Linkse vega-sletten kunnen niet zwanger worden omdat ze essentiële vitamines tekortkomen

14

Je zou kunnen denken dat dit een Win is, omdat links zich niet voort kan planten, maar dat is fout.

Links plant zich ideologisch en niet biologisch voort. En als linkse vrouwtjes zwanger zouden worden, vergeten ze vanzelf ideologie, omdat ze zich dan bezig moeten houden met belangrijkere taken. Waar elke vrouw het gelukkigst van wordt; het zorgen voor haar kroost.

We sterven zó snel uit dat we elke Blanke baarmoeder nodig hebben om ons ras in stand te houden. Dat is de reden dat de communisten vleesconsumptie aanvallen, het heeft niks te maken met klimaat.

Nya Dagbladet:

Uit een internationaal onderzoek onder ruim 1.700 vrouwen blijkt dat ruim 90 procent van degenen die proberen zwanger te worden, essentiële vitamines mist, die vooral in vlees en zuivelproducten zitten. De onderzoekers waarschuwen ook dat de trend van plantaardige diëten het probleem kan verergeren.

Uit het onderzoek, dat werd uitgevoerd in Groot-Brittannië, Nieuw-Zeeland en Singapore, bleek dat ongeveer 90 procent van de vrouwen die een zwangerschap plannen, een te laag gehalte aan belangrijke voedingsstoffen had.

De vrouwen, die tussen de 18 en 38 jaar oud waren, werden geselecteerd voor een zogenoemde Nipper-studie, een internationaal onderzoek dat onderzoekt of combinaties van voedingsstoffen en probiotica voor en tijdens de zwangerschap de gezondheid van moeders en hun kinderen kunnen verbeteren.

Bij het merendeel van de geteste producten ontbreken voedingsstoffen die cruciaal zijn voor een gezonde groei van de foetus en die vooral in gewone vlees- en zuivelproducten voorkomen.

Verergerd door de toenemende populariteit van plantaardige diëten

Om de tekortkomingen aan te pakken, kregen de deelnemers willekeurig standaardvitamines toegewezen of een verbeterde versie met toegevoegde voedingsstoffen en probiotica. De resultaten lieten een significante verbetering zien, maar toch waren optimale niveaus niet altijd mogelijk.

Professor Asma Khalil van het Royal College of Obstetricians and Gynecologists uitte zijn bezorgdheid over het feit dat maar liefst 90 procent van de vrouwen een laag vitaminegehalte had. Ze benadrukt de noodzaak van preconceptionele gezondheid en vrij verkrijgbare zwangerschapssupplementen met mate.

Advertisement

– Hieruit blijkt de grote behoefte aan voedingssupplementen vóór de zwangerschap en tijdens de zwangerschap, in doses die zonder recept verkrijgbaar zijn, zegt Asma Khalil.

De verantwoordelijken achter het onderzoek benadrukken de noodzaak van een gecombineerde strategie om het probleem aan te pakken. Dit omvat een voedzaam dieet, vrij verkrijgbare supplementen en individualisering op basis van de gezondheidsstatus.

In een commentaar op de bevindingen waarschuwde professor Keith Godfrey, epidemioloog en hoofdauteur van de studie aan de Universiteit van Southampton, dat het probleem zou kunnen worden verergerd door de toenemende populariteit van plantaardige diëten, waarin vaak de vitamines B12 en D ontbreken.

– We waren verrast hoe vaak dit voorkwam met een lage of marginale status voor deze micronutriënten. Voor het individu is het simpele antwoord dat als u geen dieet van zeer hoge kwaliteit volgt, u wellicht moet overwegen een supplement te nemen.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Voedingssupplementen bla die bla

Het zijn vreemde onderzoekers dat ze een gebrek aan voedingsstoffen dat veroorzaakt wordt door geen vlees eten op willen lossen door chemicaliën aan het dieet toe te voegen. Dat is symptoombestrijding en niet de oorzaak aan pakken, terwijl de mens al millennia overleeft door vlees te eten.

Veganistische dieet influencer Zhanna D’Art die alleen rauw voedsel at, sterft van de honger

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
14 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marcel
Marcel
4 maanden geleden

Sinds het begin van de neppandemie is alleen nog maar b3 te verkrijgen bij de diverse drogisten. Dat is wel verdacht.

Henk
Henk
4 maanden geleden

Ik plijt niet voor veganisme, maar wanneer veganisten hun levensstijl op een werkelijk gezonde wijze zouden invullen, zoals het eten van voldoende biologische geteelde (rauwe)groenten,vruchten, noten, (gekiemde)zaden, gemalen boekweitzaad, havermout, enzovoort, zo stralingsvrij mogelijk leven, jezelf en kinderen nooit laten vaccineren, geen chemische ‘verzorgingsproducten gebruiken, waaronder zonnebrandcreme, voldoende zon op de ogen en de huid, het juiste vitamine b12 supplement innemen, dan zijn ze veel beter af dan iemand die extreem bewerkt ((GMO) vlees en zuivel eet en daarnaast
ongezond leeft.
Als je deze twee factoren meeneemt in je onderzoek, dan krijg je heel andere resultaten. Zo zie je maar weer dat wetenschappelijke onderzoeken relatief zijn. Er is een gezegde : there are lies, big lies and there are statistics.

