KLEINE MEISJES WORDEN GROOT

Dennis Weening geschokt door avondritueel dochter: 'Je bent acht!'

5 maanden geleden / Aangepast: 5 maanden geleden / Beeld © ANP
Dennis Weening geschokt door avondritueel dochter: 'Je bent acht!'

KLEINE MEISJES WORDEN GROOT

Dennis Weening geschokt door avondritueel dochter: 'Je bent acht!'

5 maanden geleden / Aangepast: 5 maanden geleden / Beeld © ANP Geschreven door RTL Boulevard
Geschreven door RTL Boulevard

Dennis Weening (46) weet niet wat hij ziet wanneer hij gisteravond de kamer van zijn 8-jarige dochtertje Charlie inloopt. De Weening-telg heeft haar kleren al netjes klaargelegd voor school de volgende ochtend, maar Dennis treft ook wat anders aan.

"Hoop niet dat ik de moedermaffia achter me aan krijg"

Charlie heeft haar voorbereidingen getroffen voor school. Op de grond van haar slaapkamer heeft ze netjes haar kleren klaargelegd. Daarnaast ligt er ook een berg aan make-up klaar voor haar schooldag. "Even serieus. Acht jaar. Dat is toch niet normaal?" vraagt Dennis zich hardop af. "Make-up? Je bent acht", spreekt hij zijn dochter toe. Charlie kan het niet zo veel schelen wat haar vader denkt: "Boeiend! Ik word ook ouder, hè?" Gelukkig kan Dennis erom lachen. "Goede voorbereiding is het halve werk."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De presentator deelt deze hilarische video met zijn volgers op Instagram. Onder de beelden schrijft hij: 'Serieus. Dit is het avondritueel van Charlie. Hoop niet dat ik de moedermaffia achter me aan krijg, maar ik geloof wel in de vrijheid en creativiteit van mijn meisjes.' 

RTL Boulevard
Dennis Weening