Deugmensen? Serieus?

(Door: Drs. E.N. Schilder)

De NSDAP van Adolf Hitler was extreemlinks. Vandaar het geweld (bruinhemden) en de genocide op joden, homoseksuelen en zigeuners. Paul Rosenmöller – nog altijd aanhanger van Pol Pot (onder wiens ‘visie’ en ‘leiderschap’ in Cambodja – onder andere door vele executies -, bijna TWEE miljoen mensen zijn omgekomen) is extreemlinks en schuwt derhalve eveneens politieke moorden en genocides niet. Sterker nog: hij kijkt tevreden toe! Het is derhalve een schande dat deze geesteszieke, dood en geweld verheerlijkende man (en tevens opdrachtgever voor de moord op Pim Fortuyn!?) nog steeds in de Eerste Kamer zit! Waarmee óók GroenLinks als een extremistisch linkse, en daarmee levensgevaarlijke (!) partij mag worden geduid. En datzelfde geldt voor D66, die ik niet voor niets NSDAP66 noem. Het nieuwe fascisme zal zich voordoen als antifascisten, waar al eerder voor werd gewaarschuwd. En dat hebben we gezien de afgelopen decennia! Deze ooit TEGEN oorlogen en geweld zijnde sympathiek lijkende (!) partijen hebben inmiddels hun masker laten vallen en hun ware aard getoond: zij propageren en ondersteunen geweld en oorlogen namelijk als geen ander! Net als dat de PvdA OOIT voor de arbeider was… maar de roots van haar ontstaan eveneens volledig ‘vergeten’ lijken te zijn/verloochend hebben!

De ware bruinhemden!

Antifa doet zich eveneens voor als antifascistisch, maar voert het logo van een afdeling van de Hitlerjugend. Feitelijk zijn zij niet anders dan Hitlers bruinhemden, maar zullen altijd – typerend voor LINKS! – de andere kant aanwijzen als fascistisch en gewelddadig. De afgelopen maand hebben wij wederom kunnen aanschouwen hoe LINKS werkt. Het maakt gebruik van de hersenspoeling van geestelijk zwakke en gewelddadige groeperingen om deze aan te zetten tot geweld en intimidatie, puur door hen het idee te geven dat zij dat voor het ‘goede’ doel doen. Op scholen proberen zij onze kinderen en kleinkinderen door extreemlinkse ‘docenten’ te ‘sturen’/indoctrineren en als dat niet werkt, is intimideren en uitsluiten de ‘tool’. Die weigeren zij dan nog langer ‘les’ te geven en mogen dan de klas niet meer in! En dat gebeurt ècht mensen! Wat bij bepaalde kinderen die daar gevoelig voor zijn ook daadwerkelijk werkt. Echter: wat LINKS maar niet schijnt te begrijpen, is dat het een IDEOLOGIE (!) nastreeft die niets met logica of de werkelijkheid te maken heeft. Een voor hèn (!) ‘IDEAAL’-beeld derhalve, waarmee de wereld er – volgens hèn! – beter uitziet en waarvoor klaarblijkelijk ÀLLES geoorloofd is: leugens, verdraaiingen van de werkelijkheid, valse ‘klimaat’modellen, angst, éénzijdige berichtgeving, indoctrinatie, intimidatie, demonisering, uitsluiting, geweld en moord. Antifa is derhalve niets minder dan de terroristische Rote Armee Fraktion of de Rode Brigades van respectievelijk Duitsland en Italië. Laat het even tot u doordringen… wederom Duitsland en Italië… maar sinds het globalisme wereldwijd (!) (door ‘mensen’ als Rosenmöller) georganiseerd en door ‘mensen’ als Soros gefinancierd. Het zijn inderdaad (!) ‘ideologisch’-gedreven TERRORISTISCHE organisaties!

Instinction Rebellion zijn meer de yoga-verdwaasde Gutmenschen die uitsluitend het goede met de wereld voorhebben (alsof wij dat NIET zouden hebben) en gezamenlijk even diep moeten inademen als zij een vervelende vraag krijgen. Zij blijven graag in hun ‘positieve energie’/zelfbenoemde deug-bubbel. Zij zijn niet gewelddadig. Hooguit irritant, vernielzuchtig en hypocriet. Hypocriet ja! Want zij hebben een afkeer van magnetrons (vanwege het aura van de plant die dan dood zou gaan… hahahaha, en auto’s die vervuilen… totdat zij die tòch nodig hebben om op hun werk te kunnen komen, en er boodschappen mee doen ook best handig blijkt te zijn, en het ophalen van hun ouders, en…De doe-het-zelf-lijm-jezelf-vast-aan-een-tafel-of-wegdek of flikker-een-bak-soep-over-historische-kunst gekkies zeg maar. Maar… wel eerst even diep inademen dan uiteraard. Èn (niet te vergeten!) u doet dit allemaal voor het ‘goede doel’ uiteraard…

Ideologieën:

Logica en rede zult u er nooit vinden. Net als bij de islam gaat het altijd over van jongs af aan ‘sturen’/indoctrinatie (!) en als dat niet werkt: leugens, verdraaiingen, angst, intimidatie, demonisering, uitsluiting, geweld, moord en genocide. Maar, dat moet gezegd: uiteraard allemaal voor het ‘goede’/hogere doel… namelijk die ene vreedzame ‘religie’ of ‘doelstelling’.

