Provincie heeft geen goed woord over voor PVV-vragen over moskeebezoek Roosendaal (bndestem.nl)


Onbehoorlijk, ongepast en bovendien in strijd met de Grondwet. Het provinciebestuur van Brabant heeft geen goed woord over voor de vragen die de PVV-fractie in Provinciale Staten begin september heeft gesteld over het bezoek dat een groep kinderen tijdens een sportweek heeft gebracht aan een moskee in Roosendaal ...

door Hadito in Binnenland  ·  113 Reacties

  • 0
  • 943x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@70
"objectief bekeken is iemand die zelf nadenkt en uitgaat van feiten en wetenschappelijke bewijzen "slimmer" dan iemand die al zijn informatie haalt uit 1 oud boekje."

Op zich een juiste stelling.
Ware het niet dat die feiten (ik neem aan dat het over schepping vs evolutietheorie en big bang theorie hebt) in werkelijkheid helemaal geen feiten zijn, maar wetenschappelijke theorieën die (en dat zal wel tegen het zere been zijn van velen) gebaseerd en gestoeld zijn op niet bewezen aannames.

Hoe slim ben je feitelijk als je gelooft dat planten feitelijk dezelfde "voorouders" zouden hebben als mensen? Al het leven op aarde komt volgens de evolutietheorie immers vanuit 1 allereerste levend organisme......

Hoe slim ben je al je gelooft dat er vanuit het absoluut niets, plotseling iets was dat een grote ontploffing heeft veroorzaakt (in het niets notabene) en dat die ontploffing allerlei moleculen, stoffen en weet ik wat al meer heeft gecreëerd waaruit het hele universum en alles wat zich daarin bevind is ontstaan.

Dat komt bij mij niet veel slimmer over dan te geloven dat er een God is die alles heeft geschapen.
Voor beide vormen van geloof (religie en wetenschap) is geen enkel feitelijk bewijs, hoewel vele "wetenschappers" blijven beweren dat BB en ET bewezen zijn.

Er is geen experiment mogelijk, waarbij "uit het niets" een "iets" ontstaat, simpelweg omdat er geen mogelijkheid bestaat om een "niets" situatie te creëren, dus de BB valt nooit te bewijzen;
hooguit theoretisch aannemelijk te maken.

Er bestaat geen enkel experiment, ondanks het feit dat de wetenschap al eeuwen uitgaat van de evolutietheorie, waarbij van een aantal losse elementen een levend organisme is ontstaan.
Altijd en bij ieder experiment bevat de basis al levende elementen/cellen.
Op geen enkele manier is dus te bewijzen dat het leven zou zijn ontstaan door de toevallige samensmelting van bepaalde elementen onder bepaalde omstandigheden.

Er is geen enkel experiment waaruit valt te voorspellen dat na het kruisen van levende organismen/cellen twee volledig verschillende nieuwe levensvormen (plant en dier) zou kunnen ontstaan, laat staan dat men zou kunnen voorspellen welke twee "levensvormen" daaruit zouden ontstaan.
Ook de evolutietheorie is dus op geen enkele manier te bewijzen.

En kom niet aan met DNA bewijzen, want dat zijn hooguit aanwijzingen .

Wetenschappelijk bewijs moet falsifieerbaar zijn, toch?
Je moet toch kunnen voorspellen welk resultaat een experiment heeft?
In beide gevallen is dat onmogelijk.

2
101 Johnny

@66 "Bekijk het maar lekker. Waarom zou ik?"

Groot gelijk. Je mocht eens geconfronteerd worden met aardige, vriendelijke en vredelievende moslims. Daar moet je toch niet aan denken! Brrrrr!

2
102 Kleikloet

@98
Niet alleen Wilders vindt dat de westerse cultuur superieur is aan de islamitische cultuur, Schippers van de VVD vindt dat ook.

En jij ook.

Je geeft zelf aan dat het IQ van moslims toeneemt als deze in de westerse cultuur wonen.

Het is ook de moslimcultuur die er voor zorgt dat het midden oosten de middeleeuwen nog niet uit zijn.

Alleen Israel is een ontwikkeld lichtpuntje, omringd door arme moslimlanden.

Snap je dan niet dat moslims er zelf voor kiezen om achter te blijven? Bijvoorbeeld omdat ze de helft van het denkvermogen - de vrouw - geen kans geven? En dat ze daardoor arm zijn en blijven?

Als dat geen achtergebleven cultuur is, weet ik het ook niet meer.

0
103 Sterke

Blijkbaar ben je zelf niet zo al te snugger, want je trekt wel een hele simpel conclusie die kant noch wal raakt.
Ik zeg namelijk nergens dat het IQ van moslims toeneemt als ze in onze cultuur wonen, maar dat je het IQ van mensen pas objectief kunt vergelijken als ze onder dezelfde omstandigheden opgroeien en dus dezelfde mogelijkheden hebben gehad.

