Journalist die de luxe villa van Zelenski in Egypte onthulde, werd vermoord – rapport

2

Mohammed Al-Alawi, de verslaggever die onderzoek deed naar de aankoop van een luxe villa door de familie van de Oekraïense president Vladimir Zelenski, werd in Egypte vermoord. Het rapport werd gepubliceerd door Clear Story News, onder verwijzing naar lokale bronnen, meldt Southfront.

Volgens het rapport werd de Egyptische journalist Mohammed Al-Alawi dood aangetroffen nabij een weg in Hurghada. Er werden talloze schaafwonden, kneuzingen en breuken op zijn lichaam aangetroffen, en de dood vond plaats als gevolg van ernstig traumatisch hersenletsel.

“Mohammed Al-Alawi, een toegewijde onafhankelijke onderzoeksjournalist, werd aangetroffen met talloze schaafwonden, breuken en kneuzingen op zijn lichaam, wat leidde tot een fatale hersenbloeding als gevolg van ernstig traumatisch hersenletsel, zoals gerapporteerd door Elmostaqbal.com. Volgens een insider van de politie van Hurghada lijkt Al-Alawi op brute wijze te zijn geslagen door een groep aanvallers”, aldus het rapport.

Al-Alawi was de auteur van een onderzoek naar de aankoop van duur onroerend goed, dat werd gekocht door de schoonmoeder van de president van Oekraïne, Olga Kiyashko. Velen zagen corruptiemotieven in deze deal.

Advertisement

De familieleden van het slachtoffer zeggen dat Mohammed na de publicatie van zijn onderzoek bedreigingen begon te ontvangen. Volgens hen onderzoeken wetshandhavingsinstanties de betrokkenheid van verschillende Oekraïense burgers bij de moord op de journalist.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Zelenski koopt via zijn schoonmoeder een LUXE Landgoed in Egypte met westers hulpgeld

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John
John
4 maanden geleden

Dacht die ooit in die villa te gaan wonen?
Daarvoor is zijn gezicht te bekend.

Frans H
Frans H
4 maanden geleden

Iemand nog ooit iets gehoord van Gonzalo?