De jeugd

U heeft de uitslag van het stemmen gezien door de jeugd? Roep nog niet te hard, maar dit is hoopvol. Dit ligt echter aan twee dingen: wat links maar NIET begrijpt. 1: is vergelijkbaar met een Robert Doornbos, Olav Mol (kost!) of Jack Plooij: zij (arrogante gevestigde orde) zien motorcoureurs als knettergek maar begrijpen niet dat een motorcoureur meer in zijn/haar pink heeft dan een autocoureur in zijn hele lichaam. Een heel fijn gevoel namelijk voor de motor, de afstelling, het asfalt, reactievermogen en vooral BALLEN! Daarbij begrijpen deze heren klaarblijkelijk NIET dat het contactvlak van een motorband onder welke hellingshoek of aanremvlak dan ook slechts TWEE keer ongeveer anderhalve cm is… ten opzichte van VIER keer een mega gripvlak bij een auto. Zij hebben daar geen enkel idee (en gevoel) bij, maar zien zichzelf als helden. Vergelijkbaar met uitspraken/meningen dat voetbal een ‘echte mannen’ sport zou zijn, maar waar u mietjes – na een tikje tegen het oor – ziet rollen alsof zij zwaar geblesseerd zijn maar in tegenstelling daarop: een rugbyer na een werkelijk enorme fysieke impact zonder fake-show opstaat en volledig beurs en bloedend gewoon weer verder gaat. Bij rugby heet een “Schwalbe” overigens spelbederf en wordt dat ook als zodanig bestraft. Het zijn zomaar even wat extreme voorbeelden waar we in het dagelijks leven en in de politiek mee te maken hebben. De (aangetoonde) slapste zakken pretenderen de kennis, visie en sterk leiderschap te hebben…

Ik stel dit gelijk aan de huidige jeugd: de nog steeds naïeve ouderen kijken elke dag NOS en NPO en laten zich derhalve elke dag opnieuw weer vrijwillig hersenspoelen met linkse deug- en klimaatleugens. 2: De jongeren kijken daar niet naar! Die kijken naar andere media en laten zich niet hersenspoelen! Vandaar dat de EU uw digitale ID wil koppelen aan internetgebruik en nu ook het ‘tot u nemen’ van bepaalde media-informatie strafbaar wil stellen…? Hoezo in paniek en wanhopig…? U MOET en ZULT namelijk uitsluitend en alleen naar HÈN luisteren!!!

Maar de jeugd vindt zijn eigen wegen wel. Waarom zouden zij tenslotte stemmen op partijen die hen hun eigen ontwikkeling blokkeren en wegnemen (corona-lockdowns, gesloten scholen, verplichte prikken, moslim immigranten die voorrang krijgen op de werk- en woningmarkt, indoctrinatie op scholen). Onze jeugd is niet gek! Onze jeugd is niet blind! Onze jeugd komt op voor zijn eigen toekomst: Weg met het hen alles beperkende globalisme! Maar kijk uit voor de bloed-RODE jeugd!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Deugmensen? Serieus?

  1. Alphons Mantel zegt:

    wat heeft klimaat met milieu te maken ? Niets. De CO2 concentratie daalt al 150 miljoen jaar en bovendien is 96% van de totale mondiale CO2 uitstoot afkomstig van de natuur (oceanen en vulkanen ). Alleen alfa-jongens Rob Jetten en Timmerfrans denken dat klimaat beinvloedbaar is. En nul klimaat voorspellingen kwamen uit van de VN ! Dus: Totale idiotie en fraude

    Geliked door 6 people

  2. Sinyo zegt:

    Geachte heer Schilder,
    Uw artikel heeft mij zeer geboeid. 👌
    Daarom verleent deze nederige jongen uit het verre oosten aan u een eredoctoraat.

    Wie de jeugd heeft heeft de toekomst.
    Zo luidt een bekend Nederlands gezegde. Immers, wie OP DE JUISTE MANIIER investeert in de jeugd kan hier in de toekomst PROFIJT van hebben.

    Slechte voorbeelden. Hoe het NIET moet. De Hitlerjugend. Bij de paleistuinen de kinderen met vuurwapens laten meelopen en laten meeschreeuwen etc.
    .

    Like

  3. Ravian zegt:

    Je verhaal rammelt weer eens Drs…

    “Antifa is derhalve niets minder dan de terroristische Rote Armee Fraktion of de Rode Brigades van respectievelijk Duitsland en Italië. Laat het even tot u doordringen… wederom Duitsland en Italië…”

    En in Nederland hadden we de terroristische organisatie RaRa, waarvan de leider, Duyvendak, voor GroenLinks in de tweede kamer heeft gezeten, en ook nu nog altijd de leider van GroenLinks is…

    “Instinction Rebellion zijn meer de yoga-verdwaasde Gutmenschen die uitsluitend het goede met de wereld voorhebben (alsof wij dat NIET zouden hebben) en gezamenlijk even diep moeten inademen als zij een vervelende vraag krijgen. Zij blijven graag in hun ‘positieve energie’/zelfbenoemde deug-bubbel. Zij zijn niet gewelddadig. Hooguit irritant, vernielzuchtig en hypocriet.”

    Hier ga je al weer de fout in, want als je wat van criminele psychologie afwist dan wist je dat “Extinction Rebbelion” momenteel gewoon in een fase zit die alle terroristische organisaties doorlopen voordat het daadwerkelijke moorden begint.
    Extinction Rebellion is gewoon een terroristische organisatie in de knop…

    Like

  4. Republikein zegt:

    Deugmens of deugniet?
    I.i.g. is angst wellicht een erfelijke aandoening, een syndroom. etc.
    Angst voor tribunaal, hahaha……
    Wat een koekenbakker!
    https://www.de-nieuwe-media.nl/l/de-opa-van-hugo-de-jonge-was-een-gezochte-nazi-misdadiger-na-wo-2/

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie