De extreem-linkse Mark Zuckerberg, de CEO van Meta, bouwt een enorme compound op het Hawaïaanse eiland Kauai, met een ontsnappingsluik en een enorme ondergrondse doemsdagbunker, schrijft Jim Hᴏft.

De opvallende details van Zuckerbergs geheime Hawaïaanse project zijn naar voren gekomen na een onderzoek van WIRED, waarbij bronnen en documenten werden aangehaald die waren verkregen via openbare documenten.

Met een geschatte totale kostprijs van meer dan 270 miljoen dollar heeft Zuckerbergs fort een ondergrondse bunker van 5000 vierkante meter met woonruimtes, technische ruimtes en een ladder naar een bovengronds ontsnappingsluik.

Het gevoel van vestingachtige veiligheid wordt versterkt door de aanwezigheid van ‘blinde deuren’ – portalen die ontworpen zijn om naadloos over te gaan in de muren. Geverifieerde toegangscontrole via toetsenborden en geluidsisolatie zijn extra voorzieningen.

Plannen voor de locatie suggereren een privéontsnapping, waarbij de compound klaar is om zelfvoorzienend te zijn door middel van een eigen watertanksysteem en voedselproductie over de uitgestrekte 1.400 hectare.

WIRED bericht:

Niemand die aan dit project werkt mag praten over wat ze aan het bouwen zijn. Bijna iedereen die langs de compoundbeveiliging komt – van timmerlieden tot elektriciens tot schilders en bewakers – is gebonden aan een strikte geheimhoudingsovereenkomst, volgens verschillende werknemers die bij het project betrokken zijn. En, zeggen ze, deze overeenkomsten zijn geen formaliteit. Meerdere bouwvakkers beweren dat ze hebben gezien of gehoord dat collega’s van het project zijn verwijderd omdat ze erover hadden gepost op social media. Verschillende bouwploegen op de bouwplaats zijn toegewezen aan afzonderlijke projecten en het is werknemers verboden om met andere ploegen over hun werk te praten, zeggen bronnen.

  Westen lokt opzettelijk nucleaire Derde Wereldoorlog uit als deel van de Grote Reset van de Elite

“It’s fight club. We don’t talk about fight club,” zegt David, een voormalige werknemer op contractbasis. WIRED heeft ermee ingestemd zijn echte naam niet te noemen omdat hij geen toestemming had om met de pers te spreken. “Alles wat hier gepost wordt, krijgen ze meteen te horen.”

Een andere voormalige bouwvakker, die we John zullen noemen, zegt dat hem is verteld dat een ander lid van zijn bouwbedrijf is ontslagen omdat hij een foto van het project zou hebben gedeeld op Snapchat. Hij heeft soortgelijke verhalen gehoord van andere bouwvakkers. John zegt dat de “zeer strikte” handhaving van de NDA’s (non-disclosure agreement) ervoor heeft gezorgd dat de bouwvakkers ter plekke niet bereid zijn om “het risico te nemen om zelfs maar betrapt te worden bij het maken van een foto.”

Het project is zo groot dat een niet onaanzienlijk deel van het eiland onder de NDA valt. Maar iedereen hier weet wie erachter zit. Mark Zuckerberg, CEO van Meta, die het land kocht in een reeks deals vanaf augustus 2014.

Er wordt volop gespeculeerd over de reden waarom een van ’s werelds rijkste personen een enorme compound zou bouwen met zulke ingewikkelde veiligheidsmaatregelen. De bouw van Zuckerbergs fort is een privéaangelegenheid die wordt beschermd door NDA’s en afgeschermd door hoge muren.

Er zijn verschillende redenen waarom miljardairs zich zorgen maken over de toekomst en zich genoodzaakt voelen om doembunkers te bouwen. Enkele daarvan zijn de risico’s van de Russisch-Oekraïense oorlog, een mogelijk regionaal conflict in het Midden-Oosten, het imploderen van Westerse steden in door misdaad geteisterde wijken, de toename van illegale migranten in het Westen, verslechterende financiële omstandigheden in het Westen en de lijst gaat maar door.

  Gonzalo Lira over de vreugden van het pragmatisme en de val van het Westen

Wat weet Zuckerberg dat wij niet weten?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

Luxe bunker: De superrijken bereiden zich voor op een blackout



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBRICS en de As van Verzet: een convergentie van doelen
Volgend artikelKiev stuurt zijn soldaten de dood in – Poetin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

    • Hoe zo alleen? Dat soort figuren heeft geen enkel probleem om een harem te verzamelen plus personeel dat daar met hun gezin heen kan komen, beveiligers met hun gezinnen.

  1. als er al iets gebeurt is het voor iedereen, beneden of boven de grond,.. daarbij kun je ook denken dat het waarom van die moordende branden in Hawaii onlangs, nu wel weer duidelijk is…die rijken zijn toch hun hele leven Bang, voor letterlijk alles…wat een kut leven hé..😮‍💨

  2. Hawaii. Daar zou ik las laatset een bunker neerzetten. Als die vulkanen gaan exploderen is geen bunker tegen bestand. En die gaan exploderen bij een calamiteit.

    • Exploderen gaan ze zeker, ook de bergen, waar ze zo graag bunkers in bouwen.
      ‘En de zevende engel goot zijn schaal uit over de lucht. En er klonk een luide stem uit de tempel in de hemel, vanaf de troon, die zei: Het is geschied…En alle eilanden zijn op de vlucht geslagen, en bergen waren er niet meer te vinden’

    • Tja Joop, dat was ook meteen mijn gedachte. Opmerkelijke keus om een ondergrondse bunker te bouwen op een vulkanisch actief eiland. Erg bizar en niet echt goed over nagedacht..

  3. Wat een rare shit…. valt er geen olie te boren bij die eilandjes, of gas, of andere waardevolle zaken? De volgelingen van Zuckerberg die likejes zitten te doen op Faecesboek zijn de investors van dit compound. Mss gaan ze mee! Laat ze aub meegaan met die maffe zak! Mss komen er ook nog wel tunnels naar de rest van de “Grotere Aarde” en de Disney world die verderop aan de andere kant van de ijsrichel ligt. Of naar de Mars krater. En mss weet Zuck al dat de krater Aarde tijdens zijn leven zo ontzettend onleefbaar gaat worden dat hij het wel uit kan houden in zijn compound. Waar is die neuroot zo bang voor…? Dat geen van de andere rijke neuroten hem haantje de voorste was, dat is verbazingwekkend. Of zijn de andere gulzigaards ook al eilandjes aan het inpikken om compounds te bouwen? Ik ga eens kijken in de Flevopolder wie er daar aan het graven is. Of Ameland of zo.

  4. Hoelang wou HET daar blijven zitten??????? De rest van zijn leven????? GEZELLIG!!!!!! ZIJN VERDIENDE STRAF……. LAAT HEM MAAR CREPEREN!!!!!! Als de boel klapt, dan klapt het maar …. AAN ALLES KOMT EEN EIND…….Ik heb er geen angst voor……..

  5. Wat denken die rijken nu in hun zogenaamde bunkertje. We overleven het wel? Als je in een bunker moet schuilen dan is er iets goed mis. In het geval van een nucleair treffen zal er niets meer over zijn en er zal overal straling zijn. Geweldig om dit in je bunkertje te overleven.

    • We zijn in oorlog met de domste nutteloze wezens die ooit hebben bestaan. Ze kunnen niks zelf en ze kunnen alleen maar fantaseren over absolute macht. Plan B bestaat niet omdat ze zo knetterdom en arrogant zijn, dat ze helemaal geen rekening houden met verliezen. Dat is al duizenden jaren de achilleshiel van de satanisten. Zo hebben ze de burgeroorlog in de USA ook ooit verloren, omdat ze dachten dat het onmogelijk was om te verliezen. De satanisten zijn domme opportunisten die anderen manipuleren om hun zin te krijgen. In de underdog positie kan je daarmee heel veel bereiken, maar zodra je alle macht hebt valt die hele strategie als een kaartenhuis in elkaar. Voorheen konden ze nooit verliezen omdat ze de heersende macht (liefde en mensen) gewoon steeds beflikkerden, maar nu zij zelf de macht worden draaien de rollen om en kunnen ze alleen nog maar verliezen. Ze zijn zo dom, ze snappen niks van de natuur, van liefde, van mensen, van het leven. Rovers worden zelf doelwit zodra ze alles hebben geroofd wat er er roven valt. Hoogmoed komt voor de val.

  6. ja je kan alles doen met ze maar kom niet aan hun geld dan worden zij gek liever zijn kinderen vrouw en hond vermoorden geen probleem maar nogmaals KOM NIET AAN ZIJN GELD

  7. Voor welke Mark Zuckenberg wordt het dan afgebouwd? Want de echte Zuckenberg is al in Gitmo voor het Militaire Tribunaal veroordeeld en geëxecuteerd.

      • Half Hollywood is al geruimd, zij waren de grote afnemers van Adrenochroom, waar vele kleine kinderen voor moesten sterven. Om nog jong er uitzien op je 70ste met de blauwe oog club wat je verraad als je dat spul gebruikt. Of de rode schoenen club zijn er ook een groot verbruiker van. Er wordt nu wereldwijd op pedo’s gejaagd en iedere kindermisbruiker wordt geruimd. Daarvan zijn vele CEO’s, Politici, koningshuizen, kerken en andere machtige schuldig aan.

        Niet voor niets was laatst toch een zogenaamde algehele staking in Hollywood. om zo de grote sterren van wel eens te kunnen ruimen, zonder dat het publiek er achter komt of opvalt. Daar er vele kopstukken al vervangen zijn door Klonen of dubbelgangers of acteurs met een silicone masker op. Zodat het voor de publieke bühne nog niet opvalt dat achter de schermen een ruimingsactie plaats vind. Zo zou Rutte al in 2020 ook geruimd zijn, met Ruttes uitspraak van daar had hij geen actieve herinnering aan, verwijst eigenlijk naar een dubbelganger/vervanger.

        Met die grote ruimte ondergronds en geluidsdicht kun je suggereren, dat daar dan het rituele slachtpartijen kunnen worden gehouden. Zonder dat de buiten wereld er maar iets van merkt.

  8. Hiervoor hebben de russen allang iets voor om het te vernietigen Niets is meer onschendbaar De doodse stilte onder of boven Alles zal naar de kloten geblazen worden als de tijd aan zal breken geen bunkertje zal nooit veilig zijn Zoal die moordenaar de onethische criminele extreem linkse Mark Sukelenberg

  9. Hahahaha, Mark Zuckerberg extreem links.
    Het tegendeel is waar. Zuckerberg is een CIA-asset en een instrument van de deep state, tevens deel van het zionistisch complot.
    Blijven jullie maar geloven in bloeddrinkende clones.

  10. Wat weet Zuckerberg dat wij niet weten?

    Ik weet ook wel iets wat Zuckenberg niet weet is dat het tegenbeeld van de ark van Noach die ons zal redden niet een ondergrondse bunker is maar de rapture (=opname van de Gemeente) die samenvalt met de wederkomst van Christus aan het einde van het rijk van de AntiChrist.

    https://wearefaith.org/blog/will-christians-go-through-the-tribulation/

    https://www2.cbn.com/article/prophecy/will-christians-go-through-tribulation

  11. Het is onmogelijk om te vluchten voor Gods verderfengel. God is overal en ziet alles, tot aan de uiteinden der aarde (Psalm 139). De verderfengel komt dwars door deuren heen via de vierde dimensie. Deze schijterd kan bovendien ook zomaar dood neervallen, zoals die antizionistische schoft vlak na zijn toespraak in het turkse parlement. Of blijven in zijn slaap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in