Italië: Multiculti massademonstratie ter islamisering van de havenstad Monfalcone

(Vertaling: E.J. Bron)

8000 moslims op provocatie tijdens Advent

Uitgerekend op de dag voor Kerstmis, op zaterdagavond 23 december, vond in de Italiaanse havenstad Monfalcone in het noordoosten van Italië een islamitische demonstratie plaats, waarbij in de eerste plaats opgeroepen werd tot gelijkheid van religie-uitoefening. Volgens de burgemeester was dit echter alleen maar een voorwendsel van de islamitische immigranten om hun extremistische levensstijl door te drukken, onder minachting van het christelijke kerstfeest.

Volgens het persbureau “ANSA” marcheerden er minstens achtduizend mensen door het centrum van de stad om tegen de sluiting van moskeeën te protesteren. Aan de demonstratie namen zowel plaatselijke als uit andere delen van Italië gekomen moslims deel, evenals ondersteunende organisaties en politici.

We zijn allemaal inwoners van Monfalcone. We zeggen Nee tegen de splijting”, aldus hun multiculti propaganda, onderwijl zwaaiend met Italiaanse vlaggen en EU-vlaggen.

Islamitische politici als organisatoren

Dit alles werd georganiseerd door de voorzitter van de islamitische religiegemeenschap van Monfalcone, Bou Konate uit Senegal, die sinds 1984 in Monfalcone woont en al tweemaal lid was van de gemeenteraad. De burgemeester, Anna Maria Cisint, moes tonder druk gezet worden, een rechts-nationale politica van de Lega. “Wij zijn tot samenwerking bereid”, aldus de islampoliticus Bou Konate op milde toon.

Verachting van de Italiaanse waarden

Volgens Sani Bhuiyan, het eerste gemeenteraadslid van Bengaalse afkomst van de linkse Democratische Partij (PD), zou de burgemeester de moslims niet alleen discrimineren door het sluiten van moskeeën, maar ook doordat ze bankje sop pleinen zou verwijderen waar moslims bij elkaar komen, door het aantal immigrantenkinderen per schoolklas te beperken en door het aan islamitische vrouwen te verbieden om volledig verhuld in zwembaden en aan het strand te zwemmen.

Verachting van het christendom

Tijdens het protest leidde burgemeester Anna Maria Cisint een kerstviering op het belangrijkste plein van de stad. In een video waren ook de voorzitter van de Lega, Matteo Salvini, en Massimiliano Fedriga, president van de provincie Friuli-Venezia Giulia, eveneens van de Lega, te zien.

Volgens de burgemeester zou alleen al het tijdstip van de demonstratie er een bewijs voor zijn dat de islamitische gemeenschap haar eigen extremistische, islamitische manier van leven zou willen doordrukken.

“Aan de ene kant willen wij de geboorte van Jezus vieren, het belangrijkste moment in onze christelijke traditie en het fundament van onze beschaving. Aan de andere kant is er een onwaardig protest van intolerantie tegenover onze maatschappelijke gebruiken en wetten”, aldus Anna Maria Cisint.

Islamistische” cultuurcentra: minachting van de bouwvoorschriften, “islamistische” propaganda

Bovendien zouden de zogenaamde islamitische cultuurcentra niet voldoen aan de veiligheidsstandaards. En bovendien zouden het plaatsen zijn waar het Palestijnse terrorisme en de onderdrukking van vrouwen gepropageerd zouden worden.

Iedereen, die met de Italiaanse vlag zou marcheren, zou echter het Italiaanse recht, de cultuur en de tradities van Italië moeten respecteren, Italiaans moeten leren en vrouwen moeten respecteren.

Dan pas kan er een dialoog beginnen. Om op 23 december te demonstreren is een belediging van onze waarden, en met welke motivering?”, aldus de burgemeester verder.

Monfalcone: Bengaalse hotspot als toekomst van Europa

De burgemeester liet midden november twee cultuurcentra sluiten en weigerde daarna het gebruik van een parkeerplaats voor het vrijdaggebed. Monfalcone met zijn 30.000 inwoners wordt bijna uitsluitend door immigranten uit Bangladesh bewoond, die werk gevonden hebben op de werf. 65% van de schoolkinderen zijn moslims. Een derde deel van de bevolking van Monfalcone zijn immigranten.

