Strafklacht tegen Von der Leyen en anderen bij het Internationaal Strafhof in Den Haag

12

Met hun beslissingen hebben mevrouw von der Leyen en anderen de levens van 451 miljoen EU-burgers in gevaar gebracht en hen gewetenloos vrijgegeven voor onderzoeksdoeleinden. Met hun acties hebben zij de voorwaardelijke goedkeuring door de EMA mogelijk gemaakt en ondersteund van een vaccin waarvan de doeltreffendheid en veiligheid niet bekend zijn, waarvan de productie grote risico’s met zich meebrengt, die volgens het contract kunnen leiden tot overlijden, ziekte en invaliditeit, en nog veel meer, schrijft David Berger.

De AllgemeinWohlLobby en de mensenrechtenorganisatie United For Freedom, vertegenwoordigd door Uwe Kranz en Marianne Grimmenstein-Balas, hebben nu een strafrechtelijke klacht ingediend tegen degenen die primair verantwoordelijk zijn voor de vooraankoopovereenkomst tussen de EU en BioNTech/Pfizer bij het Internationaal Strafhof in Den Haag.

De voorafgaande aankoopovereenkomst tussen Pfizer/BioNTech en de EU werd op 20 november 2020 namens de EU-landen namens de EU-landen ondertekend door Nanette Cocero, Global President (Vaccines) bij Pfizer en Stella Kyriakides, EU-commissaris voor Gezondheid. Het is al lang bekend dat de vaccins veel te snel en te haastig werden getest en goedgekeurd. De Europese Commissie en de regeringen hebben tot nu toe echter geweigerd het contract openbaar te maken.

Nu is het duidelijk waarom: Omdat in dit contract iedereen kan lezen hoe de Europese Commissie en de EU-regeringen zonder aarzeling met de levens van hun 451 miljoen burgers hebben gespeeld. Onlangs is de eerste geheime koopovereenkomst tussen de EU en de vaccinfabrikanten BioNTech/Pfizer uitgelekt. Het volledige contract vindt u via deze link: https://www.rai.it/dl/doc/2021/04/17/1618676600910_APA%20BioNTech%20Pfizer__.pdf

Lees meer
Uitgelekte Pfizer-contracten onthullen schokkende details

Daarom hebben de twee vertegenwoordigers van de mensenrechtenorganisatie United For Freedom, Marianne Grimmmenstein-Balas en Uwe Kranz, op 28 november 2023 een strafrechtelijke klacht ingediend tegen degenen die primair verantwoordelijk zijn voor dit contract bij het Internationaal Strafhof in Den Haag.

Op basis van de beschikbare informatie is er reden om aan te nemen dat talrijke schendingen van de Code van Neurenberg, misdaden tegen de menselijkheid, genocide en oorlogsmisdaden door meerdere individuen zijn gepleegd. De volgende personen worden beschuldigd:

  • Directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie: TEDROS ADHANOM GHEBREYESUS
  • Voorzitter en CEO van Pfizer Biopharmaceuticals Group: ALBERT BOURLA,
  • Voorzitter van het Paul Ehrlich Instituut: KLAUS CICHUTEK
  • Directeur van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) EMER COOKE
  • voormalig president Vaccines, Pfizer Biopharmaceuticals Group, NANETTE COCERO
  • Bill en Melinda Gates Foundation medevoorzitter WLLIAM “BILL” GATES III,
  • EU-commissaris voor Volksgezondheid STELLA KYRIAKIDES,
  • Voorzitter van de Europese Commissie URSULA VON DER LEYEN
  • en andere

In dit contract stelt de Europese Commissie dat het gebruik van het vaccin “onder de uitsluitende verantwoordelijkheid van de EU-lidstaten valt”. Niet de Europese Commissie, niet BioNTech/Pfizer zijn verantwoordelijk voor de aanvraag, maar de EU-lidstaten. De farmaceutische bedrijven zijn dus nergens aansprakelijk voor.

Advertisement

De EU aanvaardt dat de productie van het vaccin onderhevig is aan “aanzienlijke risico’s en onzekerheden”. De Europese Commissie heeft dus de hoge risico’s en onzekerheden bij de productie van het vaccin onderkend en tegelijkertijd de tekortkomingen van de vaccinproductie goedgekeurd. Op pagina 25 van het koopcontract specificeren de Europese Commissie en BioNTech/Pfizer zelfs voor welke vaccinschade de schadevergoeding van het farmaceutische bedrijf geldt. Dit zijn: overlijden, lichamelijk letsel, geestelijk of emotioneel letsel, ziekte, invaliditeit, verlies of schade aan eigendommen, economisch verlies of bedrijfsonderbreking.