Tigron
Tigron
4 maanden geleden
Antwoord aan  Henk

Beste Henk,
Wellicht heb je gelijk, ondanks dat jij niet heb kunnen verifiëren of deze onderzoekers de door jouw genoemde punten wel of niet hebben meegenomen in hun onderzoeken.
verder beweer je dat een voedingsprotocol zoals door jou omschreven andere resultaten zouden geven.
Nogmaals; wellicht heb je daarin gelijk ondanks dat je geen bronnen vermeld waaruit dat blijkt.

there are lies, big lies and there are statistics.” zoals je schrijft.

Je komt met aannames, veronderstellingen en persoonlijke bevindingen.
En dat zelfs zonder onderzoek.

Henk
Henk
4 maanden geleden
Antwoord aan  Tigron

Ik kan het inderdaad niet verifiëren, maar ga er maar van uit dat de meeste Gretta Thunberg woke veganisten niet leven zoals onder andere ik als raadzaam acht. Dat zijn er een handjevol en die zijn oprecht betrokken op hun gezondheid en de staat van de natuur.
Uiteraard kom ik niet met ‘aannames, veronderstellingen en persoonlijke bevindingen’. En heb het niet alleen over voedsel, het is een totaalplaatje. Ik houd me er nog maar 23 jaar mee bezig.

Je kunt een bibliotheek erover vullen met studies, onderzoeken, werkelijk onafhankelijk onderzoek. Maar ze willen niet dat we dat te weten komen. Daarvoor is de Codex Alimentarius voor in het leven geroepen en daarvoor hebben ontelbare holistische artsen en echte klokkenluiders ‘zelfmoord’ gepleegd. Ze willen onder andere niet alleen dat we geen vlees en zuivel meer eten, maar ook plantaardig ‘voedsel’ dat niets meer te maken heeft met het origineel. Deze doodscult is anti creatie.

Henk
Henk
4 maanden geleden
Antwoord aan  Henk

Ik PLEIT niet voor veganisme, maar… 😖

Henk
Henk
4 maanden geleden

Wat betreft de foto die dit artikel begeleidt, wat zijn ‘traditionele’ blanke vrouwelijke vrouwen toch oogstrelend. Zij en blanke, (blonde) kinderen hebben vaak iets extra’s dat vrouwen en kinderen van andere rassen ontbeert.

Tigron
Tigron
4 maanden geleden
Antwoord aan  Henk

Beste Henk,

Smaken verschillen en zijn subjectief.

Henk
Henk
4 maanden geleden
Antwoord aan  Tigron

Okay, correctie. Wat zijn SOMMIGE ‘traditionele’ blanke vrouwen toch oogstrelend.

Schrander
Schrander
4 maanden geleden

Alles op alles wordt gezet om het blanke ras te vernietigen

arme zondaar
arme zondaar
4 maanden geleden

Vitamine B12 kunnen veel mensen alleen uit dierlijk voedsel en supplementen opnemen. Een alternatief voor sommigen zijn ongewassen bio-groenten (sla, kool) uit de eigen tuin. Verder kunnen vegetariërs en veganisten een tekort aan tryptofaan hebben. Wat daarbij het alternatief voor vlees of supplementen is, weet ik nog niet.
Het is zeer zeker nodig de plannen tegen het vleeseten van gekken als Bill Gates of Klaus Schwab te dwarsbomen, maar er wordt wat te veel vlees en zuivel gegeten; zo gezond is dat ook niet, hoe ergerlijk de bemoeizucht van onze machthebbers ook is.
In eigen voedselproductie voorzien, al dan niet vegetarisch, lijkt me het voornaamste. Ze zullen het ook aanvallen, misschien de moestuintjes onteigenen of zo, maar het verzet moet ergens beginnen.

Henk
Henk
4 maanden geleden
Antwoord aan  arme zondaar

Juistum. 👍
Volgens onder andere http://www.orthokennis.nl komt L- tryptofaan voor in voedsel zoals chocolade, haver, bananen, gedroogde dadels, pinda’s, mok,cottage cheese, vlees, vis.

Michiel
Michiel
4 maanden geleden

Het demoniseren van dierlijk voedsel wordt bewust gedaan, om ons zwak en ziekelijk te houden. Twee miljoen jaar evolutie hebben we gehad, van 99% vet vlees eten. Super gezond, is mijn ervaring en de ervaring van velen in de Engelstalige wereld. Het wordt tijd dat NL hierin ontwaakt.

Druif Internet
Druif Internet
4 maanden geleden

Je kunt met veganisme in leven blijven, maar niet goed leven. Een kwetsbare situatie waarin de balans snel verdwijnt.

Petra
2 maanden geleden

De les die de natuur ons biedt is erg duidelijk.

Er niet naar luisteren is dom, erg dom.