Finland gaat afgewezen asielzoekers betalen om op te rotten – Zweden koppelt ontwikkelingshulp aan de terugkeer van migranten

6

He he, iemand ziet het licht.

Ze komen voor geld, dan kun je ze ook motiveren weg te gaan met geld. En het kost niks, want we printen het gewoon in Frankfurt (weet die asielzoeker veel).

Ik herhaalde vroeger vaak een riedeltje, ik had het opgeslagen als afbeelding, zodat ik het niet steeds opnieuw hoefde te typen, maar het staat op de HD van een oude PC dus ik kan het niet tevoorschijn toveren. Het ging ongeveer zo:

Remigratie

Biedt buitenlanders 5 uitkeringsjaren aan leefgeld als ze oprotten en geef ze 5 jaar de tijd:

      • 100% als ze het eerste jaar vertrekken
      • 80% als ze het tweede jaar vertrekken
      • 60% als ze het derde jaar vertrekken
      • 40% voor het vierde jaar
      • 20% voor het vijfde

Daarna krijgen ze niets meer. Ook geen uitkering dus. (ter motivatie)

Ik denk aan 100.000 euro als je het eerste jaar gaat. daar kun je in de meeste thuislanden een mooie start mee maken (het is een fucking goudmijn.. ), maar is netto veel goedkoper voor ons, een levenslange uitkeringsasielzoeker kost ons rond de 1 miljoen.

De Finnen hebben het qua motivatie nog niet helemaal begrepen, en ook niet wat zo’n asielzoeker kost als hij blijft, maar dat het bespreekbaar wordt is winst.

Finland heeft besloten vluchtelingen een financiële prikkel te geven om ‘zo snel mogelijk’ te vertrekken, aldus het ministerie van Binnenlandse Zaken

RT:

Afgewezen asielzoekers in Finland zouden vanaf volgend jaar een hoog bedrag uit Helsinki kunnen ontvangen als ze ermee instemmen terug te keren naar hun thuisland, zo maakte het Finse ministerie van Binnenlandse Zaken donderdag bekend toen het het nieuwe programma voor “hulp bij vrijwillige terugkeer” onthulde .

Volgens de regeling kan een vluchteling een subsidie ​​voor vrijwillige terugkeer aanvragen en € 5.300 ($5.833) krijgen als hij dit binnen 30 dagen na de eerste negatieve beslissing op zijn asielaanvraag doet, of het verzoek zelf intrekt, aldus de verklaring van het ministerie. Als ze dat later doen, zou het bedrag dalen tot € 2.000 ($2.201), voegde het eraan toe.

Het programma, dat op 1 januari 2024 van start gaat, is bedoeld om aan te moedigen “het land zo snel mogelijk te verlaten en af ​​te zien van het in beroep gaan tegen de asielbeslissing”, aldus de verklaring. Een asielzoeker kan de subsidie ​​aanvragen, ongeacht het land van herkomst.

€ 5.300 is niet hoog. Ze betalen meestal meer om hier naar toe te komen om levenslang 1 miljoen op te kunnen strijken. Het IQ mag dan te wensen over laten in de herkomstlanden, maar ze kunnen beter rekenen dan de Finse regering. Het zal dus niet werken. Maar dat het idee geopperd wordt betekent dat er eindelijk in de juiste richting gedacht wordt.

Advertisement

Zweden koppelt ontwikkelingshulp aan de terugkeer van migranten

Heb ik ook vaak voor gepleit. In combinatie met andere maatregelen; Het stoppen van elke economische samenwerking, en het uitdelen van uitkeringen aan inwoners van die landen die zich in onze landen bevinden, en het slopen van hun religieuze instituties (moskeeën) in onze landen als ze niet meewerken. En last but not least; bombardementen.

We bombarderen toch al allerlei landen. Laten we het dan tenminste om de juiste redenen doen.

Heimatkurier:

“Als u onze hulp wilt, neem dan uw migranten terug”, eisten de twee Zweedse regeringspolitici Jimmie Åkesson en Ulf Kristersson tegen de ontvangers van de Zweedse ontwikkelingshulp. Op de persconferentie maakte de Zweedse regering haar jongste poging tot remigratiebeleid bekend.