Volgens de burgemeester wijst de islamitische gemeenschap integratie af en ignoreert de grondwettelijke en wettelijke Italiaanse normen:

Ik ben geen racist, ik wil graag onze eigen gemeenschap behouden. Als er niets veranderd, zullen we over tien jaar onze identiteit verliezen”, aldus de burgemeester verder. Ze noemde de situatie zorgwekkend en sprak van een islamiseringsproces, dat erop gericht zou zijn de autochtone bevolking te verdringen.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Italië: Multiculti massademonstratie ter islamisering van de havenstad Monfalcone

  1. hubert zegt:

    Wanneer dit soort mens eenmaal voldoende grip heeft
    laten ze hun ware aard zien en de bedoelingen die ze in
    hun mars hebben.
    Namelijk hun “religie” opdringen en onze westerse
    leefstijl steeds verder onderdrukken.

    Geliked door 6 people

  2. Marijke zegt:

    Je eigen cultuur beschermen is “not done” natuurlijk. Ik vrees dat het al te laat is. en wij gaan dezelfde kant op.

    Geliked door 4 people

  3. Gerrit zegt:

    Kerststol heet al Feestbrood. De Koning doet de Kerstboom al naar de tuin. Nauwelijks Kerstprogramma”s op de TV zelfs geen Kerstliederen..
    Stapje voor stapje maken we zelf al de weg voor hun vrij.

    Like

  4. Jean zegt:

    Die gewelddadige barbaarse zwijnerij MOET verboden worden in onze westerse samenleving. NOOIT zullen wij die gewelddadige barbaarse zwijnerij tolereren.

    Like

  5. karton zegt:

    Wat maakt die maîtresse van Rutte, Meloenie, eigenlijk van haar beloften waar ?
    Dat smerige wijf is door list & bedrog op haar positie terecht gekomen !
    Klère-wijf.

    Like

  6. Harry zegt:

    Door de voortdurende beschuldiging van complotdenker te zijn , zijn de mensen gestopt met proberen vóóruit te denken .
    Dus daar moeten we eerst van af !
    Als iemand je daarvan beschuldigt , vertel hem of haar dan dat het onnozele achtergebleven doedels zijn ! Of stomp ze voor hun harses omdat ze je beledigen .
    Zij zijn lui en laf ! Nog te beroerd , te stom en te onnozel om zich in de materie te verdiepen .
    Ik reken mezelf niet tot de complotdenkers , maar probeer wel een ietwat vooruitziende patriot te wezen .
    En tuig zoals het WEF hebben nog vele kaarten in hun mouw !
    Ze hebben , hetgeen dat ze nu doen tientallen jaren uit kunnen plannen en werken .
    Hopelijk wint Trump in Amerika en kan ie beginnen die boel uit te mesten .
    En als ze dan hierheen vluchten gooien we ze in een heel grote shredder !

    Like

  7. R Thomasson zegt:

    De autochtone Italiaanse bewoners van Montfalcone begrijpen kennelijk niet dat de volgende stap in de islamisering zal een aanval op zijn ISIS/Hamas stijl. Moslims vallen altijd onverwachts mensen achter hun rug. Dat zonder enkele reden. Dat moeten ze van hun religieuze maffiabaas. Ze gebruiken nu hun zgn. protestdemonstratie als een test hoever kunnen ze gaan. De “protestdemonstratie” is bedoeld de christelijke Italianen te beledigen. Zou dat lukken, dan is de volgende stap met machetes, slagersmessen en bijlen. De zwarte stinker uit Senegal moest al direct tijdens dezelfde nacht, op zijn GESTAPO of STASI-stijl, worden gearresteerd. Samen met zijn Bengaalse gabbers en de hele zooi deporteren naar het land van herkomst.

    Like

  8. olieklippie zegt:

    Ook deze Italianen (net als die Grieken en Spanjaarden) zijn een beetje (veel) Hypocriet, in het begin van die tjnami aan gelukszoekers deden zij weinig om dat ZOOI direct weer te retourneren en was het meer van, Oh wat zielig, dus nu ook niet janken, maar flikker dat hele zooi als nog terug naar de Afrikaanse kust en NIET doorsturen richting Nederstan.😡

    Like

  9. techhuis zegt:

    Gelukkig dienen ze de duivel en gaan ze allemaal naar de hel en geen probleem heb ik daar mee.

    Like

  10. Willem zegt:

    Nogmaals, islam is geen ras, dus als je kritiek hebt op de islam ben je geen racist, maar realist. En natuurlijk is het doel duidelijk : overheersing door de islam, overname, bevolkings vervanging, ofwel omvolking en als het nu niet gestopt wordt dan wordt het later alleen maar erger, dan hebben we een echte cultuur clash met bloed in de straten want als ze met genoeg zijn gaan ze op een gegeven moment, dag X, op bevel van de imam over tot het kelen van de Joden, ongelovigen christenen, kortom alle niet moslims. Dit geldt voor heel Europa.

    Like

  11. Ravian zegt:

    Bij een derde deel islamieten vallen de taqiyya maskertjes af en begint het gezeik met de islamieten pas werkelijk…

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie