Thymen Arensman viert tweede kerstdag met zege in veldrit
foto: INEOS Grenadiers
dinsdag 26 december 2023 om 17:21

Thymen Arensman viert tweede kerstdag met zege in veldrit

Terwijl zijn INEOS Grenadiers-ploeggenoot Tom Pidcock het podium haalde van de Wereldbeker Gavere, kwam ook Thymen Arensman op tweede kerstdag in actie op de crossfiets. De Nederlander won, op iets bescheidener niveau, de cross van Norg. Vorig jaar was Arensman ook al de beste in deze nationale veldrit.

Arensman heeft de nodige ervaring in het veld: in 2018 won hij nog de Koppenbergcross bij de beloften. Ook deze winter kwam hij al in actie. Afgelopen zondag dook hij in Reusel het veld in, met een tweede plaats als resultaat. Hij moest toen nog de Belg Thomas Verheyen voorlaten. In Norg, in de provincie Drenthe, eiste Arensman dus wel de zege op.

RIDE Magazine
5 Reacties
Sorteer op:
26 december 2023 17:29
Cross maar lekker veel. Je weet nooit wanneer je de explosiviteit die je dat brengt goed kunt gebruiken.
26 december 2023 17:25
Hoogste tijd dat Arensman weer terug gaat naar DSM om de belofte van goede Nederlandse ronderenner waar te maken. Bij Ineos wordt het nooit wat.
    26 december 2023 23:05
    Jullie hebben toch Vingegaard om voor te supporteren?
    27 december 2023 08:31
    @ernstige appel,

    “Wij” supporten tenminste, klopt. “Jullie” breken alle nationale helden af.

    Bizar dat je in deze bewoordingen spreekt.
    27 december 2023 08:56
    Neen hoor Kevintje, de zaken niet omdraaien. Heb jij mij ooit al een kampioen horen afbreken???? Ik lach wel eens met Kelderman (je weet wel waarmee), maar dat is geen kampioen uiteraard.

    Ik reageer steeds tegen de zieligaards die de vele Belgische kampioenen en talenten die op dit moment rondrijden, afbreken. Misplaatste jaloezie, en speciaal voor die sujetten lach ik graag met het feit dat ze (moeten) supporteren voor Ersatz nationale helden.

Reacties zijn gesloten.