Wat wij mogen verwachten

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Allereerst: Nederland, GEFELICITEERD! Eindelijk is het gezonde verstand weer terug van weggeweest. Het ‘nieuwe’(debiele) normaal wordt hopelijk weer vervangen door het oude normaal. Het is natuurlijk afwachten hoe het links politieke fascisme dit weer gaat uitspelen met ‘niet met- of onder Wilders willen werken’, maar dan maar met een minderheidskabinet! Dat maakt niets uit. Het volk heeft een duidelijke stem laten horen! Klaar met die massa-immigratie! Klaar met de steeds meer benauwender wordende (onder andere door de digitale ID) EU als zogenaamde superstaat. Klaar met de WHO als overrulende heerschappij bij een geplande ‘pandemie’. Weg met agenda 2030 en de stikstof- en CO2-leugens en derhalve een stop op de openlijke jacht op onze boeren!!! Weg met de WOKE-agenda! Antifa en Instinction Rebellion aanmerken als respectievelijk terroristische en de samenleving en economie destabiliserende organisaties.

En vooral: Klaar met de ‘adviserende’ bemoeizucht van psychopaat Klaus Schwab! Per direct ontbinden al die peperdure, maar vooral dicterende en dwingende contracten met de EU, NAVO, WEF en de WHO en de grenzen dicht! Laat Nederland dat kleine Gallische dorpje in Europa zijn! Het voorbeeldland! Vooroplopend in de strijd tegen het wereldwijd georganiseerde nieuwe fascisme (The New World Order), zoals het globalisme zichzelf noemt.

Wat wij nog meer verwachten:

Een normale, betaalbare gezondheidszorg met slechts één zorgaanbieder: namelijk de staat! Een gezondheidszorg waar NIET iedereen niveau 4 hoeft te hebben, maar ondersteunende en verzorgende (lasten verlichtende!) banen gewoon weer (betaald!) welkom zijn. Een normaal openbaar vervoer met normale prijzen en maar één aanbieder: namelijk de staat! NUL procent belasting op gezonde voeding. Belastingverlaging op de véél schonere benzine en diesel en terug naar 130 km per uur. Hogere belasting op- en ongevallen-uitkeringen bij ongelukken (waaronder spontaan uitbranden) van/met elektrische auto’s. De levensgevaarlijke(!) elektrische auto’s en busjes weren uit de binnensteden en parkeergarages. Wij willen GÉÉN Fremantle Highway meemaken op land!

Het ontmantelen van de staatsterreur: de NCTV, het RIEC en het LIEC en de bezem door de AIVD en MIVD! Een stop op de financiering en materialisering van oorlogen! Een onderzoek naar de oversterfte in verband met de misdadige mRNA-‘vaccinaties’ en de terechtstelling van iedereen die daarvan heeft weggekeken, leugens over heeft verspreid en aan mee heeft gewerkt. Gaat u eens serieus praten met Baudet, Jeroen Pols en Willem Engel en zie ook het persbericht vanuit het Europees parlement (in samenwerking met Engel): en gaat u eens praten met Marcel Crok (Clintel). STOP die stikstof- en CO2- leugens en bangmakerij! STOP de angst-, indoctrinatie- en seksualisering programma’s van onze kinderen en kleinkinderen op scholen! Laat kinderen weer gewoon kind zijn!

Dat gezegd hebbende: de bezem MOET door het NIET onafhankelijke en derhalve corrupte D66/GL-‘rechts´systeem! Diezelfde bezem moet ook door het (D66-gedicteerde) staatsbestel. De bezem MOET door de NOS, de NPO, RTL en SBS en er moet een verbod komen op desinformatieve en leugenachtige programma’s als POINTER en zogenaamde factcheckers. Het is namelijk te gek voor woorden dat een heel land gegijzeld wordt door slechts een paar leugenachtige, iedereen volledig ONTERECHT bang makende pro-NWO/EU/klimaat-dwaze partijen met hun leugenachtige modellen en propaganda kanalen/programma’s.

En alstublieft: maak de linkse jeugd erop attent dat elke stem op GL-PvdA, D66, Volt en BIJ1 een stem is op: géén eigen ontwikkeling, géén eigen woning in de toekomst en derhalve géén eigen gezinsleven, maar levenslang BLIJVEN betalen voor de luxe en uitkeringen van gelukszoekers en asielzoekers die hier niets bijdragen (anders hadden zij wel werk gehad, want er is werk genoeg).

Wat u met de onophoudelijke stroom aan asielzoekers en de bouw van (mega) moskeeën moet doen, weet u zelf wel… Maar zet eerst de burgemeesters die hieraan meewerken en meegewerkt hebben in pek en veren! Zònder wachtgeld uiteraard! Een boete of gevangenisstraf zou namelijk meer op zijn plaats zijn!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Wat wij mogen verwachten

  1. Henk der Niederländer zegt:

    Natuurlijk een prachtresultaat wat de PVV weg gezet heeft.
    Maar of er een regeringscoalitie gevormd kan worden is vraag twee, want de kartelpartijen zullen alles in het werk stellen om een coalitie met de PVV te dwarsbomen.
    Dan zou de volgende optie een minderheidskabinet kunnen zijn met het gevolg dat hetzelfde kartel dus normaal regeren onmogelijk zal kunnen maken.
    Geloof me maar dat Geert er nog lang niet is.

    Geliked door 5 people

  2. Peter Rissing zegt:

    Heel goed die opsomming, maar ik heb er nog een paar:
    –Referendum herinstalleren.
    –Alle top ambtenaren de laan uit (die hele socialistische bovenlaag (een paar uitzonderingen daar gelaten)),
    –Gekozen burgemeesters (weg met die PvdA clique).
    –Toetsing van het kwaliteit van de rechters en ontslagrecht (weg met die D66 clique).
    –Herinstellen van de doodstraf.
    –Nexit.
    –Standbeeld voor Viktor Orbán.
    –“From the river to the sea” als antisemitisme strafbaar stellen.
    –Millieu-onzin door de toilet spoelen.
    –Caribische eilanden volledig deel van Nederland of volledig op eigen voeten.
    En zo kan ik nog wel even doorgaan.
    Geert, je hebt een hoop te doen, sterkte.

    Geliked door 3 people

  3. BosscheBol zegt:

    Meneer Schilders. Ik bewonder uw optimisme maar ik deel het niet. Sinds gisteren een paar van die volgevreten linkse rotkoppen op de TV gezien die met een ernstige frons verkondigen dat de Nederlandse burger een proteststem heeft afgegeven. Daartoe aangezet door de boze Wilders. Nog even en ze voegen eraan toe dat ze zich niets van de stem van een stel opstandige pubers gaan aantrekken die ook nog door het “fake news” van Wilders is veroorzaakt.

    En het programma van Wilders is ook niet goed want “hij sluit mensen uit”. Zeggen de buitensluiters van de PVV, de vissers, de boeren en de mensen die graag een sociale woning willen huren.

    Ik reken er op dat links tot het uiterste zal gaan om Wilders buiten te sluiten. Als ze elke samenwerking weigeren (behalve als hij zijn programma verscheurt) dan is het klaar. Dan gaan ze “gewoon” weer verder. Onder MP jusselgus of de bolle frans. Ze zullen iets mompelen over “beter naar het volk luisteren” maar “toch ook intolerantie bestrijden” en “democratie en rechtstaat beschermen” en op het einde van die volgende 4 jaar zijn er 5 miljoen mohammedanen en dubbel zoveel windmolens en lopen de autochtone Nederlanders uit de vuilnisbakken te eten.

    Links + mohammedaans = 2 handen op 1 buik en allebei zwaar geestesziek.

    Geliked door 2 people

    • bobzelf zegt:

      IK BEN HEEL TROTS OP U VANDAAG

      WAT EEN HEERLIJKE KIJK OP DE WERELD …

      DAN DOEN WE 1 JAAR LATER MET GEERT OP 55 ZETELS

      NOG EEN KEER DEZE TRUC .

      MAAR DAN ALS STAATSGREEP

      IK BEN ONDERTUSSENWEL KLAAR MET DE TOTALE VERNIETIGING

      VAN MIJN EENS MOOISTE KLEINE LANDJE TER WERELD ..

      DIE RARE REACTIES VAN LINKS ???????????????????

      VONDEN ZE HET WEL GEWELDIG DAN ?? DE LAATSTE JAREN ??

      OOM VUURPELETON ……

      Geliked door 1 persoon

  4. Bob zegt:

    Aan Drs. E.N. Schilder,

    Ik zie alleen maar een socialistiese gebalde vuist, een communistiese vuist, een nazi vuist of een zionistiese vuist en Nederland 1! Of is het de Franse vlag van de vrijmetselaar Napoleon die aan die vuist hangt???? Of waren er weer eens de Olumpiese Spelen om alle volkeren met elkaar te verbinden? Moet je in Gaza vertellen! Of de Donbass!

    Like

  5. bobzelf zegt:

    ZO IK HOOP DAT IK UW LAATSTE ZIN GOED BEGRIJP ????

    ZOU U ZO VRIENDELIJK WILLEN ZIJN OM DIE HELE LAATSTE ZIN

    EVEN HIER GOED UIT TE LEGGEN ??

    IK WIL N.L. NIET ONNODIG BOOS WORDEN

    HUGGIE OME BOB

    Like

Plaats een reactie