Video

Afhaalrestaurant voor de tweede keer in vier dagen overvallen

13 november 2023 om 20:01 • Aangepast 24 november 2023 om 02:05
nl
Een afhaalrestaurant aan de Bredalaan in Eindhoven is maandagavond overvallen. De overvaller bedreigde een medewerker van Chinees-Indisch restaurant De Panda met een mes. Volgens de politie raakte er niemand gewond. Afgelopen vrijdag werd het restaurant ook al overvallen.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

De overval maandagavond gebeurde om tien over zeven. De dader ging er na de overval te voet vandoor in de richting van de Noord-Brabantlaan. Of hij iets heeft buitgemaakt, is niet duidelijk.

De politie was direct na de overval in de buurt van het restaurant op zoek naar de dader. Rond negen uur had die zoektocht nog niks opgeleverd. Het is volgens een politiewoordvoerder nog te vroeg om te zeggen of het hier om dezelfde dader gaat als vrijdagavond.

De politie heeft een signalement verspreid van de overvaller die maandag toesloeg. Het gaat om een blanke man van tussen de 35 en 40 jaar. Hij heeft een normaal postuur en hij droeg een bruine muts en een donkere jas.

Ook een mes
De overval vrijdagavond gebeurde rond kwart over acht. Ook toen werd een medewerker met een mes bedreigd. Nadat de overvaller een greep in de kassa had gedaan, ging hij er vandoor. Ook toen raakte er niemand gewond.

Opvallend was wel dat de politie zaterdag naar buiten bracht dat de overvaller die vrijdagavond toesloeg bij het afhaalrestaurant sprekend leek op de man die twee dagen daarvoor een overval pleegde op een kleine supermarkt aan de Bredalaan.

De overvaller die vrijdag toesloeg bij het restaurant kwam de politie bekend voor

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!