Mensen hebben er genoeg van – Het eerste Duitse dorp trapt ‘vluchtelingen’ eruit

4

In de gemeente Gachenbach is de sfeer van ‘Vluchtelingen Welkom’ compleet veranderd: na incidenten met de zogenaamde vluchtelingen zijn de contracten voor de twee asielaccommodaties beëindigd en zullen de gebouwen worden gesloopt, meldt Report24

Het Opper-Beierse dorp Gachenbach in de wijk Neuburg-Schrobenhausen met 2.300 inwoners zal in de toekomst geen “vluchtelingen” meer accepteren. Burgemeester Alfred Lengler (CSU) legde uit dat de contracten voor de twee gebouwen die dienen als asielaccommodatie zijn opgezegd: het ene door de gemeente, het andere door private partijen. De contracten voor vluchtelingenhuisvesting lopen af ​​op 31 december 2023 en 31 maart 2024. Vervolgens zullen de gebouwen worden gesloopt. De reden hiervoor zijn incidenten gerelateerd aan migranten. Concreet gaat het over seksuele intimidatie, inbraken en diefstallen; de angst viert hoogtij in het dorp.

De problemen begonnen toen zwarte Afrikanen in Gachenbach werden gehuisvest. Twee van de Afrikanen hebben eind december vorig jaar twee oudere vrouwen seksueel lastiggevallen en mishandeld tijdens de herdenkingsdienst voor de brandweercommandant van de gemeenschap. De aanvallers volgden hun slachtoffers zelfs naar kerkdiensten en verstoorden de mis.

Na de aanval daalde de steun voor immigranten dramatisch. Ook waren er inbraken en diefstallen. Ook de asielaccommodaties werden regelmatig party-hotspots. Uiteindelijk werden de Afrikanen overgebracht naar andere onderkomens in de omgeving. Tegenwoordig wonen er 60 immigranten met nieuwe Oekraïense paspoorten in het dorp. Eigenlijk zijn het volgens burgemeester Lengler geen Oekraïners, maar Sinti en Roma; ze spreken geen Oekraïens, maar Roemeens. Hij vermoedt dat zij de paspoorten illegaal in Oekraïne hebben gekocht, omdat zij als Oekraïners direct geld ontvangen zonder asiel aan te vragen. De situatie blijft gespannen en de dorpelingen durven in het donker niet meer de deur uit te gaan. Daarom heeft Lengler nu een streep in het zand getrokken.

Advertisement

Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen

Meld je aan om onze gratis dagelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws direct in je mailbox te ontvangen:

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.


Dramatische overwinning tegen vluchtelingenpand – Honderden Duitsers barsten uit in gejuich en applaus

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jos
Jos
5 maanden geleden

Gewone mensen wel ja, de politiek ziet dat echt anders. Gewone mensen zijn natuurlijk fascisten tenzij ze zich laten bestelen en mishandelen of erger. En het dan vreemd vinden dat rechts overal winst boekt.
Nou ja rechts ik bedoel gewoon politici die wel luisteren.

Peter
Peter
5 maanden geleden
Antwoord aan  Jos

Politici die wel luisteren? Bestaan die dan?

Peter
Peter
5 maanden geleden

Dit is natuurlijk verplaatsing van het probleem. Op gemeentelijk niveau is er misschien nog wel burgemeester te vinden, die er is voor de burgers en niet voor de asielzoekers maar op provinciaal en landelijk niveau is iedereen vervangen door leden van ‘de club’, die oorlog voert tegen de eigen bevolking, onder het innen van de grote sommen belastinggeld van de eigen bevolking. Daarom zijn het ook ‘de Apocalyptische ruiters’ – stammend uit de Middeleeuwen en zelfs de Romeinse tijd, waarin gemilitariseerd bestuur het volk knechtte met de opbrengsten van het volk. Absolute macht corrumpeert absoluut en daar zijn we inmiddels wel zo ongeveer – alles onder het mom van democratie natuurlijk. Wat is mooier dan absolute macht? Antwoord: Occulte absolute macht. En niemand die de Bijbel nog serieus neemt. Dus daar gaat ook geen gevaar meer van uit.

Johannes
5 maanden geleden

We moeten nu pushen voor absolute en volledige deportatie van alle mulatto’s en buitenlanders. Net als de linksche rakkers pushen, het momentum is er— zoek nieuwe extremen om onze blonde kinderen te beschermen tegen volledige genocide.