Doorgaan naar artikel
Spelers claimen formule voor gegarandeerde critical catch gevonden te hebben
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Bijna iedereen kent het wel, de gegarandeerde critical catch. Dit is een vangst waarbij de bal niet draait, maar de Pokémon gelijk blijft zitten. Dit is precies wat je wilt wanneer je bijvoorbeeld een Galarian Bird tegenkomt, aangezien die vaak ontsnappen. Maar tot nu toe waren we in de veronderstelling dat je deze random kreeg.

Dat lijkt nu echter toch niet helemaal zo te zijn. Spelers op Reddit claimen uitgevonden te hebben te weten hoe je een gegarandeerde gegarandeerde critical catch kunt krijgen. Namelijk door een curved excellent ball te gooien, in de kleinst mogelijke cirkel. In het artikel op Reddit verwijzen ze ook naar bewijs.

Het lijkt goed bewijs, maar we verwachten nog wel meer onderzoek voor het echt bevestigd wordt.

Wil je een Pokémon GO Plus + kopen en NWTV steunen, zonder dat jij meer betaalt? Koop hem dan via deze link bij Bol.com.

Win kaarten voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website NWTV-app en op FacebookWhatsApp en Telegram. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.