Bovendien bevestigen de individuele EU-lidstaten met de door de EU onderhandelde ordercontracten dat de langetermijneffecten en effectiviteit van het vaccin niet bekend zijn en dat er onbekende bijwerkingen kunnen optreden. En dit met een vaccin dat gebruikt zou moeten worden om gezonde mensen te vaccineren (!)!

Op 18 oktober 2023 bevestigde de EMA, in reactie op een verzoek van verschillende Europarlementariërs, dat “de COVID-19-vaccins niet zijn goedgekeurd om overdracht van de ene persoon op de andere te voorkomen” ( bron )

Lees meer
Het grootste medische vaccinatieschandaal is door het, eveneens falende, EMA ( Europese Geneesmiddelenbureau) bevestigd

Regeringen wisten dat de vaccins de verspreiding van het virus niet zouden voorkomen. Zij gaven deze kennis echter niet door aan de burgers en voerden desondanks verplichte vaccinatie in voor sommige bevolkingsgroepen. Daarbij negeerden ze allemaal de Code van Neurenberg en de algemene mensenrechten.

De volledige strafklacht vindt u via deze link:
https://gemeinwohl-lobby.de/wp-content/uploads/2023/12/Voelkerrechtsstrafanzeige.pdf 


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Schandaal: Gelekte leveringsovereenkomst van Pfizer laat zien dat de EU zich er volledig van bewust was dat vaccins onveilig waren


Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
12 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop Agenda 2030
Stop Agenda 2030
4 maanden geleden

Heerlijk bericht, bedankt!! 👊

Qvic
Qvic
4 maanden geleden

Als alle waarheden naar buiten zouden komen, zal iedereen zich rot schrikken. Hoe duivels het allemaal is. Deze look á like mensen zijn demonen. Die alle levende wezens willen doden/vernietigen.

Peter
Peter
4 maanden geleden

Nu maar tegen beter weten in hopen dat er nog eerlijke rechters zitting nemen.

Piet
Piet
4 maanden geleden

Ophangen dat tuig!

Petra
4 maanden geleden

Nu maar hopen dat de rechtbank dit in behandeling wil nemen.

arme zondaar
arme zondaar
4 maanden geleden

Het belang van deze klacht is niet dat er ook maar een waterkansje zou bestaan dat dit strafhof een rechtvaardige uitspraak zou doen en deze misdadigers zou veroordelen. Wie denkt dat rechtbanken onpartijdig zijn, is naïef. Dit is hetzelfde hof dat Poetin veroordeelde.
Het belang van deze klacht is dat zou kunnen blijken hoe partijdig het gerecht alweer is. Maar dat weten de rechters ook; dus als ze kunnen, zullen ze een procedurefout aanvoeren of (ook procedureel) zich onbevoegd verklaren.

Sarcoff
Sarcoff
4 maanden geleden
Antwoord aan  arme zondaar

Dat klopt, maar de druk word wel langzaam opgevoerd, ook op het internationaal strafhof.

Johan P
Johan P
4 maanden geleden

Het spel begint.
Nu eerst maar eens afwachten of de rechters de zaak ontvankelijk verklaren, dan hoe ze de zaak beoordelen.
Dit wordt interessant; als ze de politiek steunen met hun uitspraak zullen er meer en meer burgers zijn die dat zien als het volledige failliet van de rechtspraak, waarmee de deur wordt opengezet naar een afwijzen van alle regels, waardoor ook zeer zeker hun eigen leven op de kop zal komen te staan.

Als de rechters met hun uitspraak de aanklagers steunen dan heeft dat vergaande consequenties voor zowel de landelijke als EU-politiek en haar klasse en voor d epharmaceutische industrie. Het aantal rechtszaken en schadeclaims valt dan niet te overzien, plus dat de weg openstaat voor strafrechtelijke vervolging van zo ongeveer alle kabinetsleden in alle landen van de EU en vrijwel alle EU politici. En misschien een groot deel van het hele ambtenaren-circus.
Ook een dergelijke uitspraak is niet bepaald gezond voor de rechters

Pjotr
Pjotr
4 maanden geleden

Censuur (de RAI vereist tracking toelaten):

Screenshot at 2023-12-03 13-34-45.png
Sarcoff
Sarcoff
4 maanden geleden

Neurenberg tribunaal en doodstraf terug invoeren, laat dat gajes maar eens peentjes zweten.

Hagar
Hagar
4 maanden geleden

Het internationaal strafhof is volledig in handen van de duivelaanbidders, want het is een instrument van hun ambities om te regeren over de wereld.

Je mag daar dus klachten neerleggen zoveel je maar wil, als het tegen hun eigen marionetten en tegen hun eigen plannen is, gaat het natuurlijk nooit iets uithalen.

Maarja, iets doen is beter dan niets doen, zullen we maar denken.

peter klein
peter klein
4 maanden geleden

waar vind ik die aanklacht?