Pushfoto Eus | Özcan Akyol - Eus - voor zijn column in de Stentor. Foto Joost Hoving. Push
Volledig scherm
PREMIUM
Pushfoto Eus | Özcan Akyol - Eus - voor zijn column in de Stentor. Foto Joost Hoving. Push © Joost Hoving

Yesilgöz en haar team hebben meer ambitie dan realiteitszin, dat bewijzen de uitslagen

ColumnÖzcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

84 reacties

  • J.C. Kattestaart

    5 maanden geleden
    Dilan moet Rutte steunen en de achterban laten varen. Gewoon de PVV is een gevaar voor de EU en daar wil Rutte graag zijn laatste dagen als Europarlementariër slijten.
  • Jan Borst

    5 maanden geleden
    moeten af van die Haagse bureaucratie VVD heeft nu heel goed verloren geef mevr functie elders en ga regeren de tijd voor spelletjes spelen is voor bij pak de koe bij de horens ga wat doen anders ook functie elders gaan zoeken
  • Allard Ostermeier

    5 maanden geleden
    @michel rechts de schuld geeft aan alles? Niet zo aan het opletten zeker wie de schuld aan iets of iemand anders geeft betreft de verkiezingsuitslagen zeker? Ironie noemt men dat.
  • Kris Bever

    5 maanden geleden
    De VVD maakt wederom dezelfde fout door niet naar hun achterban en kiezers te luisteren Mochten de onderhandelingen op niets uitlopen en er zouden nieuwe verkiezingen komen dan zal de PVV alleen maar groter worden ten koste van de VVD De kiezers zijn die Haagse spelletjes zat
  • marian Vroede

    5 maanden geleden
    @Michiel van Elburg Helemaal mee eens! Jarenlang is er gezegd dat de VVD te links zou zijn door VVD'rs. Maar nu opeens vinden VVD's hun partij rechts genoeg voor een coalitie met Wilders. Het is zo: de VVD stemmers hadden nimmer verwacht dat de PVV zo groot werd. Immers, dan hadden ze wel op PVV gestemd. Maar Yesilgoz heeft duidelijk gezegd 1 dag voor het stemmen dat ze niét met PVV in coalitie zou gaan. En dan nu proberen onder druk? Het zal toch niet werken!
  1. Gebruikers van Marktplaats maken zich zorgen: kijkt de Belastingdienst nou wel of niet mee?
    PREMIUM
    8 vragen
    18

    Gebruikers van Markt­plaats maken zich zorgen: kijkt de Belasting­dienst nou wel of niet mee?

    Platformen als Vinted, Marktplaats en AirBnB zijn door Europese regelgeving verplicht om jouw verkoopgegevens over 2023 door te geven aan de Belastingdienst. Dat heeft veel vragen opgeroepen bij onder meer Marktplaats-gebruikers. Ook kwam staatssecretaris Van Rij met een Kamerbrief. Want: om welke gegevens gaat het nou precies, wat betekent dat voor je belastingaangifte en moet je nu belasting betalen als je overbodige spulletjes op de site doorverkoopt?