordroeg überhaupt wel haalbaar waren voor de Amsterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

LudiekInside
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Wie waren er haalbaar? Nou, ik denk: Noa Lang, Nick Olij, Jerdy Schouten en Vangelis Pavlidis. Maar ik snap de ironie van de reacties.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen