De vader van de peuter trof de boom en alle uitpakte cadeautjes midden in de nacht zo aan.
Volledig scherm
De vader van de peuter trof de boom en alle uitpakte cadeautjes midden in de nacht zo aan. © Scott Reintgen / X

3-jarige peuter pakt midden in de nacht alle kerstcadeaus uit, ouders treffen chaos aan

Een 3-jarige Amerikaanse peuter heeft midden in de nacht voor kerst alle cadeautjes onder de boom uitgepakt. Zijn vader maakte een foto van wat hij ‘s nachts aantrof en die foto gaat inmiddels viraal op sociale media. ,,Mijn 3-jarig kind kwam om 03.00 ‘s nachts naar beneden en pakte ieders cadeaus uit.”

30 reacties

  • Arend van Zon

    4 maanden geleden
    Gezien het tijdstip van 3.00uur speelde zich er meer af met onze 3-jarige peuter die het voorzien had op de kerstcadeaus. Iets wat wij niet verklaren kunnen! dit verhaal echter deed mij denken aan een maat van me toen hij 7 jaar oud was, en midden in de nacht de schoen van zijn broertje leeghaalde na een nachtelijk bezoek van Sint en Piet. 's ochtends vroeg keek zijn broer (4) erg vreemd op toen zijn schoentje 'leeg' was...en die andere schoen ruimtelijk was 'gevuld' met allerlei lekkers.
  • Astrid Beek

    4 maanden geleden
    @Marga Doodeman Nee hoor , je bent niet de enige die het niet leuk vindt. Ik zou ook een hartig woordje met hem spreken, spullen die niet van jou zijn blijf je af.
  • Marga Doodeman

    4 maanden geleden
    Ben blijkbaar de enige die het niet leuk vind. Was het niet ontdekt, is niet leuk voor anderen. Er zijn daar nog twee kinderen. Vind het ook hebberig. Sorry hoor, oha vind ik kinderen wel leuk. Daar hoeven ze geen fratsen voor uit te halen.
  • De Koker

    4 maanden geleden
    Wat een nieuws.
  • Marcel van Hees

    4 maanden geleden
    Er hoor het muziekje bij van Mission Impossible. Kinderen, je blijft er mee lachen.