Duitse senioren eruit, asielzoekers erin: Oude mensen moeten appartementen verlaten

3

De lokale bevolking wordt verondersteld te verhuizen om plaats te maken voor ‘vluchtelingen’. “Vluchtelingen” worden al ondergebracht in een seniorenvoorziening in Baden-Baden, Baden-Württemberg, en nu wilde de stad daar voor dit doel meer appartementen huren. Daarom moeten oudere bewoners hun appartementen verlaten, meldt Report24.

Steeds meer gemeenten in het hele land lopen tegen hun grenzen aan als het gaat om de opvang van asielzoekers, en ook de stad Baden-Baden is op zoek naar huisvesting. Er is dus al woonruimte verhuurd in een woonzorgcentrum. Ondanks lange wachtlijsten moest de seniorenvoorziening leegstaande appartementen verhuren aan de stad om asielzoekers te huisvesten in plaats van aan senioren. Maar dat niet alleen: sommige bewoners hebben uitzettingsbevelen ontvangen: de senioren worden verondersteld hun huizen te verlaten ten gunste van asielzoekers.

De appartementen in de Wohnstift zijn lid van een vereniging van huiseigenaren (WEG), wat betekent dat de Wohnstift geen invloed heeft op de onderverhuur. De stad beweert niet op de hoogte te zijn van de ontruimingsbevelen. Nadat de zaak voor opschudding zorgde onder het publiek, wil ze voorlopig afzien van het verhuren van de appartementen. In een verklaring werd bekend dat de WEG aan het stadsbestuur had uitgelegd dat de bewoners van het wooncomplex nieuwe huurcontracten moeten krijgen tegen passende voorwaarden, zodat zij er kunnen blijven wonen.

Lees meer
Arme en oudere huurders moeten appartementen ontruimen om plaats te maken voor migranten

De AfD heeft scherpe kritiek op het gedrag van de stad. Voor de AfD-fractiewoordvoerder Ruben Rupp zijn de gebeurtenissen in het wooncomplex Lichtental in het Zwarte Woud een “gerichte etnische zuivering van oude Duitsers ten gunste van illegale immigranten”.

Advertisement

“Het kan zijn dat er sprake is van een geschil binnen de complexe eigendoms-, huur- en huurverhoudingen. Niets kan echter het uitzetten rechtvaardigen van zeer oude mensen, van wie sommigen zorg nodig hebben, die al tientallen jaren in deze instelling wonen en op straat zouden belanden. Ik ben geschokt over de manier waarop de stad Baden-Baden omgaat met de senioren die ons land hebben opgebouwd. Ze heeft een verdomde plicht en verantwoordelijkheid om hen te beschermen. De asielzoekers zijn jong en gezond genoeg om in containers te wonen. Maar niet degenen die zorg nodig hebben!”

Ruben Rupp kwam ter zake: de behandeling van senioren door de stad is ronduit onmenselijk. “Je kunt de waarde van een samenleving herkennen aan de manier waarop zij haar zwakste leden behandelt”, zei bondspresident Gustav Heinemann. Het gaat duidelijk niet goed met deze samenleving.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Duitsland neemt appartementen van Duitsers in beslag om migranten-omvolkers in te huisvesten, die het rechtstreeks in wil vliegen

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hagar
Hagar
5 maanden geleden

Bij ons is het al niet veel beter: onze minister Frank “ik verbrand uw geld” Vandenbroecke wil asielzoekers in de ziekenhuizen vestigen.

Twee jaar geleden was er de pandemie-hoax, en werden de patiënten op bevel van Vandenbroecke bij wijze van spreken op straat gegooid, om bedden vrij (leeg!) te houden voor onbestaande “covid-patiënten”, en nu is er blijkbaar, bij de aanvang van de winter, plaats genoeg in de ziekenhuizen om er asielzoekers te gaan inproppen.

En er is op politiek vlak nog steeds geen sprake van om de spuitmaniakken, waarvan Vandenbroecke een aanvoerder was, hun verdiende straf te geven. Ze doen alsof ze druk bezig zijn met andere dingen, en hopen dat de bevolking het pandemieschandaal en de spuitmoordencampagne snel zal vergeten.

Qvic
Qvic
5 maanden geleden

Als a.s. vrijdag Amerika plat gaat, zal Europa wel eerdaags volgen met alle andere fiat valuta,s die failliet zijn. De zogenaamde nieuwe valuta’s zijn alle digitaal, letterlijk uit het niets ontstaat en ook met 1 muisklik verdwenen kan zijn. Trap er niet in, tenzij je graag de onwetende en gehoorzame slaaf wil blijven. Aan jouw die keuze.

Max Q
Max Q
5 maanden geleden

Geef die lui alleen nog varkensvlees te vreten. In ieder geval eten waar varkensvlees in verwerkt is. Moet je opletten dat die opvreters nog wel 2 x nadenken voor ze naar Nederland of ander Europees land komen……..