Brazilië waarschuwt ouders dat ze geen sociale uitkeringen zullen ontvangen als ze hun kinderen niet laten vaccineren tegen COVID-19

2

Terwijl mensen in de VS en elders steeds meer COVID-19-boosters mijden, is Brazilië begonnen kinderen herhaaldelijk te prikken en financiële sancties op te leggen aan degenen die niet bereid zijn hieraan te voldoen, schrijft Cassie B.

Deze week maakte het overheidspersbureau Agencia Brasil bekend dat het land officieel COVID-19-vaccins toevoegt aan zijn Nationale Vaccinatieprogramma. Dit betekent dat kinderen van zes maanden tot vijf jaar vanaf 2024 elk jaar de prik moeten krijgen.

Degenen die hun kinderen niet aan de gevaren van het vaccin willen blootstellen, komen niet langer in aanmerking voor uitkeringen. Dit omvat het populaire familieprogramma ‘Bolsa Familia’ waarvan veel Brazilianen afhankelijk zijn om hun gezin te voeden. Hetzelfde geldt voor degenen die de andere 13 vaccins die deel uitmaken van het schema niet krijgen.

Ondertussen zou een ander wetsvoorstel kunnen betekenen dat ouders die weigeren hun kinderen te vaccineren met een van de verplichte kindervaccins van het land, achter de tralies kunnen belanden.

Een wetenschapper en journalist die in Brazilië woont, Dr. Simon Goddek, schreef op Xwitter: “Gezinnen die zich niet aan de regels houden, riskeren hoge boetes, verlies van sociale voorzieningen zoals ‘Bolsa Família’, of erger nog, het wegnemen van hun kinderen.”

Hij voegde eraan toe: “Dit, beste volgers, is het kenmerk van autoritaire communistische regimes. Hoewel het uiten van de volle omvang van mijn zorgen mij achter de tralies in Brazilië zou kunnen doen belanden, is het duidelijk dat politici als Lula prioriteit geven aan het vullen van hun zakken boven het beschermen van onze jongeren.”

Deze stap werd eerder dit jaar voor het eerst aangekondigd door de Braziliaanse president Luiz Inacio Lula da Silva, die zei dat het een “kwestie van wetenschap” was.

“Als ik tien, vijftig COVID-vaccinaties moet doen, zal ik er zoveel doen als nodig is, omdat ik van mijn leven houd”, aldus Lula. “Ik denk dat iedereen het leven van zijn kinderen leuk moet vinden en zijn kinderen op de juiste leeftijd moet laten vaccineren.”

Advertisement

Deze verandering in het vaccinschema betekent dat ouders nu voor de moeilijke beslissing zullen staan ​​of ze de risico’s van het vaccin zullen accepteren of mogelijk hun welzijnsvoordelen zullen verliezen. De vaccins zijn in verband gebracht met een reeks zeer ernstige bijwerkingen, en kinderen over de hele wereld zijn als gevolg daarvan gestorven.

De gevaren van COVID-19-vaccins bij kinderen

COVID-19-vaccins zijn in verband gebracht met talloze negatieve effecten bij mensen van alle leeftijden, variërend van allergische reacties en hartproblemen tot de dood. Jonge mannen waren echter vooral kwetsbaar voor één bijwerking, namelijk myocarditis, een aandoening waarbij hartweefsel ontstoken raakt. Wetenschappers hebben onlangs ontdekt dat het probleem voortkomt uit een algemene reactie op het vaccin.

Er zijn talloze meldingen geweest van kinderen die aan een hartaanval leden en/of plotseling stierven nadat ze de prik hadden gekregen, waaronder een 3-jarig meisje dat stierf aan een hartaanval de dag nadat ze in Argentinië was gevaccineerd als toelatingsvereiste voor de kleuterschool.

Bovendien bleek uit een recent onderzoek van de FDA dat kinderen van 2 tot 5 jaar die de Pfizer- of Moderna-mRNA-COVID-19-vaccins kregen, een groter risico liepen op epileptische aanvallen nadat ze waren geprikt.


Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

Telegram: t.me/dissidenteen


Lees meer
De communistische beroepscrimineel en staatsgreeppleger Lula beveelt om kinderen jaarlijks met de giftige 'Covid' gen-injectie te injecteren
Lees meer
WEF-president Lula zegt dat ouders gedwongen zullen worden hun kinderen te vaccineren om overheidssteun te houden

Ongepaste ‘boemer Hitler- en nazivergelijkingen’ verdwijnen in de prullenbak, en –

Oproepen tot geweld in de comments worden beantwoord met een onmiddellijke permaban !

Er wordt vooraf gemodereerd dus het kan even duren voor je comment verschijnt.

Klik op de tag ⬇️ om meer te lezen over

Meer Laden
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dwd
dwd
5 maanden geleden

Dit is een genocide van de inheemse bevolking en zal spoedig ook hier mogelijk zijn dankzij het who pandemie verdrag en de aanpassingen die jet who op zijn bestaande verdragen heeft gemaakt en volgend jaar mei stilzwijgend van kracht gaan als onze politieke hier geen brief van weigering voor stuurt.

Schrander
Schrander
5 maanden geleden

Wanneer wordt die Lula gedaagd voor het vuurpeloton