Johan Derksen heeft vast gezicht in Vandaag Inside-cast gecanceld

16 november 2023, 11:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Talpa

Johan Derksen heeft er volgens Leon de Winter voor gezorgd dat Pieter Cobelens niet meer is te zien in Vandaag Inside. Dat stond te lezen in een column eerder deze week en werd ook besproken woensdagavond in de talkshow. Hoewel Cobelens al een tijdje niet meer te zien is geweest, is hij niet gecanceld, werd het verhaal ontkend.

De Winter schrijft in De Telegraaf dat Derksen en consorten bij Vandaag Inside niet de juiste situatie schetsen van hoe het in Israël gaat. “Dit gaat over onthoofdingen en verkrachtingen, over organisaties die alle Joden in de wereld willen uitroeien, over Europese Jodenhaat en complexe geschiedenissen”, schrijft De Winter, die weet dat Cobelens daardoor niet meer te zien is in de talkshow. Derksen ontkende dat woensdagavond overigens, René van der Gijp glimlachte dat het op verzoek van de meisjes van de redactie was, gezien de hoeveelheid schmink die er nodig is.

Artikel gaat verder onder video

“Een aantal weken geleden werd Derksens onbenul doorgeprikt door vaste gast generaal-majoor b.d. Pieter Cobelens. Sindsdien is Cobelens afwezig, kennelijk doordat Derksen zich vernederd voelde en hem niet meer wil zien”, vervolgt De Winter. “Derksen weet niets van de lange, tragische geschiedenis van het conflict, heeft er nooit een boek over gelezen, en beseft niet dat hij gemanipuleerd wordt. Misschien interesseert hem dat ook niet. Hij is gaan klinken als een Jodenhater, en hij doet net of hem dat niks uitmaakt.”

Ook René van der Gijp en Wilfred Genee gaan in de fout rondom dit onderwerp volgens De Winter, maar Derksen wordt het hardst aangepakt. “Derksen laat zich leiden door foto’s, video’s en berichten uit Gaza die niet geverifieerd zijn. Ze kunnen niet geverifieerd worden aangezien ze afkomstig zijn van de informatiedienst van Hamas, die een kopie is van het ministerie van Volksvoorlichting en Propaganda van Joseph Goebbels.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Hebben we al eerder gezien. Als dictator Derksen het niet bevalt wordt je gecanceld. Iets van de woke cultuur waar hij zelf van walgt. Zal hij ooit ontdekken dat ie van zichzelf walgt?

Waarom19
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Derksen en Gijp zijn opeens ook anti westers.

Waarom19
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Derksen de dictator accepteert geen andere meningen, hij wilt graag ja knikkers om hem Heen. Hij gedraagt zich als een valse nicht .

Waarom19
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Gaat Derksen ook trouw naar de moskee ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen