Nieuws | Tassen vanaf A4-formaat niet meer toegestaan in het Philips Stadion

Nieuws | Tassen vanaf A4-formaat niet meer toegestaan in het Philips Stadion
2 min

Met ingang van het bekerduel PSV - FC Twente worden tassen vanaf A4-formaat niet meer goedgekeurd bij thuiswedstrijden. Daarnaast zullen er geen opslagmogelijkheden voor tassen te vinden zijn in het Philips Stadion. Supporters wordt dan ook verzocht om deze niet mee te nemen. PSV voert deze aanscherpingen door in het kader van veiligheid.

PSV wil met de nieuwe regel de instroom van het Philips Stadion optimaliseren. Uit veiligheidsoverwegingen is er al enkele jaren een strikter beleid bij de grotere (Europese) stadions, waarbij tassen groter dan A4 formaat niet toegestaan zijn. Het Philips Stadion past deze vanaf heden dus ook toe.

Geschikte maat & PSV FANstore
Tassen met een hoogte tot 21 centimeter, een horizontale lengte van niet meer dan 30 centimeter en een breedte van maximaal 10 centimeter zijn wél toegestaan. Houd daarbij in het achterhoofd dat er geen mogelijkheid is om deze dan op te bergen in het Philips Stadion.

Een uitzondering op het nieuwe tassenbeleid zijn de tassen die je ontvangt bij een aankoop in de PSV FANstore. Deze worden pas goedgekeurd in combinatie met de aankoopbon.