'Spurs meldt zich met 28,5 miljoen voor oogappeltje van Overmars en Van Bommel'

'Spurs meldt zich met 28,5 miljoen voor oogappeltje van Overmars en Van Bommel'

27-12-2023 12:35
47

Marc Overmars en Mark van Bommel moeten bij Royal Antwerp FC vrezen voor een vertrek van Arthur Vermeeren. Tottenham Hotspur wil de Belgische kampioen beroven van zijn oogappeltje, meldt The Sun. 

Antwerp, dat tweede kerstdag nog met 3-0 verloor van KRC Genk, is aan een moeizaam seizoen bezig. De ploeg van Van Bommel staat slechts zesde in de Jupiler Pro League. Vermeeren onttrekt zich evenwel aan de sportieve dip. De achttienjarige spelbepaler trekt de lijn van vorig seizoen door en daarmee heeft hij concrete interesse gewekt van Tottenham Hotspur. De Londenaren willen al in januari een deal sluiten, weet The Sun.

Wedden

Meer odds

Volgens de boulevardkrant denkt Spurs aan een bod van 28,5 miljoen euro. De Premier League-club wil de Belgische sensatie daarmee in een vroeg stadium vastleggen, maar mogelijk wordt hij tot het einde van het seizoen weer verhuurd aan Antwerp. Ook Arsenal, Chelsea, Bayern München, Borussia Dortmund en FC Barcelona zouden nog belangstelling tonen.

Vermeeren speelde dit seizoen al 31 officiële duels. Daarin was hij goed voor twee doelpunten en zes assists. De controleur speelde inmiddels ook twee interlands voor de Rode Duivels.