Entertainment

Noa Vahle stoort zich aan toenemende haat tegen vluchtelingen

Noa Vahle

Noa Vahle heeft ons door middel van haar STOM!-lijst van Linda Meiden laten weten wat ze allemaal stom vindt in het leven. Zo houdt de dochter van Linda de Mol niet van bepaalde woorden én vindt ze de toenemende haat tegen vluchtelingen niet zo leuk.

Noa Vahle stoort zich aan toenemende haat tegen vluchtelingen

“De vaatwasser uitruimen vind ik echt heel erg stom. Alle klusjes in huis vind ik prima om te doen, behalve dat. De woorden korst, kookvocht, slip en navelpluisjes vind ik ook stom”, aldus Noa Vahle, die aangeeft dat ze niet van haatreacties houdt. “Opbouwende kritiek vind ik prima, maar als iemand me bijvoorbeeld een dom k*twijf noemt… Daar kan ik gewoon niet zoveel mee. Dat vind ik wel een beetje stom.”

Verder leren we dat Noa Vahle niet tegen eetgeluiden kan, waarna ze opbiecht dat ze ‘drie of vier keer per jaar’ vlees eet als vegetariër. “Plassen tijdens Koningsdag vind ik ook stom, evenals snurken. De toenemende haat tegen vluchtelingen vind ik ook stom. Mensen gaan het gesprek niet meer met elkaar aan. Als we nu eens wat liever voor elkaar zouden zijn, wordt de wereld net een stukje leuker.”

View post on Instagram
 

Kruiwagen

De 23-jarige Noa Vahle mocht twee maanden geleden de Televizier-Ring Talent in ontvangst nemen en daar was haar moeder maar al te trots op, zo vertelde ze later aan het ANP. “Ik keek er vol ontroering naar”, zei Linda de Mol, die haar dochter in de speech hoorde zeggen dat ze een ‘kruiwagen’ heeft gekregen wegens haar familie. “Zelfspot is altijd goed. Ze is zich zeer bewust van het feit dat ze bepaalde kansen heeft gekregen, maar die heeft ze ook echt met beide handen aangegrepen en met heel hard werken en de juiste instelling.”

25 reacties

Wilco

Misschien zou mevrouw een keer van woning wisselen inclusief hebben en houden met een willekeurige inwoner van Ter Apel bijv voor 2 weekjes met zo’n fijne warme plek voor die mensen die ze zo graag een steuntje in de rug wil geven om de hoek . Benieuwd wat de mening van mevrouw na 2 weken is

jannefrank

ik haat geen vluchtelingen
maar ze mogen van mij wel vandaag nog alle moslims en afrikanen het land uit zetten
ik dacht dat wilders gewonnen had wat doen ze hier nog

Kees M

Wanneer leert zo’n nepo baby eens dat ze zich niet met zaken moet bezighouden waar ze geen verstand van heeft (in haar geval mag ze het dan nog maar over heel weinig zaken hebben). Er is in Nederland geen haat tegen vluchtelingen, maar mensen zitten niet te wachten op een hoop criminelen in hun buurt. Misschien heeft de mama van Noa nog wel plek in een tuinhuisje? Daar laat ze wel meer verkrachters slapen heb ik begrepen.

Generaal Salami

Ze is zelf stom.

Ron of Jeremy

Noa Is op haar best als ze haar mond vol heeft

Tarkan

Precies wilco. Prima mensen die in ter Apel werken, vinden een stel dat daar binnenwandeld stom. Die zorgen icm met de regering voor dat sentiment. Zal die overlastgevers eens rond je huisvesten en naar je “werk” sturen. Bubbel gurl vindt… Stfu nutteloos nitwitje. Zoveel gereisd, doch zo weinig gezien en begrepen. Jammer dat je oompje je geen verstand kan kopen.

Ricardo

Hoe naïef kan je zijn.

Melanie Suikerbuik

Ik hou ook wel van n*gers met een grote l☆l

Harry Nak

Wereldvreemde doos. Dat is duidelijk. Die verbrandt binnen no time haar gun-factor

Peter G

Misschien een idee om er een paar honderd op te vangen in je moeders tuinhuis johnny heeft al oekraniese dames opgevangen

Wilco

@ Tarkan er werken meer dan prima mensen inderdaad in Ter Apel , mensen met een hart voor een ander . Maar echte oorlogs vluchtingen is maar een klein geheel van wat er daadwerkelijk binnenkomt en juist die mensen zorgen voor geen overlast ., maar goed in jouw ogen zullen de cijfers wel liegen en zal mijn mening wel gevormd zijn door het aangepraat regerings sentimen wat jij noemt ipv er tussen te wonen . Blijf vooral in je eigen fantasie bubbel hangen met je wartaal .

Zo kan ik het ook

Zo kan ik het ook, al typend in een villa gekocht door mams beste Noa.
Ik heb zowel in een sl;chte wijk met 00rl0gsvluchtelingen in een flat gezeten en later na studie in een goede wijk gewoond. Het is een wereld van verschil.

Hanibal lector

Noah moet eens beseffen dat ze net zo talentloos als johhny is en zonder ome john gewoon de vaat deed en dit soort questies bevestiggen dit kom aleen onzin uit…ps gratis tip teveel kijken na merel ek gaat je niet helpen

Mo vanuit Kijkduin

Dank Noa. Ik ben dankbaar voor het hotel. Het buffet was vanavond lauwwarm dus dat wordt een klacht. Mag ik anders bij jou eten met mijn broeders?

Royco

Noah baseert haar uitspraken op wat ze heeft gelezen in de nieuwsberichten waarin het linksige journaille over elkaar heen struikelt om Wilders en PVV te bashen.

Als Noah zich inleest in de problematiek van de burgers in Ter Apel dan klinkt ze misschien heel anders.

En wat daar gebeurt vindt ook plaats in andere gemeenten.
Niemand wil dit.
Ook Noah niet, maar zij heeft een eigen pandje in Amsterdam dat is betaald door haar mammie en ze hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Parkmanager Richard

Uit de categorie: ‘Miss World’ die ‘wereldvrede’ wenst. Houd toch op.

Jeroen komplot

ze heeft wel gelijk, ik stem pvv, maar mijn beste vriend is gidszwart

Scooby Doo

Noa, ik haat niemand. Nou ja op een persoon na dan. Je MOEDER. Je hebt de meest hypocriete moeder van Nederland. Zie jij vieze Jeroentje op de 1e of 2e Kerstdag aan de familie kerstdis?

Vieze jeroentje

Nowie kom je straks even een kopje thee drinken in het tuinhuisje?

Gabelstaplerfürher Henk

Ze leeft niet in de normale wereld. Alles we ze heeft bereikt, is net zo kitsch als de hele familie de mol. Platvloers, huichelaars, en geldwolven.

Floris Wyers

Ik denk dat Noa haar hele arm kwijt is als ze bij mij van achteren naar binnen treedt. Daar kan peter gillis nog in wonen in dat grote zwarte hol van mij

Donald Trump

Ik begin Noa Vahle toenemend te haten.

Bianca

In welke dimensie leeft deze juffrouw? Niet in deze in elk geval. Misschien moet ze het eens proberen.

saskia

wat een d o m k u t w i j f

Brisbane

sijs grote zus van milieu gek misvormt meisje op dam , ik haar geld hebben gegeven daarom