Duitse elektriciteitsnet wankelt – Rusland getroffen door een koudegolf van -60 Celsius

6

De natuur maakt een definitief einde aan de klimaatleugens. Begin december verspreidde het noordpoolgebied zich praktisch naar Rusland (en Europa).

Extreme kou zette zich in over het grootste deel van het Russische grondgebied van 17,1 miljoen km², het derde jaar op rij dat het land begin december te kampen had met strenge vorst: -61,1°C in Delyankir op 8 december 2021 en -61°C in Oymyakon op 8 december 2021, meldt No Tricks Zone.

Laagste in 40 jaar

In de uitgestrekte regio Yakutia (3,1 miljoen km²) rapporteerde de helft van de weerstations daar op 4 december temperaturen onder de -50°C. In de stad Iema werd op 5 december een vroege temperatuur van -58,7°C geregistreerd. laagste decembertemperatuur in de stad sinds meer dan 40 jaar.

Andere opvallende waarden zijn -58°C in Oymyakon en -56,1°C in Agayakan, hoewel er regelmatig waarden onder -50°C werden geregistreerd.

Voor de rest van december wordt een verslechtering van de vorst voorspeld. Zoals gismeteo.ru meldt, zouden op 5 en 6 december in Oymyakon temperaturen van -60°C en lager worden bereikt.

Er wordt dan een verdere intensivering verwacht.

Het grootste land ter wereld heeft te lijden onder een allesomvattende, recordbrekende diepvries. Volgens de lokale meteoroloog Yevgeny Tishkovets werd op zondag 3 december een dagelijks record voor sneeuwval gevestigd dat teruggaat tot 1878, waarmee het vorige record uit 1980 werd verbroken.

München Duitsland ziet enorme sneeuwval

Grote delen van Europa kenden eerder deze maand ook extreem koud weer en hevige sneeuwval. München werd bedekt door ruim 40 cm sneeuw en zag het kwik dalen tot -18°C.

Advertisement

De vroegst geregistreerde temperatuur in München: 18°C 

Dit was begin december uiterst zeldzaam. In feite is dit de vroegste -18°C die de luchthaven ooit heeft geregistreerd.

Verrassend genoeg was er maandagmiddag vrijwel overal in Duitsland sprake van vorst. De volgende grafiek toont de lage temperaturen geregistreerd op 4 december.

Sneeuwstorm zorgt voor 800 geannuleerde vluchten

Op zaterdag 2 december viel er in München 46 cm sneeuw – een record voor een decembermaand dat teruggaat tot 1933 en het vorige maandrecord van 44 cm van 29 december 1938 overtreft. Als gevolg hiervan werden bijna 800 vluchten geannuleerd op Zaterdag alleen.

Het elektriciteitsnet wankelt

Het Duitse elektriciteitsnet, dat roekeloos is gericht op duurzame energie, heeft moeite om aan de toegenomen vraag naar energie te voldoen.

De regering is in paniek en trekt zich nu terug, omdat onverstandige maatregelen van corrupte/zwakke politici wraak nemen (samen met een overmatige afhankelijkheid van Russisch gas).


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


2023 is een jaar van recordkoude temperaturen – maar de media zwijgen

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Petra
4 maanden geleden

De waarheid rond het CO2 KLIMAATSPROOKJE komt nu genadeloos naar voren. Hopelijk gaat dit nog een tijdje zo door zodat de ogen bij vrijwel iedereen open zullen gaan.

Ohje
Ohje
4 maanden geleden

-60 ,graden zal Europa niet overleven.

John
John
4 maanden geleden

“Nou zie je, de maatregelen hebben gewerkt.” – The Narrative.

Qvic
Qvic
4 maanden geleden

Maar op de COP28 bleven de westerse delegaties volhouden dat 2023 het warmste jaar ooit was. Maar nu de realiteit de ideologie van de klimaatfantasten ingehaald wordt, zullen ze het blijven ontkennen. Want toegeven dat zij fout zaten, zullen zij nooit doen. Want dan verdampt hun macht en alle geloofwaardigheid.

Hagar
Hagar
4 maanden geleden

Min 60 graden?

Dat is nog veel te warm !!

Het mag maximum min 61,5 graden zijn, volgens onze klimaatdebielen.

pipo
pipo
4 maanden geleden

duitsland zal nog op hun blote kniën bij Poetin om gas smeken.
ik hoop dat Poetin weigerd , dat ze boeten voor wat ze Rusland aangedaan hebben.