Verder is het voornamelijk de westerse geopolitiek die er voor zorgt dat ze in het M.O. niet de kans krijgen om iets op te bouwen.
Irak was een welvarend land voordat "het westen" ingreep met een boycot omdat "het westen" Sadam niet genoeg naar de pijpen van de westerse mogendheden danste.
Hetzelfde geldt voor Libanon en Syrië.

Je noemt Israël ontwikkeld, maar de enige reden dat Israël de kans krijgt om zich te ontwikkelen, is dat "het westen" Israël aan alle kanten de hand boven het hoofd houd en haar niet, zoals de omringende landen onder de voetloopt.

Je beweert dat moslims er zelf voor kiezen om "achter" te blijven, maar ziet blijkbaar niet hoe voortvarend de meeste Arabische landen zich ontwikkelen als het westen zich er niet mee bemoeit.
Kijk naar een land als Jordanië, waar het koningshuis/"het bewind" zich wél voegt naar de eisen van "het westen", en waar de welvaart te vergelijken is met de onze.
Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld VAE en Qatar.

Ik zie ook dat je vol zit met vooroordelen;
ook al geen teken van intelligentie.
In landen met overwegend islamitische bevolking als Indonesië, Jordanië en dergelijke krijgen vrouwen net zoveel kansen als mannen en die kansen benutten ze ook.
De armoede aldaar is veel eerder te wijten aan het feit dat westerse regeringen en multinationals de lokale bestuurders met veel geld omkopen om zodoende aldaar tegen lage prijzen grondstoffen op te halen en goedkoop te kunnen produceren.
Hetzelfde fenomeen zie je in Oost-Europese- en Zuid-Amerikaanse landen waar islam niet of nauwelijks een rol speelt.

Misschien moet je je eens afvragen hoe ontwikkeld je cultuur is, als ze haar eigen welvaart alleen kan handhaven door in andere regio's constant oorlogen en conflicten te veroorzaken........

1
104 Johnny

@96
moet die pvver zich toch eens in het joodse geloof verdiepen, ook daar hebben de vrouwen een aparte plaats in de Synagoge.

Lees het bericht nou nog een keer?
Meneertje Alexander van Hattem heeft het over de ingang van een Moskee, zover ik weet mogen Joodse mannen en vrouwen door dezelfde ingang/deur van een Synagoge.
Dat de dames apart moeten zitten is een andere discussie.
Maar wat deze pvv-er zegt, klopt wel een beetje, het is een vorm van discriminatie.
Want als je onderscheid maakt welke deur je mag gebruiken om binnen te komen in een Moskee, dan schuur je tegen artikel 1 van het wetboek aan.

1
105 Benzardi

@104 . Geopolitiek? Man, dat is zo retro. Voor de kusten van Argentinië, van Suriname, van Mexico ligt meer olie dan in Irak.

Dat kinderen een moskee bezoeken vind ik wel oké. Maar vreemd vind ik dat die man die kleuters een boek meegeeft (wat voor een boek) dat ze pas mogen lezen als ze hun ouders daarom hebben gevraagd. Waarmee die ouders dus geacht worden een moskeeboekje op inhoud te kunnen beoordelen.

Op bezoek is best, bekeerd worden is slecht.

0
106 Sandor

@104 . Welvarend voor de Soennieten, die anderhalve groep die de sjiieten onderdrukte, in de Abou Grajeb doodmartelden en van ieder voordeel van die welvaart uitsloten.

Rutte zegt tegen de Russen dat ze moeten stoppen met het zwartmaken van de JIT-uitkomsten, jij moet eens ophouden van Irak een soort van Saddams eigen Hof van Eden te maken.

0
107 Sandor

@101 . Even doorlezend: jij bent gek of een tot de islam (welke) bekeerde zoeker.

1
108 Sandor

@101 . Het zou handig zijn als je wat duidelijker en korter schreef. En aangaf wat van jou is en wat van iemand waar je op reageert.

0
109 Sandor

@101 religieus gezeur over bewezen evolutie.. Ga eens kijken bij naturalis

0
110 Voxpopuli

@110 Held, jij hebt het echt gelezen?

0
111 Dzzz

Wat aardig: Perzen hebben ook een Zwarte Piet, maar ja, dat is een jongen die van de islam is. Is het van de Islam, dan betreft het iets van grote Faam.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/21993217/__VN_beschermt__Perzische_Piet___.html

0
112 Sandor

@112 Dan is het multi culti, onze piet is raci sistie.

0
113 Dzzz

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Ik weet de oplossing van de problemen wel waar Nederland voor staat. Maar dat mag je niet zeggen. 🤐 Ik doe het toch maar. Iemand moet het doe...

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

Zie Hier
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@57 Valt wel op dat je door zo ongeveer iedereen uitgekotst word!!!Veel sucses met het zwelgen in je zelf meelij en het kankeren op iedereen...

