Iraaks duo dat een vrouw verkrachtte en over haar urineerde op een cruiseschip, mag in Zweden blijven omdat ze goed ‘geïntegreerd’ zijn

3

Alle Zweden verkrachten vrouwen en pissen er dan overheen.

Iedereen weet dat. Als je naar Zweden gaat is dat het eerste dat je moet doen, anders loop je het risico dat je toeristenvisum ingetrokken wordt.

Remix:

De officier van justitie had aangedrongen op uitzettingsbevelen voor de buitenlandse groepsverkrachters nadat ze hun straf hadden uitgezeten, maar de rechtbank wees dit verzoek af.

Twee Iraakse migranten zullen in Zweden blijven nadat ze hun vrijheidsstraf hebben uitgezeten voor de groepsverkrachting van een Zweedse vrouw aan boord van een cruiseschip, nadat een rechtbank deportatieverzoeken van de openbare aanklager had afgewezen omdat het duo geacht werd “geïntegreerd” te zijn in de Zweedse samenleving.

Lees meer
Afghaan verkracht 16-jarig meisje - Rechter bestempelt hem als voorbeeld van integratie en laat hem vrij

De rechtbank van Stockholm hoorde hoe het duo de vrouw had vastgegrepen en haar een hut binnen had geleid voordat ze haar in het gezicht sloeg, aan haar haar trok, op haar spuwde en urineerde en haar beiden verkrachtten tijdens een vier uur durende aanval.

Het oordeelde dat Al-Sharash, die in 2018 vanuit Irak naar Zweden was aangekomen, in 2021 Zweeds staatsburger was geworden en dat het als zodanig niet gepast zou zijn om hem te deporteren. Ondanks zijn staatsburgerschap had Al-Sharash een Arabische vertaler nodig om hem tijdens het proces bij te staan.

Advertisement

Bajorani kwam in 2008 als tiener vanuit Irak naar Zweden, maar heeft geen Zweeds staatsburgerschap. Er werd echter aangenomen dat hij ‘geïntegreerd’ was in de Zweedse samenleving vanwege het feit dat hij twee kinderen heeft die Zweeds staatsburger zijn en een derde verwacht.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Migrant wurgt vrouw, wordt vrijgelaten en verkracht de volgende vrouw


Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Dee
Dee
4 maanden geleden

Elkaar verkrachten en over elkaar heen pissen is toch een oud traditioneel Zweeds gebruik? Doen ze daar al sinds de viking tijd.

JollyJoker
JollyJoker
4 maanden geleden

Ik ben NLer maar mijn vrouw is Zweeds. Die pist bij elke gelegenheid over mij heen. Ook op feestjes en partijen terwijl we hadden afgesproken droog te blijven. Maar ja…. het zit er zó diep in hè bij die Zweden..
Patricia Paay komt er geloof ik ook vandaan.

Tetris
Tetris
4 maanden geleden
Antwoord aan  JollyJoker

Die laatste regel slaat letterlijk alles!