Dit zou in de toekomst moeten veranderen. In de toekomst zou de financiële hulp aan Afro-Arabische landen gebaseerd moeten zijn op de mate waarin zij bereid zijn mee te werken aan de deportatie van hun eigen burgers en aan de bestrijding van mensenhandel. Anders wordt er in de toekomst geen ontwikkelingshulp meer betaald. De nieuwe richtlijnen zijn bedoeld om dertig landen te motiveren de politieke samenwerking te verbeteren.

Gaat niet gebeuren met die Zio-Cuck Zweden Democraten

Loze woorden. Tot nu toe hebben de Zweden Democraten sinds ze gedogen gewerkt aan meer immigratie.

Nep-anti-immigratiepartij ‘Zweden Democraten’ stemt vóór sancties tegen Hongarije en vóór dwangimmigratie-pact van EU

‘Immigratie-kritische’ Zweden-Democraten: Omvolking geen probleem als buitenlanders integreren

Zogenaamde immigratie-kritische regering van Zweden laat net zoveel asielparasieten binnen als vorig jaar


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Ik ben zo benieuwd hoe Klaagmuur-Beffer Geert Wilders de immigratie niet gaat stoppen als het tot een PVV regering zou komen in Nederland (ik acht de kans niet groot omdat de PVV dan definitief door de mand zou vallen). De zittende macht heeft niet 17 jaar geïnvesteerd in een nep-oppositie om dat zomaar weg te gooien.

In 2010 heeft de PVV als gedoogpartner de immigratieparagraaf ook opzettelijk gesaboteerd.

Ik kijk uit naar het theater. Tot nu toe heeft de enige andere Zio-populistische kandidaat die verder kwam dan gedogen en daadwerkelijk premier werd, Georgia Meloni, ons laten zien wat we van deze club mogen verwachten.

Lees meer
Negerhoer Meloni heeft de economische subsidie van 170.000 arme Italiaanse gezinnen geschrapt om 145.000 Afrikaanse veroveraars mee te financieren
Lees meer
Negerhoer Meloni opent de Italiaanse grenzen per decreet voor miljoenen Afrikanen

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
JollyJoker
JollyJoker
4 maanden geleden

Gaat zoiets werken denkt u?
Zal als een lopend vuurtje rondgaan: kom naar Finland, krijg je een fortuin!!
wat zoveel betekent dat honderdduizenden die nog nooit ook maar één keer hebben gewerkt voor hun poen er naar toekomen. Sommigen wellicht voor de 2e of 3e keer…😉
Flikker je papieren vervolgens weg en meldt je dan in NL om daar ook nog ff te cashen. Na tien jaar asielzoekertje spelen keren ze eindelijk als miljonairs terug. En u maar dokken en uw oma ligt in haar eigen pis zonder verzorging. Fair deal hè? Dacht het niet.

Hagar
Hagar
4 maanden geleden

Ik ben geen voorstander van financiële beloning voor terugkeer, want het trekt nog meer vreemdelingen aan.

De oplossing is eenvoudiger en goedkoper: de geldkraan dichtdraaien, op alle vlakken, en hen alle rechten ontnemen. En gevangenis voor elke die zich misdraagt. Dan druipen ze wel vanzelf af.

En de enige vreemdelingen die gaan gedeporteerd worden door Geert Zio-Wilders zijn diegenen die protesteren tegen de zionisten, dat is duidelijk.

John
John
4 maanden geleden
Antwoord aan  DissidentNL

En die hier geboren zijn dan?
Die zijn even erg.
Laat hen ook maar opzouten.

Hagar
Hagar
4 maanden geleden

De vraag is ook hoe we al dat geld dat de immigranten ons gekost hebben gaan recupereren.

Want tijdens hun verblijf in Ons Land hebben zij ons astronomisch veel geld gekost: uitkeringen, huisvesting, medische verzorging, gevangenis, juridisch systeem, politiekosten, opleidingen, onderwijs, kindergeld, pensioenen, en ga zo maar door….

Hen allemaal onteigenen gaat maar een klein stukje van die kost recupereren, dus we zullen ook alle links progressieven die de immigratie hebben gesteund moeten onteigenen, want anders krijgen we die put niet gedempt.

De resterende factuur kunnen we naar de regering van hun thuisland sturen.