1 minuut geleden geplaatst door Zie Hier

LoydMorris
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@22 Tuurlijk. . . . zo kun je alles wel bagataliseren. Wij hebben, doordat onze Overheid, regering, politici niet het lef hebben om op te ...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

wildersfan
Provincie Utrecht grijpt terug naar gas vanwege overvol stroomnet

Als men dit soort dingen leest. Dan kan men toch maar 1 ding denken. En dat is dat alleen een sterke man als Geert de problemen waar Nederland m...

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Strongoli
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@20Uw laatste opmerking slaat nergens op....

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Reconquista
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@20Je draait de rollen weer eens om. Het is juist de islam die alle vrijheden wil afschaffen en dat ook doet waar zij het voor het zeggen hebb...

9 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Reconquista
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@19"'Pff, hoezo mag je niet wonen in een gemeente die asielzoekers weigert?"'Omdat die gemeentes worden verboden. Dwangwet, weet je nog!?...

10 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Hendrianus
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@21Dat is een beperking in het belang van de openbare orde, dat klopt. Het is echter geen vrijheid die opgeheven is. Overigens is dit meer om ...

10 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

ThWil
“Kaboel in Parijs”: rellen van Afghanen veroorzaken veel verontwaardiging in Frankrijk

@85 Je krijgt die andere protesten, rellen, demonstraties er gewoon allemaal bij. Neem al die rellen maar die uitbreken als een allochtoon door ...

11 minuten geleden geplaatst door ThWil

LoydMorris
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Zijn dit dezelfde Palestijnen die op 7 oktober 2023 stonden te juichen toen hun vrienden verkrachtend, folterend en moordend tekeer gingen?...

12 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Sheena Ryder AnalMang HentTeen Gay SexYasmeen Ghauri NowIndian Suhagrat MovieKajal Telugu Sex VideosPornstars From The 90sHentai Furry PornBestshemale PornSpankpornPornhub Premium LoginPornografia AnimaçãoPorn AnimstionHttp XxxXxx Sex Mia KhalifaHindi Poron VideoBinky BaezBig Tits Hot TeensSunny Leone MoviesImacribaby LeakNew Local Bf VideoJasmine St. ClaireEbony Lesbians Ride FaceAnal TotureAida Cortes DesnudaPorn Gay Full MovieAmelia LiPornhub PussyPorn Aj ApplegateKaty Mixon PornUndercover SlutsBallbustingcumLovely DeepthroatFemale ScissoringHypnosis FettishShyla Styez PornSnap Chat NudrsMovie With Porn SceneValkyrae AssNinel Conde NudeHeather Paige CohnWifevidsSkip The Games Rochester NyApolonia LapieWhisperingfornothingAngela White HdKazumi Blacked18teeniesAdultworkkAnime Girl NudeAunty Nude Video CallXxx Video NokraniAndra Aunty Sex VideosSexy Legs PornManhwa HentaiLeaked Celeberty PornCerita Seksual DewasaPornografia CoreanosOlivia Wilde FeetKinsley KaneXxnx Video DesiLizzyladyboy1bkkSidneysummersBlack Fuck ComGroup FingeringVideos Por De FamosasJessicamarie PornLtina AnalNude PrettyIndian Anty Xxx VideoCollege BlowjobConsent Non Consent PornTamil Naked AuntyBoysfuckboysNude Wives At The BeachErinashfordسكس البورنوCroc AlternativesFatal MidelPorn DownloaYouraubsome NudeSexocolombiaHorny TwenPranjal Dahiya XnxxIndian Sexy Video Free DownloadViolet Myers Blow JobSunny Leone Hd NudeBimbo XxxComics Por.Cocomelon PornNude Pics Beautiful WomenBangla Bf Full HdActress BlowjobDesi Bengali Xx VideoSex With Sons GirlfriendFilms X TransexuelBig Sexy WomenTarzan Sex MovieX VoideoEscort XxxNickocado PornHentai MilkingDownblouse No BraPhoto AcompnhantesAlexis FoxMoti Gand Wali LadkiMegan Mccarthy LeakedBhabhi Ki Jawani18 Teen PornsAlexa Bliss AssSexey Video HdDesi Sex BhojpuriKendra KoutreDesi Gf StripDesi Gangbang PornFreesex Cam LiveJacquie Est MichelTiatanakaNarutopixxx.comOnlydudesXxxcaughtMia Xxx VideosPorn Star XxxxBeautiful Women XnxxLawyer PornHoli Hot Sex Video.xhamsterPorm Games MobileAnime Gril NudeAlexandra DinuSuccubus Mom HentaiPronwapSexmasajHottest Women MasturbatingJasmine Jae NudeAlina Lopez BlowjobsNude Massage JapaneseKim Kardashian Porn Leaked男同性恋avDirty ShipSuck My DickyMilf With Tan LinesFitcougarcbThickassdaphnwPure Taboo Sex VideoAntysexcomMercia FrancisDogsex PornBoobs Sucking MoviesMarathi Aunty Zavazavi