ZIEK: 8 van de 9 migrantenverkrachters zullen gevangenisstraf vermijden na groepsverkrachting van een 15-jarig Duits meisje

3

De enige die tot gevangenisstraf is veroordeeld tijdens zijn proces zei in reactie op de beschuldigingen van verkrachting: “Welke man wil dat niet?”

Acht groepsverkrachters zijn vrijgelaten om door de straten van Duitsland te lopen, ondanks dat ze veroordeeld zijn voor een gruwelijke en gewelddadige verkrachting van een 15-jarig meisje, schrijft J Cody. De zaak lokt verontwaardiging uit in een land dat bekend staat om zijn lakse beleid ten aanzien van migrantenverkrachters. De regionale jeugdrechtbank van Hamburg sprak dinsdag schuldigverklaring uit; Slechts één veroordeelde verkrachter, een Iraanse migrant, werd echter veroordeeld tot twee jaar en negen maanden jeugddetentie, ondanks dat bij alle negen mannen DNA-bewijsmateriaal over het slachtoffer was gevonden.

De zaak dateert uit 2020, toen de menigte een dronken studente in het stadspark van Hamburg beroofde, haar herhaaldelijk verkrachtte en vervolgens het hele incident filmde.

Alle beklaagden, die tussen de 19 en 23 jaar oud zijn, hebben voorwaardelijke straffen gekregen, behalve de ene Iraniër, wat betekent dat geen van de anderen enige gevangenisstraf zal uitzitten. Uit mediaberichten blijkt dat de verkrachters een migratieachtergrond hadden, waarbij de veroordeelde verkrachters afkomstig waren uit Egypte, Koeweit, Iran, Armenië en Afghanistan.

Lees meer
De Duitse politie heeft elf maanden lang een foto van de vermeende zwarte verkrachter achtergehouden, en hij is nog steeds op vrije voeten

De rechtbank bepaalde dat het 15-jarige slachtoffer, dat zwaar dronken was, in september 2020 een bosje in het park in werd gesleept. Vier van de veroordeelde mannen verkrachtten haar, en stalen vervolgens haar mobiele telefoon en portemonnee. Vervolgens hebben twee anderen de vrouw seksueel misbruikt. Daar bleef het echter niet bij; drie anderen trokken vervolgens naar binnen om het jonge meisje seksueel te misbruiken.

Bij alle mannen op het slachtoffer zijn sporen van sperma aangetroffen.

De lichte voorwaardelijke straffen werden uitgesproken ondanks dat geen van de mannen tijdens het proces enig berouw toonde, aldus de krant Bild

Advertisement
, die tijdens de procedure aanwezig was. Van één dader werd gezegd dat hij tijdens het proces bijna in slaap viel.

De advocaten van de migranten voerden aan dat de mannen met hoge testosteronniveaus opereerden als excuus voor de groepsverkrachting.

De Iraniër die naar de jeugdgevangenis werd gestuurd, reageerde tijdens het proces: “Welke man wil dat nou niet?”

Anne Meier-Goering

Rechter Anne Meier-Goering antwoordde daarop dat “we het recht hebben ervoor te zorgen dat jonge mannen die onder testosteron zitten, zich ook aan de wet houden.”

Het proces begon in mei 2022, duurde 68 dagen en er waren 96 getuigen bij betrokken, waarbij een dergelijk grootschalig proces op zichzelf al kostbaar bleek. Ook deskundigen werden door de rechtbank ingeschakeld om te getuigen. Getuigen beschreven een video die tijdens de verkrachting was gemaakt, maar de video’s werden later verwijderd, waardoor de autoriteiten ze nooit hebben kunnen bekijken.

Meier-Goering heeft dinsdag haar schuldigverklaring en veroordelingen uitgesproken.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.


Afghaan verkracht 16-jarig meisje – Rechter bestempelt hem als voorbeeld van integratie en laat hem vrij

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Andre
Andre
4 maanden geleden

Goed man Duitse autoriteiten. Delict vindt plaats in 2020 en dan al in 2022 een keertje de zaak behandelen in maarliefst 68 dagen met als resultaat………Bewijs foetsie, en iedereen vrij gesproken. Ik vraag me af of het wel zin heeft om in Duitsland vervroegde verkiezingen te houden wat ze ook nog de motor van Europa durven te noemen.

John
John
4 maanden geleden

Ik denk dat de Duitse autoriteiten zelf die video hebben verwijderd.
Ze willen die verkrachters helemaal niet veroordelen.

Hagar
Hagar
4 maanden geleden

Stel je voor dat het ging om 9 Duitsers die een 15-jarig allochtoontje hadden verkracht.

De hele zaak zou jarenlang in de pers worden uitgesmeerd, met hysterische eisen van doodstraf en eisen van castratie van de hele Duitse mannelijke bevolking.

Politici zouden elkaar verdringen om duizenden nieuwe wetten in te voeren, die zouden zorgen dat geen enkele Duitser nog ooit één seconde bewegingsvrijheid zou hebben.

De internationale pers zou overal ter wereld jarenlang schrijven hoe afschuwelijk Duitsers wel niet zijn…

Maarja, de nationaliteiten liggen omgekeerd, dus wordt de zaak maar stilletjes afgehandeld, en slechts ééntje krijgt een beetje straf..

Met pijn in het hart stuurde de links progressieve rechterin ééntje naar de gevangenis, waar hij gelukkig wel snel uit zal worden vrijgelaten.