Wilfred Genee krijgt pijnlijk verwijt van Bridget Maasland, ook Derksen en Van der Gijp aangepakt

29 december 2023, 19:51
Foto: © Imago/NPORadio2

Wilfred Genee wordt verweten dat hij als presentator van Vandaag Inside 'jaloers' heeft gereageerd op het succes van Hélene Hendriks met het programma De Oranjezomer. In de BLVD Podcast krijgt Genee er onder meer van langs van Bridget Maasland.

Luuk Ikink merkt op dat er vanuit Vandaag Inside niet alleen maar met trots werd gekeken naar de prestaties van Hendriks met De Oranjezomer, dat Vandaag Inside in de zomer tijdelijk verving: “Ik had wel een beetje het idee dat ze misschien een beetje jaloers waren soms, de mannen van VI op Hélène", zegt Ikink. Tina Nijkamp, die de kijkcijfers van de programma's op TV analyseert, is het met hem eens: "In het begin van het seizoen had ik dat een beetje ook, want ja, er werd toch een beetje zuinigjes over gedaan. Zo van: oh ja, die Oranjezomer", zegt Nijkamp.

Artikel gaat verder onder video

Het viel Nijkamp tevens ook op dat er weinig campagne werd gemaakt voor de nominatie van Hendriks voor de Televizier-Ring, waarna Maasland ook haar mening geeft:  “Beetje kinderachtig, hè?", zegt de presentatrice van RTL Boulevard over Genee. "Ze laten zich wel kennen dan. Je zou dan echt trots moeten zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Voetbalfan
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Je had toch niets anders kunnen verwachten van die " ijdeltuitjes" die zich alleen kunnen profileren over de rug van anderen.

Anna
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Klopt. Hele kinderachtige zelfingenomen mannetjes die zelf niks bijzonders presteren. Alleen anderen de maat nemen. En altijd op hun pik getrapt zijn als er een negatief geluid in hun eigen richting komt. Gijp en Derksen waren ook maar matige voetballers, maar hebben op iedereen commentaar alsof ze het niveau van Cruyff hadden. Ook geen enkel besef over wat hun woorden teweeg brengen. Door hun ingenomenheid zijn mensen bedreigd. Je kunt een andere politieke voorkeur hebben, maar gebruik toch eens je verstand bij je ongenuanceerde meningen. Neem je verantwoordelijkheid.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen