netherlands g00cd100b2 1920

Linkse reactie op PVV zege: PvdA Utrecht organiseert troostsessie

Binnenlandnov 23 2023, 15:00
In een schokkende wending van de Nederlandse politiek heeft de Partij voor de Vrijheid (PVV) van Geert Wilders de verkiezingen gewonnen. Deze onverwachte uitslag heeft het linkse kamp danig in beroering gebracht. In een ongeziene vertoning van paniek en ontkenning heeft de PvdA Utrecht zelfs besloten tot een regelrechte 'troostsessie' bij het Utrechtse stadhuis. Een wat?! Precies. De linkse rakkers gaan met elkaar knuffelen en huilen over hun verlies op de trappen van het stadhuis. We zullen zulke traantrekkende evenementen wel vaker gaan zien in de rest van Nederland organiseert door slechte verliezers.
Verdriet en schok overschaduwen links Nederland. Maar laten we eerlijk zijn, vrienden, dit is tekenend voor de huidige linkse mentaliteit. Huilen in plaats van actie. Emoties boven feiten. Terwijl de PVV-aanhangers hun welverdiende en hard bevochten overwinning vieren, begraven de linkse partijen zich in hun tranen en weigeren de werkelijkheid onder ogen te zien.

Utrecht, houd elkaar vast! Deze verkiezingsuitslag is een klap. Nooit zullen wij accepteren dat mensen als minder worden gezien, worden uitgesloten en gediscrimineerd. Wij laten ons niet uit elkaar spelen. Zeker niet in onze stad.

Image
367
Reply
Gesterkt door hun ‘iedereen is welkom’ mantra, organiseert de PvdA Utrecht een bijeenkomst om solidariteit te tonen. In plaats van achter hun falend beleid te staan, verliezen deze linkse politici zich in hun negatieve cycli van zelfmedelijden. Hun bericht? "Utrecht, houd elkaar vast!" Als dat geen teken is van een ontwortelde linkse beweging, dan weten wij het ook niet meer.
Deze huilbuien illustreren niets anders dan de groeiende polarisatie in de Nederlandse politiek. Hoe verschillend kunnen de reacties op een verkiezingsuitslag zijn? Aan de ene kant de triomfantelijke rechtse partijen, aan de andere kant de ontkenning en het slachtofferschap van links. Wellicht tijd voor links om eens diep in de spiegel te kijken.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Terwijl de PVV en hun aanhang plannen maken om de beloofde veranderingen door te voeren, is het links dat achterblijft en zich afvraagt: "Hoe zijn we hier beland?". De huidige situatie daagt de Nederlandse democratie uit en roept vragen op over onze nationale solidariteit. Het is hoog tijd om wakker te worden, links Nederland!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten