Geruchtenmolen: 'Arsenal, Liverpool en Manchester United houden Rensch in de gaten'

door Jon van Dam 648

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Arsenal, Liverpool en Manchester United houden Rensch in de gaten'

door Jon van Dam 648

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt gaat bijna weer open en dat betekent dat de geruchten omtrent mogelijke transfers rondom Ajax zullen toenemen. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 31 december 

'Arsenal, Liverpool en Manchester United houden Rensch in de gaten'

Devyne Rensch staat op de radar bij de Engelse grootmacht Arsenal. Dat weet CBS Sports te melden. De rechtsback van Ajax, die ook uit de voeten kan in het centrum, moet bij The Gunners de bezetting op de rechtsback positie versterken. Jurriën Timber kampt al een langere tijd met een knieblessure, terwijl Takehiro Tomiyasu internationale verplichtingen heeft met Japan. Ook Liverpool en Manchester United zouden de verrichtingen van de 20-jarige Ajacied in de gaten houden.

Zaterdag 30 december

'Ajax toont interesse in Zwitserse spits Boteli (17)'

Ajax heeft interesse in de Zwitserse spits Winsley Boteli (17), zo weet het Duitse Rheinische Post te melden. De aanvaller staat op dit moment onder contract bij Borussia Mönchengladbach en hij ligt nog tot medio 2025 bij de Duitse club. Naast Ajax heeft ook Juventus serieuze interesse in de diensten van Boteli. De Italiaanse club wil de spits in de winter aan zich binden, terwijl de Amsterdammers zouden azen op een transfer in de zomer.

Woensdag 27 december

'Lille OSC wil Akpom huren van Ajax'

Lille OSC probeert Chuba Akpom over te nemen van Ajax, zo meldt Foot Mercato woensdagavond. De Franse club snakt naar een aanvallende impuls en wil Akpom graag huren van de Amsterdammers. Het is niet duidelijk of Ajax bereid is mee te werken aan een verhuur van de 28-jarige Engelsman. Akpom scoorde negen doelpunten in negentien wedstrijden namens Ajax.

'Juventus en Tottenham onderhandelen over Ajax-target Højbjerg'

Juventus en Tottenham Hotspur onderhandelen momenteel over Ajax-target Pierre-Emile Højbjerg, zo schrijft het Italiaanse medium Calciomercato. Bij Tottenham is de middenvelder geen basisspeler en daarom mag Højbjerg vertrekken. Naar verluidt staat de Deen in de belangstelling van Ajax. Daarnaast zijn Juventus en Napoli geïnteresseerd in de middenvelder. Volgens het Italiaanse medium is Juventus zelfs al met Tottenham aan het onderhandelen over de diensten van Højbjerg.

'Club América heeft interesse in terugkeer Sánchez'

Club América zou interesse hebben in een terugkeer van Jorge Sánchez. Dat schrijft het Mexicaanse medium W Deportes. Sánchez speelde in zijn geboorteland voor Club América, voordat hij zijn transfer naar Ajax maakte. Bij de Amsterdamse club wist hij geen basisplaats te veroveren, waardoor hij in de zomer werd verhuurd aan FC Porto. De Portugese club dient hem over te nemen als Sánchez een bepaald aantal wedstrijden gespeeld heeft.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.