Spurs wil transfermarkt op: 'Micky van de Ven was de perfecte kandidaat'

Spurs wil transfermarkt op: 'Micky van de Ven was de perfecte kandidaat'

27-12-2023 13:34
9

Tottenham Hotspur heeft opnieuw een tegenslag te verwerken gekregen in de titelstrijd in de Premier League. De Londenaren kunnen voorlopig geen beroep doen op Cristian Romero, zo laat manager Ange Postecoglou weten.

Romero viel zaterdag uit in de thuiswedstrijd tegen Everton. De 25-jarige Argentijnse international heeft een hamstringblessure opgelopen en staat zo'n vier à vijf weken aan de kant. De absentie van Romero is een hard gelag voor Postecoglou, want de mandekker is een steunpilaar in zijn ploeg.

Tottenham moet met Micky van de Ven ook nog altijd een andere centrale verdediger missen. De Oranje-international kampt sinds begin november met een hamstringblessure. Postecoglou hoopt stiekem dat hij op 14 januari tegen Manchester United weer over Van de Ven kan beschikken. "Maar ik weet het pas echt als ik hem op de training zie."

In het competitieduel met Brighton van donderdag lijken Ben Davies en Eric Dier noodgedwongen het centrale duo te vormen. Postecoglou bevestigt dat Spurs in januari vermoedelijk de transfermarkt opgaat voor een extra verdediger. "We hebben een extra speler nodig op die positie, het maakt me niet uit of die links of rechts centraal speelt. Het gaat meer om het profiel en zijn eigenschappen. We gingen ook op niet op zoek naar een linksbenige verdediger, Micky was gewoon de perfecte kandidaat."