Mohammed Al-Alawi, de journalist die onderzoek deed naar de aankoop van een luxueuze villa door de familie van de Oekraïense president Vladimir Zelensky, werd vermoord in Egypte. Het bericht werd gepubliceerd door Clear Story News, dat zich beroept op lokale bronnen, bericht Southfront.

Volgens het verslag werd de Egyptische journalist Mohammed Al-Alawi dood aangetroffen bij een weg in Hurghada. Er werden talrijke schaafwonden, kneuzingen en breuken op zijn lichaam gevonden en de dood was het gevolg van ernstig traumatisch hersenletsel.

“Mohammed Al-Alawi, een toegewijde onafhankelijke onderzoeksjournalist, werd gevonden met talrijke schaafwonden, breuken en kneuzingen op zijn lichaam, wat leidde tot een fatale hersenbloeding als gevolg van ernstig traumatisch hersenletsel, zoals gemeld door Elmostaqbal.com. Volgens een ingewijde van het Hurghada politiedepartement lijkt Al-Alawi bruut geslagen te zijn door een groep aanvallers,” staat er in het rapport.

Al-Alawi was de auteur van een onderzoek naar de aankoop van duur onroerend goed, dat werd gekocht voor de schoonmoeder van de president van Oekraïne, Olga Kiyashko. Velen zagen corruptiemotieven in deze deal. LINK

Familieleden van het slachtoffer zeggen dat Mohammed na de publicatie van zijn onderzoek bedreigingen begon te ontvangen. Volgens hen onderzoeken wetshandhavingsinstanties de betrokkenheid van verschillende Oekraïense burgers bij de moord op de journalist.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky’s vrouw geeft uit aan luxe in het buitenland terwijl haar volk lijdt onder het conflict



Volg Frontnieuws op Telegram

  VS wordt moe van Zelensky, die bruggen met Europa aan het verbranden is - Voormalig functionaris van het Pentagon

Lees meer over:

Vorig artikel2023 is een jaar van recordkoude temperaturen – Media blackout
Volgend artikelIsraël betaalt een zware prijs voor zijn misdaden (Video’s 18+)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  1. Hoeveel Nederlands belasting geld zal er nog gestort worden door het demissionaire ongedierte ollongren en Rat rutte naar de corrupte oekrainse bende ,het zal nooit genoeg zijn.

  2. Feit is dat de elite een totaal andere mindset heeft dan de gewone bevolking, hoe men het wendt of keert ze beschouwen gewone burgers als lastige insecten en wanneer de tijd komt dan knarsen wij onder de laarzen.

      • Nehemia december 26, 2023 Bij 14:05

        Ja dat klopt beste, George Orwell zat ook zelf in de hiërarchie van een satanische vrijmetselaarsloge, George Orwell was niet zomaar een auteur, hij was een ingewijde die precies op de hoogte was van de plannen.

        Net zoals Aldous Huxley, auteur van een ander voorspellend boek: Brave New World.

        Beide mannen kenden elkaar al sinds het begin van de jaren twintig. Orwell was toen leerling van het beroemde Eton College waar Aldous Huxley een jaar lang zijn Franse leraar was.

        Afgezien daarvan waren beiden lid van een satanische vrijmetselaarsloge die bekendstaat als de Fabian Society. Hier vind je de wortels van Extinction Rebellion, net zoals de Engelse Labour Partij en de Verenigde Naties,

        De Fabian Society is een enge club, die op haar beurt weer heel nauw samenwerkt met het beruchte Tavistock Instituut, waar we ook weer de naam George Soros tegenkomen.

        Zowel Orwell als Huxley wisten derhalve genoeg van de grotere agenda om een toekomstige maatschappij te kunnen beschrijven. >>>

        https://niburu.co/het-complot/19012-de-laatste-waarschuwing-van-george-orwell

  3. Net zoals bij de Alt media journalist Gonzalo Lira hoor je nu ook van de main stream media niets dan krekels.
    MSM toont daarmee duidelijk aan hoe verweven ze zijn met de corrupte Westerse overheden die de controle over de publieke opinie absoluut willen houden.

  4. We schrijven en praten er hier nog steeds vrij met elkaar over, hier kan dit ook, zo blij om, het is een Naziregime en dus leggen zij, die Egyptische onafhankelijke journalist even om, zo grappig dat het Westen nog steeds doet alsof Kiev een democratie heeft, moge die jonge journalist rusten in vrede overigens!!!

    • Ik vergeet nog te herhalen dat in de Westerse pers men maar blijft praten over de Rus Navalny maar over Julian Assange die men langzaam aan gek aan het maken is in zijn cel zwijgen, de vrije pers ik schijt erop want ik weet wel beter, al heel lang, voor de corona al!

  5. We hebben geen elite.

    We hebben een hoerenkast, met een bijbehorende banen-caroussel…….en die moet voor politiek doorgaan.

    We hebben geen verkiezingen. We hebben een poppenkast.

    We hebben geen media.
    We hebben Staatspropaganda.

    We hebben een zootje ongekozen schorum wat parasiteert op de rug van de samenleving…….het wordt EU genoemd.

    We hebben geen politie. We zitten opgescheept met een zootje bloedhonden in uniform, aan het lijntje van een pooier uit de hoerenkast.

    Nee…….niets, maar dan ook helemaal niéts valt nog serieus te nemen binnen de context van een beeld van fatsoenlijk bestuur.

    Maar laat het maar duidelijk worden. Ik heb Minerva Leiden leren kennen van binnen uit. De pooiers uit de hoerenkast die voor 2e kamer moet doorgaan, komen uit dát stinkhol. Daar zijn álle partijleiders vandaan gekomen.

    Hoezo verkiezingen. Rot toch op. Laat je belazeren en ga stemmen.

    Maar het gaat over……. En daarom is die verzameling pooiers uit die ongekozen hoerenkast de ie Eu heet, doende met alles te slopen. Ze geloven nog steeds dat het ze gaat lukken om hun gestoorde zelfbeeld overeind te houden.

    De tribunalen kómen. De kaken van hun dood gaan open……… vóórtijdig…….. dachten ze. Maar voor hen komt die op tijd.

    En ze zijn bang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in