'Roma wil Feyenoord ook op transfermarkt dwarsbomen en mikt op Rotterdams target'

'Roma wil Feyenoord ook op transfermarkt dwarsbomen en mikt op Rotterdams target'

25-12-2023 18:30
20

AS Roma is ook in de race voor Feyenoord-target Nino van Fluminense. Dat meldt de Italiaanse transferexpert Alfredo Pedulla. De Rotterdammers zijn niet direct meer concreet voor de Braziliaan, maar in Rotterdam zijn ze nog altijd gecharmeerd van de verdediger.

Nino was lange tijd een belangrijke kandidaat om de Rotterdamse defensie te komen versterken, maar inmiddels is er fikse concurrentie. Naast AS Roma zou Nottingham Forest op dit moment koploper zijn in de race voor de Braziliaan. De transfersom voor Nino, door een clausule rond de vijf miljoen euro, kan elke club wel betalen, maar Nottingham Forest lijkt een voorsprong te hebben door het salaris dat ze Nino kunnen bieden.

Voor Feyenoord was Nino de gedroomde vervanger van Lutsharel Geertruida. De Nederlander was afgelopen zomer dichtbij een transfer naar RB Leipzig, maar die deal ging niet meer door. Volgens 1908.nl is Feyenoord daarom niet meer concreet voor de Braziliaanse verdediger, maar is de club nog altijd gecharmeerd van zijn kwaliteiten. Roma ziet in Nino de ideale vervanger van Evan Ndicka, die met Ivoorkust naar de Afrika Cup gaat in januari.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal of luister de aflevering op Spotify!