Sigrid Kaag wordt afgezant van de VN voor Gaza.
Volledig scherm
Sigrid Kaag wordt afgezant van de VN voor Gaza. © ANP

Reacties op vertrek Sigrid Kaag: ‘Benoeming is een gouden greep, brengt schat aan ervaring mee’

‘De strijd rond Gaza kent maar geen einde en de wereld wacht met smart op een persoon als Kaag’ en ‘Femke Bol is zichtbaar trots op haar races en wars van kapsones. En ze was ook ‘gewoon’ aanwezig bij de verkiezing van Sportman en Sportvrouw van het Jaar’: dit zijn enkele reacties van lezers bij het nieuws van de dag. Hieronder de lezersbrieven die in de krant van donderdag 28 december verschijnen. Je kunt zelf een reactie insturen via brieven@ad.nl.

78 reacties

  • Ronald van den Bosch

    4 maanden geleden
    Ik heb er geen begrip voor. Ik snap dat zij haar post 'aan Maarten' geeft als de formatie rond is, maar om op deze manier weg te gaan riekt naar geldzucht.
  • J.C. Kattestaart

    4 maanden geleden
    Een cursus empathie zou Laag eens moeten doen.Ze heeft met jaar arrogante houding haar eigen glazen in gegooid.Uit nood valt ze terug op haar vorige baantje.Voor Nederland geweldig nieuws .Toch weer iemand op een internationale functie.
  • Nieuwkamp

    4 maanden geleden
    Mevrouw Kaag, uw ding, maar blijf weg uit de Nederlandse politiek alstublieft.
  • Marga Doodeman

    4 maanden geleden
    Marga de Ruiter. De reacties mogen u niet aanstaan met uw denigrerende opmerking, maar ik neem aan dat alle reacties hier zijn van mensen met stemrecht. Dan mag je ook een mening hebben over wat (niet) is geleverd. Anderen: PLO en Hamas zijn geen vrienden om het mild uit te drukken. Het probleem met het Midden Oosten is de eeuwigdurende stammenstrijd. Natuurlijk hebben we allemaal gelijk, dit coute que coute halen, dan is vrede echter uitgesloten.
  • Dick Rijnenberg

    4 maanden geleden
    Het ene land (lees : Nederland) in puinhoop achter laten en het andere land ( wat in puinhoop ligt en dat niemand gunt) helpen opbouwen.
  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    24

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?