Primeur Bevestigd
Isak Alemayehu Mulugeta | @DIF_Football [X / Twitter]

Foto via @DIF_Football [X / Twitter]

Transfers

Feyenoord werkt aan de komst van Mulugeta

FeyenoordTM

Feyenoord is druk bezig om Isak Alemayehu Mulugeta los te weken in Zweden, waar hij tot medio 2025 onder contract staat bij Djurgårdens IF. Beide clubs zijn in onderhandeling over een transfer voor de langere termijn.

Mulugeta is een aanvallende middenvelder die ook als rechtsbuiten uit de voeten kan. De rechtspoot liep twee jaar geleden al stage bij Feyenoord, waar nu een contract klaarligt voor de 17-jarige jeugdinternational van Zweden O18.

Feyenoord probeert uit de draaien op een huur met een koopoptie om tot een deal te komen. In Rotterdam kan hij voorlopig aansluiten bij het onder-21 elftal van Melvin Boel, waar enige doorgroeimogelijkheden liggen naar het eerste elftal.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hoe doet die andere Zweed, Jayson Ezeb, het eigenlijk? Die werd destijds ook met veel bombarie binnen gehaald.
Blijft rustig aan de bal en is zelfs een beetje aan het spelen. Deze kan goed voetballen
Denk dat het niet zoveel aanwinst zal zijn, zeker geen of veel geld in stoppen! Zat andere toppers.
@FeyenoordTM Denk je dat er iets nog gaat gebeuren rondom Gael Alvarez die vorig jaar ook indruk maakte tijdens zijn stage?
Verwacht ik wel, maar nu niets concreets geloof ik. (niets meer over vernomen)
Alsof we niet al genoeg middenvelders hebben, mag hopen dat dit niet gaat gebeuren.
Voor Feyenoord 021... Hebben e daar ook genoeg middenvelders die renderen? Daarnaast kan hij ook als rechtsbuiten uit de voeten, daarnaast is hij 17 jaar en is dit duidelijk voor de toekomst. Lezen is soms moeilijk he.
Gelukkig heb jij hetzelfde probleem af en toe
@FeyenoordTM is Aurèle Amenda ook een optie?
Heeft met youngboys al tegen city en Leipzig gespeeld en zijn contract loopt in 2025 af, en hij lijkt niet te willen verlengen.
Lijkt me de perfecte backup voor Trauner/Geertruida
@FeyenoordTM komt er ook nog een aankoop voor het eerste elftal of wordt dit een soort minteh aankoop
Paar artikels geleden is dit uitgelegd, Feyenoord wil op 2 posities versterken (multi inzetbare vleugelspeler en achterin) alleen de kans was er dat dit op een huur zou uitdraaien (met wellicht optie tot koop). Deze jongen wordt gehaald voor de jeugd en kan als hij goed genoeg blijkt doorgroeien tot het eerste team.
Andere clubs met interesse?
Uit de koker van de scouting?
Weet ik niet, Feyenoord kan eenvoudig toeslaan.
Volgens mij uit de stal van Bjarne Hansen.
over en uit, want tekent ook niet bij
https://1908.nl/artikelen/situatie-jaden-slory-onder-de-loep
Dank! Ik zou het echt zonde vinden als Slory niet bijtekent. Zou hij overstag kunnen gaan als meer perspectief geboden kan worden door Feyenoord? Bijvoorbeeld met huurtransfer naar Dordt ofzo?
Slory is niet goed genoeg voor de top.
Dachten ze van Hartman ook. Als men speeltijd krijgt kunnen er wonderen gebeuren
Nee, Hartman was heel vaak geblesseerd dus de vraag was terecht of hij topvoetbal wel aankon.
Waarom heeft een talent aantrekken daarmee te maken? Ja, als je echt overloopt van het talent voorin, dan kan je zeggen, dan zal er wel één vertrekken. Maar als je naar de jeugdtalenten kijkt, zijn Sauer en Slory de enige talentvolle vleugelspelers van de bovenbouw (u17, u18, u21). De rest staat daar gewoon ver onder. 2 goede spelers voor 3 teams is wat karig. Er mag op de vleugelposities echt wel wat gebeuren.

Het is jammer dat contractonderhandelingen zo moeizaam gaan met Slory. Ik hoop dat ze er alsnog uitkomen, maar dat staat verder los van talentvolle aanvallers aantrekken. Dat is echt broodnodig.