Entertainment

René van der Gijp: ‘Als ik dit geweten had, dan had ik er niet op gestemd’

René van der Gijp

René van der Gijp baalt van zijn stem op de VVD. Dat laat meneer vrijdagavond weten bij Vandaag Inside. Ook Hélène Hendriks baalt op haar stem op de partij van lijsttrekker Dilan Yesilgöz, omdat de VVD niet in een volgend kabinet zal zitten.

René van der Gijp: ‘Als ik dit geweten had, dan had ik er niet op gestemd’

“Als ik dit allemaal geweten had, dan had ik er niet op gestemd”, zegt René van der Gijp. “Ik had dan niet gestemd. Ik vind dat je een verantwoordelijkheid hebt als VVD zijnde. Johan Derksen zei het ook al: je bent volksvertegenwoordiger en we hebben dingen op te lossen. Dan moet je over je schaduw heen stappen en gewoon weer meewerken. Dat ben je gewoon verplicht. Het wordt nu een soort FC Dilan en daar heb ik niks mee.”

Hélène Hendriks sluit zich aan bij de woorden van René van der Gijp. “Nu is het gewoon een verloren stem. Wat ik apart vind aan het hele verhaal: als je heel veel kiezers verliest, dan moet je zorgen dat je de kiezers weer terugkrijgt en dat doe je in mijn ogen niet om achterover te zitten en te gaan kijken naar een ongeluk”, zegt ze. “Dát is wat Dilan denkt dat er gaat gebeuren.”

Johan Derksen is teleurgesteld in de VVD

Uiteraard had Johan Derksen ook wat te melden. “Ik ben heel erg teleurgesteld en heel boos op de VVD. Deze partij heeft er een t*ringzooitje van gemaakt in Nederland. Dan noem ik uiteraard Groningen en die toeslagen, maar ook de immigratie.”

“Rutte heeft altijd gezegd: ‘Ik wil de tijd hebben om dat op te lossen’, en nu komen ze met twee partijen met rookies die helemaal geen ervaring hebben en nu zien ze de bui hangen, want als de VVD weer aanschuift zijn ze bang dat ze doorzakken”, vervolgt de Snor. “Ik vind: als je er in al die jaren zo’n puinhoop van gemaakt hebt, dan ben je moreel verplicht om nu mee te doen om de boel op te lossen. Dit is weer een strategische zet. Daar heeft ze over nagedacht. Die Dilan is een sprekende pop van de mannetjesmakers achter de schermen.”

13 reacties

Arie

Op de vvd!? Welke debiel stemd daar nou nog op?? Damn! Rutte met zijn partij hebben dit hele land gesloopt.

Choco Prince

Gijp is zwakbegaafd en zwaar aan de medicatie

Floris wyers

Ik ben van mening dat ik geen mening mag hebben

Scooby Doo

*** ****** ***** ** ***** ***** *** ********* ** !

Scooby Doo

**** ***** **** **** **** als je hele normale tekst schrijft, wordt je op deze site afgeschoten.

Scooby Doo

Sta weer eens in de wacht.

Scooby Doo

En nog eens in de wacht

Akwasi

Dit krijg je ervan als de politiek voor 99% uit witte mannen bestaat. Het is de hoogste tijd voor meer Ghanezen zoals ikzelf in de politiek.

Carlo

als ik wist dat hamsters moeite hebben met achteruit lopen had ik hem er nooit in gestopt . Achteraf is mooi wonen

Floris Wyers

Verdeurie alleen maar die politiek, ben allang blij dat mijn amice Thierry meer stemmen had dan VNL

Jan-pieter

VVD stemmers zijn ratten

Natnek

Denken dat problemen die veroorzaakt zijn door de overheid, opgelost gaan worden door de overheid, is waanzin.

Floris Wyers Official

Als ik geweten had dat mijn bekleding naar de vernieling zou gaan door mijn verslapte bruyne anjer was ik niet naar het frikandellenbos gegaan.